Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
neked biztos, nekem nemTripleH írta:Attól még elszomorító.visca el barca írta: mégse vette meg egyik sem. másrészt a neje sem akart londonban maradni.
Attól még elszomorító.visca el barca írta: mégse vette meg egyik sem. másrészt a neje sem akart londonban maradni.
mégse vette meg egyik sem. másrészt a neje sem akart londonban maradni.TripleH írta:Pedig az Arsenalba simán befért volna, vagy akár a Chelseabe is, na mind1..
örüljél már egy kicsit broBob_Marley írta:Payetnek meg nagyon nem örülök
Emery szerintem hatalmas csalódás a PSGben, Sampaolival hatalmasat fogott a Sevilla.visca el barca írta:most nézem hogy csak 1-1 lett. sztem a sportfogadók a hajukat tépik, én simán ilyen 6-7 gólos meccset vártam
Nagyon remélem csak a mocskos Mirror túlozza el a dolgot. Máshol még nem hozták le nagyon.MessiNeymarSuarez írta:"Hull City midfielder Ryan Mason fights for life after suffering fractured skull and bleeding on brain in a horrible head collision with Chelsea defender Gary Cahill. He is set to undergo an emergency operation right now."
Aztarohadt![]()
Lacazette szerintem mostmár megérett egy nagyobb csapatra, mehet a PSG-be.Bob_Marley írta:Megint védő rúgta, kézzel, lábbal Dória.![]()
Kár hogy Lacazette nem kegyelmez ma.....
Depayra kíváncsi leszek Lyonban, nagyon jól indult az MU-bam.