Tényleg rég volt ilyen gyenge az Arsenal.

Szoktam olvasgatni a PL topikot és ott páran elég sokszor szapulták pl. Ramsey-t. Azt kell, hogy mondjam nem hiába...helyenként rendkívül amatőr megoldásokat választott, kb. egy angol középcsapat szintjén van.
Walcott rendkívül súlytalan volt elől, Cazorla és Arteta sem játszott jól, a védelem meg kabaré. Talán Koscielny az aki dícsérhető, meg természetesen Wilshere. Valóban nagy tehetség a srác, meghatározó játékos lesz a jövőben.
Még csak az a szellemesség sem volt meg az ágyúsokban, ami jellemző rájuk. Sajnálom, mert kedvelem őket, de ezzel a kerettel ne is számítsanak többre. Wenger felé pedig szvsz inkább hálával tartoznak az ágyúsok, hogy ilyen kerettel is még mindig ott vannak a BL-ben és a PL-ben sem süllyedtek vissza a középmezőnybe.(egyelőre)
A Bayern pedig hozta az idei megszokott tudatos, letisztult, rendkívül hatékony játékát. Szerintem is ők az egyik legnagyobb esélyesek. Ebbe bele tartozunk mi plusz MU/Real párharc továbbjutója szerintem.
Nem nagyon lehet hibát találni egyelőre a bajorok játékában, de majd kiderül az ennél nagyobb erőpróbáknál mire lesznek képesek.