Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagyon szurkolnak hogy közelebb legyen Messihez lasztik számában, így könyebben be tudják maguknak magyarázni hogy Ronaldo mennyivel jobb játékos és hogy Messi a közelében sem vanmahitoo írta:Egyébként elképesztő, hogy madridi oldalon mi megy az aranylabdával kapcsolatban. Az a rengeteg nyilatkozat, lobbizás CR mellett. Szerintem sokaknak többet jelent, mint egy bajnoki cím. Ha most Messinek lenne reális esélye, és mégsem ő kapná, magasról letojnám. Amúgy is teljesen szubjektív, ráadásul szinte csak támadók kaphatják. Nem is értem ezt az egészet.
Hámesz-é lett a Puskás díj.palesz77 írta:Gyorsam toltam egy Insanityt, azthittem mire végzek meglesz az Aranylabdás..nAz elmúlt 45 percben milyen díjakat adtak át? Valaki gyorsan tegyen percre késszé.

Petr írta:Igazad van, Neuer csak a VB-n játszott. Ne viccelj.Barca_10 írta:akkor te nojernek adnád az aranylabdat 20 nap miatt,amikor a másik 2 játékos és edző 10 hónapig melóztak és voltak a topon /többé-kevésbé/
Egyébként nem csak a VB-n védett jól, az egész évben frenetikusan játszott.
Igazad van, Neuer csak a VB-n játszott. Ne viccelj.Barca_10 írta:akkor te nojernek adnád az aranylabdat 20 nap miatt,amikor a másik 2 játékos és edző 10 hónapig melóztak és voltak a topon /többé-kevésbé/
Bob_Marley írta: Minden esetben egyetértenék veled, de a VB a legfontosabb cím és a legnehezebb megnyerni is. Simeone előtt is le a kalappal minden más eseten én is neki adtam volna, de a VB az VB.
Tudom, vicc volt...Messi2015 írta:...
Abszolút megérdemelte Lőw. Vb-t nyert, érjen már valamit...ferninho írta:Sztem meg sokkal többet rakott le az asztalra pl Simeone is...Bob_Marley írta:Messi a helyszínen van igen.
Löw teljesen megérdemelte VB évben az a legfontosabb cím, ráadásul 1 hónapig kell tűzben tartani egy csapatot folyamat. Ha van következetesség akkor Neuer felkészül.
még ha a németek átgázoltak volna a mezőnyön, de nem ment az mindig olyan könnyen...
Minden esetben egyetértenék veled, de a VB a legfontosabb cím és a legnehezebb megnyerni is. Simeone előtt is le a kalappal minden más eseten én is neki adtam volna, de a VB az VB.visca el barca írta: a bajnokságban meg 10-ig. egyértelmű h simeonenak kellett volna adni, egy közepes kvalitású játékos csapatot vitt abszolút a csúcsra.

Sztem meg sokkal többet rakott le az asztalra pl Simeone is...Bob_Marley írta:Messi a helyszínen van igen.
Löw teljesen megérdemelte VB évben az a legfontosabb cím, ráadásul 1 hónapig kell tűzben tartani egy csapatot folyamat. Ha van következetesség akkor Neuer felkészül.
Nem, hanem a klub bojkottálja, vezetők stb nem vesznek rajta részt, az nem ua, mintha Leo nem menne el. Akár hanyadik lesz, már kb 5-6 éve nincsen nélküle gála. Ez preztizs akárhogyan nézzük is.danianevem írta: Elvileg igen, de Messi>Klub. Tény.
na0421 írta: Cr szokásos dúsgazdag kisebbségi kinézet
a bajnokságban meg 10-ig. egyértelmű h simeonenak kellett volna adni, egy közepes kvalitású játékos csapatot vitt abszolút a csúcsra.Bob_Marley írta:ráadásul 1 hónapig kell tűzben tartani egy csapatot folyamat.

Igen, a helyszínen van. Megint sikerült egy ronda öltönyt feladni rá.BarcafanTomee írta:Nincs lehetőségem nézni élőben, ezért kérdezem: Messi a helyszínen van?
Elvileg igen, de Messi>Klub. Tény.BarcafanTomee írta:Nem úgy volt , hogy a klub bojkottálja a gálát ?
Az aranylabda FIFA égiszébe történő bevonás óta, ez már csak a két márka harca:palesz77 írta:Én lehet lemaradtam a kampányról, de a megkérdezettek kb 70%-a Neuernek adná azok közül akiket olvastam..
Én lehet lemaradtam a kampányról, de a megkérdezettek kb 70%-a Neuernek adná azok közül akiket olvastam..MessiNeymarSuarez írta:Szerintem 100% hogy Ronaldo nyeri, egyrészt mert meg is érdemli, másrészt meg akkora kampány van mellette hogy hihetetlen.
Szerintem Messi a mai gálára is hasonló öltözékben jött volna, csak akkor hülyén nézett volna ki barátnője/élettársa mellettna0421 írta:Hát gyerekek, márpedig ez az öltöny tök szolid a tavalyiakhoz képest (főleg ugye a mulatóshoz képest). Megkockáztatom, még jól is áll Messinek. Csalódott vagyok, én ennél többet vártam.![]()
Részemről ez a bohócparádé így idáig is tartott (mint mindig), jövőre remélem Messi nagyobbat fog durrantani (mármint az öltönyre gondolok)![]()
Habár a délelőtti vagy mikori sajtótájékoztatón ha láttatok képet, Cr szokásos dúsgazdag kisebbségi kinézet, Neuer visszafogott, de elegáns német viselet, Messi meg szakadt farmer-csöves pulcsi kombináció volt.