Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Dettó ugyanez, nem tudok mit kezdeni magammal.kristop írta: mi az istent csináljak még másfél óráig?
Nem kéne kockáztatni.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Biztos,hogy nem!Éppen,hogy felépült(?) nem hiányzik,hogy valamelyik favágó hónapokra lerúgja.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Annyiból jó lenne, hogy Mathieu akkor nem kezd, de egyébként inkább most padozzon, kockázatos lenne betenni így egyből.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Nem, még a padra sem.MessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
sztem azzal h nevezte, kezdő is lesz egyből. és inkább azért, hogy hátul ne matyi legyen piq párjaMessiNeymarSuarez írta:Ti beraknátok Busit a kezdőbe?
Hát igen én a másik csapatnak szurkolokLeon írta:Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?nagyi1244 írta:Hát az kétségtelen,hogy nem mi vagyunk jelenleg a favoritok de bizakodom.![]()
Lehet itt nyomatni a klasszikus az más tészta meg nem számít előtte ki milyen formába van de a tény az hogy jó mély gödörben vannak mi meg csúcsformában,úgy megcsapjuk őket öröm lesz nézni!
4-1 ide!
Remélem hanyagolja most a barbatrükkjeit. Úgyanaz a felállás lenne a legjobb ami a City ellen volt.bence-barca írta:Kíváncsi vagyok megint húz-e valami "cseleset" LE a meccsre. Szeret kísérletezni a nagy meccseken.![]()
Mindenesetre remélem Alba lesz a bhv és Rakitic is kezd...
A kolléga madridista.Leon írta:Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?nagyi1244 írta:Hát az kétségtelen,hogy nem mi vagyunk jelenleg a favoritok de bizakodom.![]()
Lehet itt nyomatni a klasszikus az más tészta meg nem számít előtte ki milyen formába van de a tény az hogy jó mély gödörben vannak mi meg csúcsformában,úgy megcsapjuk őket öröm lesz nézni!
4-1 ide!
Egyébként tényleg benne van a pakliban, hogy egy nagy arányú győzelmet aratunk, de ennyire elbizakodott nem lennék.Leon írta:Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?nagyi1244 írta:Hát az kétségtelen,hogy nem mi vagyunk jelenleg a favoritok de bizakodom.![]()
4-1 ide!
Hát igen, pláne azzal a félpályáig feltolt hátvédsorral teljes életveszély, pláne ismerve a Real kontráit...Arról nem is beszélve hogy az a hátvédsor sokszor csak 2 hátvédből áll mert Albáék fentvannak a Real kapujánál...:Scsababarca írta:Leon írta: Nem mi vagyunk a favoritok,akkor ki?![]()
4-1 ide!
hazai pálya,meg a forma mellettünk szól,de remélem a játékosok nem így állnak hozzá, mert akkor rohadt nagy pofáraesés lesz.
Sokan kihagyják az egyenletből azt,hogy még mindig mi tudunk legjobban felülni a madrid taktikájának, a madrid meg még mindig a mi játékunkat tudja legjobban kontrollálni, és kihasználni a gyengeségeit.
Én most nyomok egy Bobot,és megelégszem egy 1-0al is simán,okosan,taktikusan játszva.
Remélem nem ülünk fel ennek a "madrid gödörben van" maszlagnak,és odafigyelünk végig, kumma veszélyes az elől lévő 3 ember ellenünk.
VEB én olyat álmodtam, hogy a Real vezet 2-1-re Adrianot kiállították és volt vagy 24 sárgavisca el barca írta:jó lenne ma egy 3x félbeszakadós, 5x tömegverekedős, 8 sárgás, 5 pirosos, 4 büntetős 6-2. nem unatkoznék.