Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
naná, h oda kerültekalbicelesteX írta:Az Inter ott van most ahová való.Remélem a szezon végig abban a pozícióban vagy legalábbis a környékén fognak elhelyezkedni a tabellán és hasonló meccseket láthatunk még sokat,mint a Napoli elleni!!!
és le voltam hulyézve, mikor azt mertem mondani, hogy ebben a posvány fosban simán bajnok lehet a juve...Robcsyy írta:ez a roma sem valami acélos. az egész olasz bajnokság kiegyensúlyozott. egyformán kaki az összes.
Eddig ezt találtam, ha lesz jobb belinkelem:albicelesteX írta:Nem tud valaki adni ehhez a Siena elleni meccshez linket?
Lehet, nem láttam a meccset, és nem is azért írtam hogy bíráljam a Juvét!L.Messi 10 írta: Szerintem a botlás ellenére egy rossz szava nem lehetett senkinek. 3éve nem játszott ilyen jól a Juventus, 10emberrel beszorították a Bolognat és csak mentek és mentek előre. Ez a küzdőszellem hiányzott az elmúlt évek csapatából! Így tovább, hétvégén pedig jöhet a Catania.
Szerintem a botlás ellenére egy rossz szava nem lehetett senkinek. 3éve nem játszott ilyen jól a Juventus, 10emberrel beszorították a Bolognat és csak mentek és mentek előre. Ez a küzdőszellem hiányzott az elmúlt évek csapatából! Így tovább, hétvégén pedig jöhet a Catania.Barcaman14 írta:A Juventusnak is megvan az első botlása, nem tartott sokáig. Ma pedig nincs mese, a Romának nyerni kell, ha azt akarják hogy hosszú életű legyen Luis Enrique pályafutása. Mert szerintem jó döntés volt a padra ültetni, de a türelem mellett ma már egy győzelem is kéne!
Az a játék, nem a legoL.Messi 10 írta:Tegnap:
Novara-Inter 3-1
Ma:
Milan-Udinese 1-1
Cesena-Lazio 1-2
Chievo-Napoli 1-0
Fiorentina-Parma 3-0
Genoa-Catania 3-0
Juventus-Bologna 1-1
Lecce-Atalanta 1-2
Palermo-Cagliari 3-2
Na akkor elnézést kérek, erre nem is gondoltam. Bárcsak összejönnekurdt írta:Miért? 3. helyen végeznek a BL-csoprtban és átkerülnek EL-be...
Miért? 3. helyen végeznek a BL-csoprtban és átkerülnek EL-be...L.Messi 10 írta:Oké hogy vicc, de az egyébként is lehetetlenkurdt írta:Európa Liga?Firefox írta:ha bármilyen címet nyer az Interrel, automatikusan meghosszabbodik a szerződése!![]()
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... it-2095871
Oké hogy vicc, de az egyébként is lehetetlenkurdt írta:Európa Liga?Firefox írta:ha bármilyen címet nyer az Interrel, automatikusan meghosszabbodik a szerződése!
Európa Liga?Firefox írta:ha bármilyen címet nyer az Interrel, automatikusan meghosszabbodik a szerződése!