Ennyi tulkot egy pályára

Bayern védelem dupla 0, Pepe meg összehozza, hogy legalább izgalmak legyenek

Persze, értem én, lehet ezekkel bohóckodni, de kis túlzással az életemet feltenném arra hogy itt ma a Madrid továbbjut.kurdt írta:
Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...
ozsimiki írta: Feltörlik a padlót?:D
szal ha értékesítesz egy 11est,és belősz 1ből 1et, akkor feltörlöd a padlót az ellenféllel? jó tudni.
eddig akárcsak az első meccsen,a Bayern játszik jobban, több helyzete van, csak hát több hibája is hátul, eddig minden ez a meccs,csak nem padlótörlés Madridi részről...
de ez a szezon már csak ilyen. akkor is vezetnének ha a félpályát sem lépnék át.
Vagy emlithetjük a mi 2-0-at és emberelőnyünket is tegnapról... Nem dőlt ez még el, bár nehéz helyzetben vannak a bajorok, ez tény, de én bizok benne, hogy felállnak még innen.kurdt írta:Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.
Feltörlik a padlót?csababarca írta:2-0. úgy feltörlik a padlót a bajorokkal,hogy öröm nézni.
jah,és valahogy itt kezdődik a helyzetkihasználás!
ne áltassuk magunkat. ez az idei real nem fogja leadni ezt az előnyét. fognak gólt kapni,de 3 lesz közte a végén.kurdt írta:Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.
Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.
2 perc múlva óriási Robben helyzet... lesz itt még gól, a Bayern tuti be fog találni. Nem dőlt még ez el.csababarca írta:Amúgy sokáig tartott,1-0 cé tiziből.
el is dőlt a párharc ezzel.