És megint lemaradtam a kapott gólunkról ez múltkor már szerencsét hozott.

http://live.realstreamunited.com/static ... 85900.html" target="_blankSergi írta:Valaki tud adni esetleg streamet??
Igazad van! Annak ellenére mondom ezt, hogy hihetetlen gyengék vagyunk. Nem is elemezném, hogy mi mindenben, mert szerintem itt mindenki tudja, de az elvitathatatlan, hogy nagyon akarnak, lelkesek és tudásukboz mérten mindent megakartak tenni a fordìtásért. Az edző is belátta, hogy változtatni kell és ez bejött neki. Szerintem ezt mindenki elismeri. Az esetleges nézeteltérés a hogyan továbbról szólt és nem annak, hogy ne szurkolna a csapatnak valaki. Itt azt fogalmazták meg páran, hogy a mutatott játék és a lehetőség nincsen arányban egymással. Normális menetben nem juthatnánk ki az EB-re, mert kb a harmadik hely az amit reálisan el lehetett érni, de az sem lett volna csalódás, ha negyedikek vagyunk. Ennyire vagyunk jók. A lehetőséget megkaptuk és egy kis szerencsével túl is teljesìtettük, vagy teljesìthetjük. Szerintem ebben a sorozatban jól teljesìtettünk bármi is lesz a vége.Bob_Marley írta:Kis Grofó számát múltkor "elemeztem", tényleg kritikán aluli szövegileg és zeneileg, de tőlem most Rágógumira is ugrálhatnának, huszadrangú lenne.
kanty még pluszban leírta a szentimentális, érzelmi részét, ami szintén nem elhanyagolható. Felnőtt úgy egy generáció, hogy nem látta a csapatot világeseményen és ebben az országban imádják az emberek a futballt. Elég csak megnézni, hogy egy Eb vagy VB alkalmával minden kocsma tele, kivetítő előtt a szabadban ülnek emberek tömegeivel. És nyilván mindenki szurkol egy külföldi válogatottnak, mert más nincsen, vagy akik itt élnek és kint van a csapatuk, hazájuk válogatottjának, de mi ezt nem éltük meg és igen is nagyon jó lenne azokat az élményeket nekünk is átélni, mikor megszólal a himnusz, mikor bármi van látod a csapatodat tudsz egy kicsit örülni. Szerintem sokan azért nem tudják ezt átérezni (én sem), mert nem is tudunk mihez viszonyítani, hogy ez nagy dolog lenne. Nem jutottunk ki 30 éve sehova és nemhogy baromi örülnénk, hogy ott vagyunk a kapujában, inkább fanyalgunk. Én megértem, amit írtok, mert mindenki tisztában van a dolgokkal, de akkor mit csináljunk sózzuk be a stadionokat meg a pályákat? Dolgozni kell addig, meg megkapaszkodni minden lehetőségben, amíg egyszer nem tudunk eljutni megfelelő szintre. Addig miért kéne elvenni a srácoktól azt, hogy megdolgoztak ezért, hogy itt lehessünk. Egyszer kaptunk ki, mindenki ellen partiban voltunk. Kik ellen, meg hát más csoport meg stb.....Kihoztuk a közel maximumot, ha másnak nem, legalább ennek örüljetek.Annyira de annyira mindegy, hogy milyen csoportban vagy kik ellen értük el, elérhetjük és ez számít. És elfogjuk érni, bízni kell benne. Spanyolok csak a szlovákoktól kaptak ki a selejtezők során, nagyon régóta. Egy 0-0 meccset csak kihoznak.
Gondolom, a Sanyi bácsi féle szo*ások jobbak voltak. Nem értem, miért nézitek le ennyire a csapatot. Illetve miért beszéltek így a Feröeri csapatról. Oda-vissza verték 2004es EB győztest. Valamint mindenki megszenved ellenük, nem egy világverő alakulat, de közel sem olyan gyengék, mint ahogyan sokan gondolják.Nero. írta:És a legszebb az egészben hogy minden idők leggyengébb magyar válogatottja kapja meg a legnagyobb médiafigyelmet, mert nagy nehezen kijutottunk egy olyan EBre, ahova csak az nem ment ki aki nem akart. Ez a Kis Grofos videó meg még unszimpatikusabbá teszi ezt a csapatot.
Szerk.: .Nero. írta:És a legszebb az egészben hogy minden idők leggyengébb magyar válogatottja kapja meg a legnagyobb médiafigyelmet, mert nagy nehezen kijutottunk egy olyan EBre, ahova csak az nem ment ki aki nem akart. Ez a Kis Grofos videó meg még unszimpatikusabbá teszi ezt a csapatot.
Még jobban megkedvelném.visca el barca írta:majd buszkecc kijuttat minket, figyeljétek megAlcantara írta:VDB csapatán múlik minden leginkább: ha akarnak küzdeni valamiért, akkor kijutunk egyenes ágon, ha a németeket utánozzák le és beküldik a fakó egy részét, akik lepötyögnek a szombati forduló előtt, sérülés nélküliségre alapozva, akkor mehetünk pótselejtezni.a 95. percben 0-0-al elenged egy sistergőset és szevasz
majd buszkecc kijuttat minket, figyeljétek megAlcantara írta:VDB csapatán múlik minden leginkább: ha akarnak küzdeni valamiért, akkor kijutunk egyenes ágon, ha a németeket utánozzák le és beküldik a fakó egy részét, akik lepötyögnek a szombati forduló előtt, sérülés nélküliségre alapozva, akkor mehetünk pótselejtezni.
A mai napon kifejtem még egyszer, remélem utoljára: Ukrajna megveri Spanyolországot, ő a legjobb csoport harmadik, ha nem, mi vagyunk azok.crixus írta: A legjobb csoportharmadik helyezés pedig már nem a mi kezünkben van, hanem az ukrán-ír-lengyel hármas eredményeitől függ majd.
Egyelőre, legalább ma estig még ne örüljön senki.
Megértem a reményeidet és az érveidet és rendben is van. Sok reményt viszont nem fűznék a kijutáshoz. A harmadik helyünk, ezzel a pótselejtező meglesz, az eddig a 100%-ig biztos.kanty írta: ....