Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.17. 16:22:56

Hunter91 írta:Lehet hogy OFFolok, de remélem nem.

A rövid hírek közt megnyitható egy Chelsea vs. Barca képgaléria. Arra lennék kíváncsi, hogy a 7es képen ki az a szőke hosszú hajú játékos? Az istenért nem jövök rá :(

Valaki elmondaná ki Ő?
Maxi Lopez?
Hunter91
Capitá del Barça

2012.04.17. 16:21:04

Lehet hogy OFFolok, de remélem nem.

A rövid hírek közt megnyitható egy Chelsea vs. Barca képgaléria. Arra lennék kíváncsi, hogy a 7es képen ki az a szőke hosszú hajú játékos? Az istenért nem jövök rá :(

Valaki elmondaná ki Ő?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.17. 16:14:30

daffy írta:...
Daffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!
Persze bármi megtörténhet, kiállítás az első percben 11es stb...
Egy 0:0 vagy 1:1 tökéletes eredmény idegenben a RM-nak illetve 1 gól +- és biztos vagyok benne, hogy pont az általad is felvázolt problémákra Mourinho megerősíti a csapatát!És felesleges is lenne idegenben kockáztatni egy oda-visszavágó első meccsén!És erről is ismeretes a portugál szakember, hogy nagy stratéga, egy árva "ronda" gólt fognak lőni!
Ezért lesz rendkívül érdekes meccs, én személy szerint óriási sakkjátszmát várok!
De jöjjön be a te tipped a 3-1 :D Ez a hétvégére is komoly lélektani előnyt jelenthetne nekünk :D De nem tudom elképzelni, hogy a világ egyik legjobb edzője, úgy eltaktikázzon egy meccset, hogy 3at kapjanak!Az egy dolog, hogy ezt szeretnénk, de a realitás nem ez szerintem!

A mi meccsünkkel teljesen egyet értek, én már egy sima 1:1el tökéletesen elégedett lennék (de a legyen a te 1:2d :D), illetve a legfontosabb lőjünk idegenben gólt, onnantól kezdve a visszavágón megtudjuk oldani!
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.17. 16:00:53

daffy írta:ma:
3-1
ok: robben és ribery gyorsabb,mint amit le tud a real védekezni,ami a kapu elé megy,azt gomez ellövi,khedira-arbeloa lassú,ramos-pepe képes elkésni és rúgdosódni,a bajorok védelme sem az igazi,ronaldo és dm pedig gyors. a hazai pálya szerintem kijön,így a tippem 3-1,de semmiképp sem vendég siker.

holnap:
1-2
a chelsea koros és olykor lassú. a barcának nem kell megszakadnia a győzelemért,elég otthon,ennek ellenére szerintem most vendég siker születik.

remélem mind2 esetben tévedek és az eredmény fordítva fog bejönni.
Vhogy nekem a szívemet megdobogtatná egy 0-0-ás müncheni meccs, majd Madridban az 1. percben Pepe góljával vezet a Real, majd a 93. percben Neuer kiegyenlít. :D
A Barca pedig jó lenne, ha többet rúgna. Hátsón kéne rúgni a briteket. Jó lenne, ha Messi elérne 20 gólig a BL-ben. Nem lenne semmi.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2012.04.17. 15:54:33

ma:
3-1
ok: robben és ribery gyorsabb,mint amit le tud a real védekezni,ami a kapu elé megy,azt gomez ellövi,khedira-arbeloa lassú,ramos-pepe képes elkésni és rúgdosódni,a bajorok védelme sem az igazi,ronaldo és dm pedig gyors. a hazai pálya szerintem kijön,így a tippem 3-1,de semmiképp sem vendég siker.

holnap:
1-2
a chelsea koros és olykor lassú. a barcának nem kell megszakadnia a győzelemért,elég otthon,ennek ellenére szerintem most vendég siker születik.

remélem mind2 esetben tévedek és az eredmény fordítva fog bejönni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.17. 15:22:41

Azért durva, hogy mennyire foglalkoznak már most a mi meccsünkkel. Pedig csak holnap lesz, és sztem a Bayern-Real nagyobb meccs lesz, mint a miénk. De hát, van ilyen... :D A legjobbakkal foglalkozni kell. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.17. 15:03:30

shutterisland írta:azért kíváncsi leszek ma azokra az emberekre, akik minden real bajnoki előtt elmondják, hogy felesleges reménykedni, úgy sem fog ikszelni vagy kikapni a real.

Van egy kis különbség.
A bajnokságban csak a győzelem számít, minden más eredmény kudarc nekik (is).
A BL-ben meg,főleg egy idegenbeli odavágón bőven jó eredmény egy döntetlen,vagy egy szűk vereség.
Ma benne van az iksz,és a vereség is nekik,de nem lesz nekik tragédia,hiszen van egy visszavágó...bajnokságban ha döntetlent játszanának mostmár rajtunk kívül az tragédia,és nem lehet rajta javítani. önerőből semmiképp.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.17. 14:13:24

szoktam alkalmazni én is ezt a pszichológiát néha, pl. a levante ellen félidőben elkönyveltem, hogy botlunk :D

amúgy attól félek, hogy leveszik robbent, és akkor már gomez is félig ki van iktatva.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.17. 14:05:37

shutterisland írta:azért kíváncsi leszek ma azokra az emberekre, akik minden real bajnoki előtt elmondják, hogy felesleges reménykedni, úgy sem fog ikszelni vagy kikapni a real.
ezt hivjak ugy hogy pesszimista hozzáállás. ez abbol a szempontbol jo, hogy nem tudsz csalodni. ha véletlenul nyer a bayern akkor örülsz, ha nem akkor jöhet "az én megmondtam", és semmi különös..

ellenben ha bizol a bayernben, nagyot "koppanhatsz" :wink:

szoval, ma esélye sincs a bayernnek :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.17. 13:58:13

Én úgy gondolom, hogy valóban jó kis taktikus meccsre van kilátás!De én kevés gólra számítok!
Mourinho is tudja szerintem, hogy egy oda-visszavágós párharcban mindegy hogy hogyan csak tovább kell jutni, ráadásul a Robben-Ribery a két szélen gondot jelenthet a RM-nak!És a Bayern sem rohanhat előre!Véleményem szerint megfogja erősíteni a portugál szakember a védelmét s a középpályán Khedira is segíthet Alonsonak, s abszolút kontrára fognak játszani!Ami logikus lenne egy idegenbeli első meccsen!
Ha a németeket elviszi a hév, akkor, bajba kerülhetnek hátul!Úgyhogy kevés helyzetet, de annál több taktikai finomságot várok, s ne felejtsük Heynckes sem most jött le a falvédőről, egy RM idegenbeli gól a Bayern akár végét is jelentheti!Viszont tudjuk volt a RM edzője is, s ha jól emlékszem nem szépen váltak el, úgyhogy lesz motiváció! :D

Érdekes meccs, ráadásul nekünk is jó lenne, ha fárasztaná a Bayern a RM-t!

Mi párharcunkra ugyanezt gondolom, hogy nem szabad, s nem is kell fejjel menni előre!
Játszanunk kell a saját játékunkat, viszont hátul nagyon kell figyelni!Van érzelmi vonulata is a meccsnek, s szerintem a Chelsea-t nem is szabad leírni főleg, hogy egyedüli angolként vannak ott!Veszélyesek lehetnek, de fontos, hogy van visszavágó, s a hétvégén meg az idény legfontosabb meccse jön számunkra!Úgyhogy szerdán egy okos higgadt játékot várok, de semmiféleképpen nem "ezerrel támadót", mert annak nem lenne sok értelme!
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.17. 13:43:09

azért kíváncsi leszek ma azokra az emberekre, akik minden real bajnoki előtt elmondják, hogy felesleges reménykedni, úgy sem fog ikszelni vagy kikapni a real.
ma hosszú idő után a barcelonán kívül egy olyan csapattal játszanak, amely jelenleg top5-ös csapat a világon.
ha megint azt mondjátok, hogy felesleges reménykedni, mert lesimázza a real, akkor egyben kijelentitek, hogy a real jobb, mint a barca, mivel ez ellen az extramotivált, jó bayern ellen a barcát is bőven félteném.
jobban, mint a chelsea vagy milan ellen.

a roppant erős német válogatott nagy része (neuer,lahm,badstuber,boateng,schweini,kroos,gomez) ott lesz a kezdőben, mellé pedig az a ribery+robben duó, akik bárkiből hülyét tudnak csinálni a szélen, ha elkapják a fonalat.
idevehetjük még, hogy a szokásos gomez mákfaktor (bármelyik testrészéről,bármikor bepattanhat a labda) is elsülhet.
a bajnoki címet szerintem már feladták, és az allianz arénában rendezendő döntőbe egyszerűen be kell jussanak.

lehet, hogy koppanni fogok, mert már a 15. percben 0-2 lesz egy ronci meg benzema góllal, de én ebben a szezonban MOST bízok legjobban abban, hogy egy csapat a barcán kívül megveri végre újra őket.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.17. 13:13:50

vlxe írta:Úgy érzem, és gondolom is, hogy akkor van igazán nagy esélye a Münchennek, ha Neuer képes komoly teljesítményt hozni :)
remélem nem fog mellé ütni Cé lövéseinek,mint a kapusok egy része.

legyen 2-0 a BM-nek,és akkor boldog leszek :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.17. 12:57:59

vlxe írta:Úgy érzem, és gondolom is, hogy akkor van igazán nagy esélye a Münchennek, ha Neuer képes komoly teljesítményt hozni :)
a bayernnek csak akkor van esélye ha kapott gol nélkul, legalabb két rugottal lehozzák. a madrid otthon uis fog loni legalabb 2-3-at...

nem sok esélyt látok, de hátha. bizom neuerban meg gomezben. remelem ma is belebotlik a labdába vagy 3x.... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
vlxe
Capitá del Barça

2012.04.17. 12:49:56

Úgy érzem, és gondolom is, hogy akkor van igazán nagy esélye a Münchennek, ha Neuer képes komoly teljesítményt hozni :)
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.04.06. 19:42:55

Latin foci forever!!! Tarolnak a spanyolok, ez a 4 év eddig akár klubszinten, akár válogatott szinten az övék! Izgi lenne a BL-ben is valami hasonlót alkotni!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.06. 10:09:58

Andris írta:Én a Valenciát rég óta nagyon csípem, remélem hogy bekeverednek és meg is nyerik. Az meg nem is kérdés hogy Valencia Bilbao döntőt szeretnék :)
Ugyanez, csak én a Bilbaonak szurkolnék :D
Andris
Adminisztrátor

2012.04.06. 10:01:39

Én a Valenciát rég óta nagyon csípem, remélem hogy bekeverednek és meg is nyerik. Az meg nem is kérdés hogy Valencia Bilbao döntőt szeretnék :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.04.06. 09:59:01

A Valencia-Atletico párharcra nagyon kíváncsi leszek. Mindketten viszonylag simán jutottak tovább. Az esélyes a Valencia, de Simeone nagyon összeszedte a matracosokat, úgyhogy kiélezett meccsek lesznek.

A Bilbaoro könnyebnek tűnő ellenfél vár mint a MU vagy a Schalke. Tegnapi összefoglalót elnézve a Sportingnak nagy szerencséje is volt hogy továbbjutott a Metalist ellen. De ettől még ez lesz a legnehezebb meccse a b.aszkoknak. A döntő kapujában már egyik csapat sem adja könnyen magát. Reméljük kitart még a a Bilbao lendülete!

Döntőben egy Bilbao-Valencia, ott pedig egy 3-2-es fergeteges meccsen nyer Bielsa csapata! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rinku
Director del Fútbol

2012.04.06. 00:10:49

kurdt írta:Aztán elcsapnak minket az Európai Szuperkupában, mint anno a Sevilla... :lol:
Hátcsaknem! :shock: :lol: De sok Bilbao-Barcának néznénk elébe, az tuti! :D Spanyol Szuperkupa meg az Európai Szuperkupa is... :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
kurdt
Megmentő :)

2012.04.06. 00:06:50

Rinku írta:Újabb Ibériai házi döntő az EL-ben egymást követő évben! :wink: Annyi különbség van mindössze, hogy míg tavaly 3 portugál és 1 spanyol, addig idén 3 spanyol és 1 portugál fog összecsapni! :D Barca és Bilbao győzelmet szeretnék, nagyon jó érzés lenne, ha a két kedvenc csapatom ülne fel az európai trónokra! :wink:
Aztán elcsapnak minket az Európai Szuperkupában, mint anno a Sevilla... :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Rinku
Director del Fútbol

2012.04.05. 23:54:05

Újabb Ibériai házi döntő az EL-ben egymást követő évben! :wink: Annyi különbség van mindössze, hogy míg tavaly 3 portugál és 1 spanyol, addig idén 3 spanyol és 1 portugál fog összecsapni! :D Barca és Bilbao győzelmet szeretnék, nagyon jó érzés lenne, ha a két kedvenc csapatom ülne fel az európai trónokra! :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
shawn
Jugador del Barça

2012.04.05. 23:32:10

Na jól van, így nagy valószínűséggel a BL-t és EL-t is spanyol nyeri, bekussolhatnak a ligát lenéző emberkék :D
zola8787
Director del Fútbol

2012.04.05. 18:08:08

Barcaman1993 írta:Ma lesz egy kis EL. Jó lenne, ha ez a 4 csapat menne tovább: Metaliszt, Bilbao, Atletico, Valencia. Majd a végén Bilbao győzelemmel. És akkor emellé egy Barcelona BL és bajnoki cím. :D Te jó ég, szép is lenne, elég kicsi rá az esély. Reménykedek még... :D
Erre ennyit tudok írni: DETTÓ :D

Bilbao-nak szorítok a legjobban, mármint az EL-ben :D Muniain ma is varázsolni fog. A jövő Messije (mondom ezt úgy, hogy Messi 24 éves) :D
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.05. 18:07:52

Barcaman1993 írta:Ma lesz egy kis EL. Jó lenne, ha ez a 4 csapat menne tovább: Metaliszt, Bilbao, Atletico, Valencia. Majd a végén Bilbao győzelemmel. És akkor emellé egy Barcelona BL és bajnoki cím. :D Te jó ég, szép is lenne, elég kicsi rá az esély. Reménykedek még... :D
Nekem nincs más kívánságom a szezon hátralévő részének alakulását illetően, mint hogy augusztusban 3-szor kelljen a Bilbaoval játszanunk :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.05. 17:48:47

Ma lesz egy kis EL. Jó lenne, ha ez a 4 csapat menne tovább: Metaliszt, Bilbao, Atletico, Valencia. Majd a végén Bilbao győzelemmel. És akkor emellé egy Barcelona BL és bajnoki cím. :D Te jó ég, szép is lenne, elég kicsi rá az esély. Reménykedek még... :D
Válasz küldése