Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Törökországban tiltott a szerencsejáték,ezért nem kerülhetett fel a bwin a Madrid mezére.neobarca írta:Valaki világosítson már fel! a reklám madridnak mióta nincs mezszponzora?![]()
Kulcsmomentum volt ennél a szitunál, hogy a partjelző laza három méterrel le van maradva az egésztől... így igazából nem is tudta normálisan megítélni, hogy les volt-e...#David Villa# írta:És malaga lesgól. Hihetetlen, hogy nem veszik ezeket észre.
rájöttök legalább,hogy emberből van,még akkor is,ha életében kétszer szerelte Messit.ferninho írta:nem az, hogy elő van véve, csak ez így nagyon meglepő volt kb mindenki számára....csababarca írta:Nah Varane a két hónapos makulátlan karrierje után elő is lett véve odaát,két hiba után. typical.![]()
remélem kihibázta magát erre a szezonra, még talán bele is fér ez.
mondjuk azért Drogbánál nem lehetett sok mindent kezdeni.
most már azért más a helyzetbence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid
nem az, hogy elő van véve, csak ez így nagyon meglepő volt kb mindenki számára....csababarca írta:Nah Varane a két hónapos makulátlan karrierje után elő is lett véve odaát,két hiba után. typical.
ugyanezt írom én is.ferninho írta: egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.
Manipulálják rendesen ezt a sorsolást, nem véletlen sorsolják mostantól az elődöntőket is...
és én biztos vagyok benne, hogy ti majd a Bayern/Juve győztesével játszotok, mert a Realban nagyobb a rizikó, ,hogy kiessenek valószínűleg a Bayern ellen. és mint írtam itt egy El Clásicot akarnak összehozni.
Sajnos ez nagy valószínűséggel tényleg így van, és kissé elszomorító, hogy a meccsek manipulálása után itt a következő lépcsőfok: manipuláljuk a sorsolást is! Az meg külön röhej, hogy mennyire gátlástalanul egyértelműen nyomják. Mi lesz még itt? A bajnokságokat is manipulálják, hogy azok jussnak be a BL-be, akik a legtöbb bevételt hozzák?ferninho írta: egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.
Manipulálják rendesen ezt a sorsolást, nem véletlen sorsolják mostantól az elődöntőket is...
és én biztos vagyok benne, hogy ti majd a Bayern/Juve győztesével játszotok, mert a Realban nagyobb a rizikó, ,hogy kiessenek valószínűleg a Bayern ellen. és mint írtam itt egy El Clásicot akarnak összehozni.
egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.csababarca írta:Mi nem fogjuk a könnyűt megkapni. Vagy real vagy Bayern.Stalkyard írta:És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.
Egyébként meg nekünk Malaga-Dortmund párharcból mindegy,mindkettő inkább játszó csapat, nekünk feküdnének.
Mi nem fogjuk a könnyűt megkapni. Vagy real vagy Bayern.Stalkyard írta:És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.
És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.