Sanama írta:
Már nem azért, de ez a saját butaságodat mutatja,hogy így beszélsz a Chelsea-ről. Nincs benne munka,vagy jóval kevesebb?! Miről beszélsz? Szerinted védekezni 1 gombnyomással lehet, vagy mi?
Megértem,hogy jobban tetszik a támadó foci,de nem értem miért nem lehet értékelni a sikeres védekező focit. Nem rúgdosódtak, nem húztak az időt nagyon feltúnően, semmi sportszerűtlen dolog nem volt amiért lehetne fikázni őket. Játszották amit eredményesen tudnak. Ha nem tetszik ne nézd, de el kéne ismerni.
Egyet értek veled amúgy, de ez meg nem érv.
Rombolni könnyebb mint építeni (miihii írta), ez csak részben igaz, mert főleg a mai fociban a rengeteg atlétát a védőknek már nem egyszerű elnyomni.És ha valaki szerint a Chelsea csak annyit játszott, hogy állt a 16oson és nézte, hogy jönnek a németek, majd belebikáztak előre...rendben túlzás van amikor valaki ezt írja, de (utálom ezt a kifejezést) akkor nézi a focit de nem látja.A védekezésben ugyan akkora meló van, s nem birka módjára rúgták előre, hanem folyamatosan próbáltak építkezni.Hányszor volt, amikor szépen kihozták csak Mata rendre elcseszte ????
Tényleg jó megfogalmazás, hogy a védekezés egy gombnyomás és el van intézve..........., hozzáteszem a középpályások gyengék voltak, ahogy ellenünk is ott éreztem a hibát náluk, de amit a 2 belső védő csinált tegnap az a védekezés egyik legmagasabb szintje volt.
Mi különbség van támadás meg védekezés közt semmi, csak a 2 belső ember melója miatt is megérdemelt a győzelme az angoloknak, mert míg ők minden lövést blokkoltak, addig a túloldalt pár lövés volt, de nagy helyzetdömpingre sem emlékszek, s pl Gomez megint nem csinált semmit.
Ráadásul továbbra is ez a gusztustalan rohadt szemét 16osról ki nem akarok jönni Chelsea, aki csak bikázza előre a labdát, minden meccsen gólt lőtt

Fura egy játék ez, lehet hosszabb kellene legyen a pálya hogy ne érjenek fel a kapuig.....