Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
SevillaPCsabi írta:Íme, röviden a szitu:
28 éves vagy. Eddigi egész karrieredet egy PL-csapatnál töltötted, nyertél FA-kupát, de sosem végeztél a klubbal a legjobb hat között.
A jelenlegi csapatod felajánl neked egy új szerződést, kapsz egy testimonial meccset, és megígérik, hogy elnevezik rólad a stadion egyik lelátóját, miután visszavonultál.
Megkeres egy csapat a TOP 4-ből. Azt mondják, fogsz esélyt kapni az első csapatnál, de nem garantálják, hogy a kezdőcsapat tagja leszel.
Bejelentkezik a Sevilla, és köréd akarja építeni az új csapatát, amivel célba veszi a La Liga bajnoki címét, és a BL-ben is hasítani akar.
A fizetésed mind a három helyen ugyanakkora lenne. Mondd, te mit választanál?
Kétlem hogy Sampaoli egy ilyen noname szenegáli köré akarná építeni ezt az egyre komolyabb Sevillát.Bob_Marley írta:Diame?
Ahol többet fizetnek.

neked biztos, nekem nemTripleH írta:Attól még elszomorító.visca el barca írta: mégse vette meg egyik sem. másrészt a neje sem akart londonban maradni.

Attól még elszomorító.visca el barca írta: mégse vette meg egyik sem. másrészt a neje sem akart londonban maradni.
mégse vette meg egyik sem. másrészt a neje sem akart londonban maradni.TripleH írta:Pedig az Arsenalba simán befért volna, vagy akár a Chelseabe is, na mind1..

örüljél már egy kicsit broBob_Marley írta:Payetnek meg nagyon nem örülök

Emery szerintem hatalmas csalódás a PSGben, Sampaolival hatalmasat fogott a Sevilla.visca el barca írta:most nézem hogy csak 1-1 lett. sztem a sportfogadók a hajukat tépik, én simán ilyen 6-7 gólos meccset vártam

Nagyon remélem csak a mocskos Mirror túlozza el a dolgot. Máshol még nem hozták le nagyon.MessiNeymarSuarez írta:"Hull City midfielder Ryan Mason fights for life after suffering fractured skull and bleeding on brain in a horrible head collision with Chelsea defender Gary Cahill. He is set to undergo an emergency operation right now."
Aztarohadt![]()