Mihu írta:Az elmúlt 1.5 évben Mourinho-nak tökéletesen sikerült lerombolni azt a nimbuszt, ami az El Clasico-kat övezte. Én nem akarok mégegy olyan meccset látni, mint amilyen volt a kupadöntő, vagy a madridi BL elődöntő odavágó, de említhetném a decemberi bajnokit is. Semmi másról nem szólt csak a rúgdosódásról, meg a színészkedésről, meg a Barca játékosok megsemmisítéséről. Nem akarok mégegy ilyen meccset látni, és egy BL döntő biztos vagyok benne hogy olyan lenne mint a kupadöntő. Non stop rúgdosódás, balhé balhé hátán...mióta a Special 5 itt van, azóta nem a futball ünnepe az El Clasico...sokkal inkább minden meccs egy újabb szög a koporsóban...
lopod a szövegem?
pontosan, PONTOSAN ezért én se akarom a Barca - Real döntőt. Real ellen soha nincs foci, csak kung-fu és anyázások vannak... Élvezhetetlen már az el clasico. El clasico mint futball ünnepe? Ugyanmár, amióta Jo5é az edző, nem futballünnep folyik, hanem kung-fu háború.
Ezért szeretném, hogy Bayern szétszedje a rejált, akkor totál élvezetes lesz a Barca - Bayern döntő. (Persze, nekünk meg ott van a Chelsea, de szerintem túljutunk azon is)
Krisztina Rózsaldo meg mehet ManCitybe, már ha igazak a pletykák (Jo5éval együtt).