Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg pont beleestünk. A védelmünkön spóroltuk meg Suarez árát, és szvsz Alexis Sánchez mezőnymunkája is hiányozni fog a jobb szélről.LG írta:Én örülök, h mi nem estünk ilyen hibába,
Szerintem meg pont beleestünk. A védelmünkön spóroltuk meg Suarez árát, és szvsz Alexis Sánchez mezőnymunkája is hiányozni fog a jobb szélről.Én örülök, h mi nem estünk ilyen hibába,
Szerintem te lemaradtál az utóbbi két szezonról.Bestbarca írta:
Nem tudom, hogy vagytok vele, ismerős-e a dolog...csababarca írta:Nem nézem a meccset, de a keret mélységét és minőségét nézve, rég láttam ekkora esélyt bl címvédésre. Tavaly a bayernre lehetett számítani,de ott stílusváltás volt,stb...itt a madridnál minden maradt,csak igazoltak még egy extraklasszist,meg egyet aki az lehet,ha már nem az. Plusz van egy Ancelotti, aki tudja kiket vett, hova, hogyan tudja kihasználni képességeiket. Mondjuk Kroost akárhova rakhatná,bármelyik csapatban helytállna,akárhol.
Na ehhez képest mi akiket igazoltunk a hiányposztokra (védelem,kp)abszolút középszerek, amivel nem lenne baj,ha egy elit csapatunk lett volna,amit csak kicsit be kell foltozni,fel kell frissíteni, de itt már nem erről volt szó.
Mindegy,bármi megtörténhet,de sok reményem idén sincs.
Ő viszont nekem is nagyon tetszik, azt hiszem, ha lesz időm, akkor megnézek pár Sevilla meccset a szezonban.Én csak az 1.félidőig nézem/néztem a meccset de ott Denis Suárez játéka tetszett belőle sem lesz rossz játékos
Így van, csak az az igazi Barca szurkoló, aki triplázást szajkózza mindig minden körülmények között, a szavazáson is gondolkodás nélkül arra nyom. Igaz, tavaly nem jött össze, de megtudjuk magyarázni, hisz magyarok vagyunk.Ha ennyire nem bízol a Barcában nem is szereted a csapatod
El ne csöppenj kérlek... már megbocsáss , de ez szánalmas. Meg mi az , hogy ne várjunk semmit a szezontól ? Ezt így egy meccs alapján megmondod ? Barcát teljes kerettel még játszani sem láthattad , bírom a jósokat.Rinku írta:Ez már csak szőrszálhasogatás. Hozzájuk képest porfingok vagyunk és nagyon meg fognak verni minket. Cserének is olyan játékosaik vannak, akik bármikor vernek 1-2 gólt. Iszonyat erős csapatuk van, a BL-ben bármi megtörténhet, de a Ligát végig fogják verni, mint a vikingek Angliát. Esélyünk sincs, a mi keretünk sem nem mély, sem nem erős az övékhez képest. Ne várjatok semmit a szezonunktól, nem érdemes, valahol az Atletico szintjén mozgunk, nagyon maximum ott. Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Na erre még a másikon is azt mondják, hogy "a tokás Messi meg a 49 éves Xavi is felszívja magát". Szóval az El Clásico az El Clásico, és a mai Barca nagyon nem egyenlő ezzel a Sevillával...Rinku írta:Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.
Ránézel a kispadra és látod, hogy nem Sergi Roberto félék ülnek ott. Kb Fifában szokott ilyen erős padom lenni, vagy még ott sem.kanty írta: Nyilván egy félidő alatt el lehet dönteni, hogy bivalyerős vagy sem.
Ne fossal a védelmük messze nem olyan erős ....a spanyol szuper kupán majd meglátod !Rinku írta:Ez már csak szőrszálhasogatás. Hozzájuk képest porfingok vagyunk és nagyon meg fognak verni minket. Cserének is olyan játékosaik vannak, akik bármikor vernek 1-2 gólt. Iszonyat erős csapatuk van, a BL-ben bármi megtörténhet, de a Ligát végig fogják verni, mint a vikingek Angliát. Esélyünk sincs, a mi keretünk sem nem mély, sem nem erős az övékhez képest. Ne várjatok semmit a szezonunktól, nem érdemes, valahol az Atletico szintjén mozgunk, nagyon maximum ott. Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Emlékszel még az igazi galaktikus Madridra? Várjunk még egy picit ezzel.Rinku írta:Ez már csak szőrszálhasogatás. Hozzájuk képest porfingok vagyunk és nagyon meg fognak verni minket. Cserének is olyan játékosaik vannak, akik bármikor vernek 1-2 gólt. Iszonyat erős csapatuk van, a BL-ben bármi megtörténhet, de a Ligát végig fogják verni, mint a vikingek Angliát. Esélyünk sincs, a mi keretünk sem nem mély, sem nem erős az övékhez képest. Ne várjatok semmit a szezonunktól, nem érdemes, valahol az Atletico szintjén mozgunk, nagyon maximum ott. Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Tavaly is ezt mondtátok, de aztán oda-vissza vertük őket a bajnokságban.Rinku írta:Ez már csak szőrszálhasogatás. Hozzájuk képest porfingok vagyunk és nagyon meg fognak verni minket. Cserének is olyan játékosaik vannak, akik bármikor vernek 1-2 gólt. Iszonyat erős csapatuk van, a BL-ben bármi megtörténhet, de a Ligát végig fogják verni, mint a vikingek Angliát. Esélyünk sincs, a mi keretünk sem nem mély, sem nem erős az övékhez képest. Ne várjatok semmit a szezonunktól, nem érdemes, valahol az Atletico szintjén mozgunk, nagyon maximum ott. Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Ez már csak szőrszálhasogatás. Hozzájuk képest porfingok vagyunk és nagyon meg fognak verni minket. Cserének is olyan játékosaik vannak, akik bármikor vernek 1-2 gólt. Iszonyat erős csapatuk van, a BL-ben bármi megtörténhet, de a Ligát végig fogják verni, mint a vikingek Angliát. Esélyünk sincs, a mi keretünk sem nem mély, sem nem erős az övékhez képest. Ne várjatok semmit a szezonunktól, nem érdemes, valahol az Atletico szintjén mozgunk, nagyon maximum ott. Rosszul vagyok, ha minimum a két Real-Barcára kell gondolnom, ami a szezonban lesz.ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.
Nyilván egy félidő alatt el lehet dönteni, hogy bivalyerős vagy sem.ZBarca írta:Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.zola8787 írta:Ez a Real Madrid bitang erős. Ha Bl-re nem kellene tartalékolniuk néha szerintem 6 pont kivételével végig verné a mezőnyt. (Minket nem)
Ha tényleg annyira bitang erős lenne, akkor már kettővel vagy hárommal mennének.zola8787 írta:Ez a Real Madrid bitang erős. Ha Bl-re nem kellene tartalékolniuk néha szerintem 6 pont kivételével végig verné a mezőnyt. (Minket nem)