kennyke04 írta: Amikor majd 10évig hírbe nem volt a Real legjobb 8ba, akkor egy percig nem találtad/találták gyengének a BL-t. Mindig volt, hogy 1-1 kiscsapatnak összejön egy menetelés és azért ezek a kiscsapatok is, azokon át jutott oda, akiket hiányolsz. Jövőre keményebb lesz a BL h lesz pl. egy Juve is? nem mert nem lesz Pool, Inter stb. Ne a nevek miatt legyen már erősebb egy-egy BL 8-16.
Én ezzel teljesen egyet értek, s rendben socio értem amit mondasz, de abszolút így igaz, ahogy kennyke04 leírta, attól még, hogy Inter-Rm van, nem jobb meccs mint egy Apoel-RM!
Egyik nagy csapatnak sincs bérelt helye!Ez az APOEl megnyert egy BL csoportot, majd kiejtette a Lyont, innentől kezdve, igenis az idei évben abszolút nem érdemtelenül vannak itt!
Itt a végén elfáradtak ez látszódott, de a meccs nagy részében paliban voltak!És több tudatosságot véltem felfedezni a játékukban, mint pl amit a Milan leművelt Londonban!Pedig a Milanról van szó!
Támadásokra már kevésbé futotta, de azt a szervezettséget, s szisztematikus mozgást amit mutattak a ciprusiak bizony sok csapat azért megirigyelhetné!
Persze van a játékosok közötti minőségbeli különbség, most is ez döntött, Kaka eldöntötte a Rm-nek a továbbjutást!
Én is inkább nézek, egy tudatos APOL-t mint mondjuk a neve alapján idevaló vergődő Juventust vagy egy Intert!
Aki ide kerül az megérdemli, s meg is mutatták miért is vannak itt!