Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
storytv.hu vagy mittomén' mi cime. ott van livefaithnomore írta:valaki egy stream-et tudna adni a meccshez? most értem haza és nincs story tv-m
Az előbb még ott is Schar öngóljának írták, mostmár Nikolics góljánakGareth Tello írta:Sajnos lemaradtam róla. Indexen amúgy Nikolics góljának írják...MessiFan91 írta:Vezet a Vidi a Basel ellen Schar öngóljával!
Csak így tovább
Sajnos lemaradtam róla. Indexen amúgy Nikolics góljának írják...MessiFan91 írta:Vezet a Vidi a Basel ellen Schar öngóljával!
Azért mert pikkelsz rám, nem kell mindig keresni a fogást rajtam.messideco írta:Aha, azért verték meg a Cityt tegnap, és a tavaly is egy bundagyanús meccs miatt ment el a továbbjutásuk.
Néha megéri csendben maradni...
Valószínű, hogy abból a csoportból az Ajaxon kívül bármelyik is milyen komolyan venné az EL-t. Ajax még oda is kevés.Bármelyik is búcsúzik, nagy veszélyt jelent majd az Atlético EL-címvédésére.
Game90 írta:Szerdán az Arsenal - Schalke találkozót néztem, mondjuk bárcsak ne tettem volna, kritikán aluli volt, asszem 1 kaput eltalált lövésünk volt hazai pályán, Cazorla kivételével nincs normális játékosunk. További véleményem:
http://www.youtube.com/watch?v=lBWo0BwqR5o
MU is 100%-os (még).Initom írta:ezt alátámasztandó,már csak 3 csapat maradt aki 100% os.... 2 spanyol és egy portugál...[/size]
valamint ha jól emlékszem két 0 pontos. a Lille aki számomra nagy csalódás meg azt hiszem a Dinamo Zagreb.
ezt alátámasztandó,már csak 3 csapat maradt aki 100% os.... 2 spanyol és egy portugál...LG írta:Nekem is tetszettek a tegnapi eredmények, számomra antipatikus csapatok kaptak ki, kivéve az Arsenalt, de Schalketól nem sajnáltam ezt a sikert.albicelesteX írta:Tegnap olyan eredmények születtek aminek nagyon örülök...Nagyon jó, hogy a német csapatok ennyire fejlődnek és azért megnehezítik a nagyok dolgát.Az ilyen City félék kudarcát meg minden öröm nézni...Mourinho vár rád a city!!!
A City kiesésének örülnék, de még inkább annak, ha Real búcsúzna, bár erre kicsi az esély, de reménykedni szabad.
Ahogy korábban már írtam, idén nagyon kiegyenlített a mezőny, senkit sem szabad lebecsülni.
Nekem is tetszettek a tegnapi eredmények, számomra antipatikus csapatok kaptak ki, kivéve az Arsenalt, de Schalketól nem sajnáltam ezt a sikert.albicelesteX írta:Tegnap olyan eredmények születtek aminek nagyon örülök...Nagyon jó, hogy a német csapatok ennyire fejlődnek és azért megnehezítik a nagyok dolgát.Az ilyen City félék kudarcát meg minden öröm nézni...Mourinho vár rád a city!!!