Óriási meccs volt az Inter-Marseille!
Megérdemelték a franciák, mert okosan játszottak az 1 gólos előnyükben, persze kellett a végén egy kis szerencse, de voltak lehetőségeik a franciáknak és már korábban akár ők megszerezhették volna a továbbjutást érő gólt!
Drámai volt a vége, én sajnálom az Intert, de a 2 meccs alapján jobb volt a Marseille!Sneijdernek meg Militonak az elején a két nagy helyzetből az egyiket be kellett volna lőni, s akkor a franciák is kinyílhattak volna!De sok a volna, első meccs a Marseille-é volt viszont egyértelműen!
Másik meccsen csak az eredmény meglepő a továbbjutó nem, grat a Bayernnek, Gomez meg 4 gólt lőtt nem mindennapi, ahogy Messi múltkori 5ösére is ezt mondhattuk, jó hogy megéltük
Ma RM-CSZKA
Érdekes meccs az oroszoknak úgy érzem 2őt kellene bepréselni, hogy továbbmehessenek!Az Rm-nek nem kell kockáztatni továbbjutásra áll az elejétől kezdve, viszont az oroszok nem mehetnek ész nélkül előre, mert a RM az egyik legjobb kontracsapat!Szóval szerintem mindkét fél kivárásra fog játszani, s nagy taktikai csata lesz, s jó meccs!
Másik meccs Chelse-Napoli itt az angoloknak nincs választásuk előre kell menni Richárd király nevében
Egyedüli angol csapatként a Chelsea biztos, hogy mindent megfog tenni a továbbjutásért, itt még tippelni is nehéz szerintem, mert 2 gólos hátrányt lelehet dolgozni otthon bőven!Viszont a Napoliban is vannak ügyes gyors emberek!
Tippem RM-CSZKA 2:0
Chelsea-Napoli 2:2