Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Feltörlik a padlót?csababarca írta:2-0. úgy feltörlik a padlót a bajorokkal,hogy öröm nézni.
jah,és valahogy itt kezdődik a helyzetkihasználás!

ne áltassuk magunkat. ez az idei real nem fogja leadni ezt az előnyét. fognak gólt kapni,de 3 lesz közte a végén.kurdt írta:Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.
Nem is olyan rég a Manchester 3:0-ra vezetett az első félidőben a Bayern ellen, mégsem jutott tovább. Ez még nincs lefutva, majd nézzük meg, hogy a 60. perc után hogy állnak...Zolee23 írta:Negyed óra alatt elintézték a továbbjutást.

2 perc múlva óriási Robben helyzet... lesz itt még gól, a Bayern tuti be fog találni. Nem dőlt még ez el.csababarca írta:Amúgy sokáig tartott,1-0 cé tiziből.
el is dőlt a párharc ezzel.

http://www.firstrowsports.eu/watch/1209 ... nchen.htmlcsababarca írta:valaki jó minőségű streamet tud adni?
ahol szoktam,ott betelt a hely.

Na az nekem is jól jönne.csababarca írta:valaki jó minőségű streamet tud adni?
ahol szoktam,ott betelt a hely.

Én ezzel nem értek egyet. Szerintem az a csapat, ami túljut a Barcán (jóóó Inter kivétel, mert nagyon unszimpatikus focit játszottak, de a Chelsea szerintem nem volt "undorító" a játékban, nem mondom hogy nem érdemeltük meg volna jobban, de nem volt rossz a Chelsea) az megérdemli hogy nyerjen. Én nekik fogok szurkolni.Messidona10 írta: Azt hiszem, hogy a Barca szurkolók számára azon a listán, ahol azért még mindig toronymagasan első a Madrid, a Chelsea fellépett a második helyre, de már lassan az élre tör.