Mondjuk sok mindent megoldotok annyival, hogy majd Luis Enrique megoldja, így, tényszerűen kijelentve. Mikor először felmerült a neve, akkor még igencsak Isten ments kategória volt a nagyon nagy többségnél, most ott tartunk, hogy ő lesz a messiás. De így volt ez pl. Rakticnél, és Mathiuenél is. (Mondjuk én a horvátot akkor is szívesen láttam volna, őt nagyon jó igazolásnak tartom, de csak őt egyedül). Suarez megítélése is megváltozott, már nem számít, hogy egy gyökér, mert ő meg ki lett kiáltva, szintén tényszerűen és megkérdőjelezhetetlenül a világ legjobb 9-nek. (

)Bezzeg, ha a Realba ment volna, akkor ő se tudna focizni, és pont oda való lenne Pepéék mellé.
Ki maradt még Vermaalen, aki régebb óta keresi a formáját, mint Pique, vagy Alves, és azért ez lássuk be, nagy bravúr.
Szóval mi történt? A vezetőségünknek -akik már szerintem bizonyították alkalmatlanságunkat- sikerült lenyomnia a hülyeségeiket a torkotokon. (Elnézést, ha vkit megbántottam, de így gondolom, ha a Guzmics-Devecseri párost hoztuk volna a védelembe, de a vezetőségünkből vki lenyilatkozná, hogy ide illenek, ők kellenek nekünk, sokan azt is elhinnék

)
Ettől még persze lehet jó szezonunk, mindent vihetünk is akár. Csak ehhez az kell, hogy LE tényleg úgy megoldja a dolgokat, ahogy leírtátok, az új igazolások váljanak be, a régiek meg találjanak magukra. Megtörténhet, de az kisebb csoda lenne.
Míg a másik oldalon közel sincs annyi ha, és kérdőjel. Lehet jönni azzal, hogy meg egy meccset sem játszottunk, hosszú a szezon, stb...(azt kifeleljtették, hogy a labda gömbölyű

)