Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.03. 21:54:07

ferninho írta: mondjuk Oblak még nagyon fiatal és nagy kapus lehet belőle... :)
(ez van ter Stegen esetében is amúgy )

mondjuk Bravonál jelenleg én jobbnak tartom Keylort, de sokat fog számítani, hogy most fognak-e elegendő játékidőt kapni és ahhoz alkalmazkodni, hogy a legnagyobb csapatoknál vannak és nem meccsenként 20 lövést kapnak... ezek azért elég nagy változások.
Azt kihagytam a mondandómból, hogy ugye ennek a 2 csapatnak (Barca, Atleti) mindenképpen szüksége volt új kapusra. Ő egyértelműen világklasszis szintet képvisel és olcsó is volt. Ezzel szemben Oblak kicsit zsákbamacska (nyilván egyébként jó kapus), Bravot én meg egy picivel gyengébbnek tartom. Kézenfekvő lett volna akármelyik csapatnak leigazolnia. Továbbá az is egyértelmű, hogy a Realnak nem volt szüksége új kapusra.
ferninho írta: de ez az Iker-Lopez duót nem elhet tovább fenttartani, már idén is csoda volt, hogy Carlonak így sikerült ezt kezelnie.
Ne ez az, amit nem értek. Ok, kialakult ez a helyzet, nem tudták kezelni. Ezt elfogadom. De erre elküldik a jobb kapust és egy újabb világsztárt hoznak a helyére. Kicsit csöbörből vödörbe érzésem van. Ez mitől lesz jobb szituáció az előzőnél?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
GonzalezRaul
Barça B

2014.08.03. 21:46:50

Erxy írta:
GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!
https://www.youtube.com/watch?v=r3PJDMo3uTo" target="_blank
van egy rossz hírem: Valdesnél gyengébb kapus. :cry:

viszont neked minden második hsz-ed provokáló, kíváncsi vagyok hogy még mennyi ideig emelheted fórumunk színvonalát.. :lol:
Vicces, hogy ezt írod, mert pont TE dobtad fel a labdát és provokáltál az azelőtti hozzászólásoddal. ;-) Mind1.
Kép
Boixos1981
Barça B

2014.08.03. 21:45:33

StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik. :D
Senkinek nem mondanám, többször kivédte a szemünket. Amúgy akkor most melyik kapus megy el a Realból? Több helyen azt olvasom, hogy López, de a szurkolók meg azt mondtak, Casillas menjen.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
ferninho
Madridista

2014.08.03. 21:44:39

Barcaman1993 írta:
StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik. :D
Én csak azt nem értem, hogy őt miért nem mi igazoltuk le? Vagy az Atletico? Többért, nála szerényebb képességű kapusokat igazolt a 2 csapat (Bravo, Oblak). Legalábbis én ezt gondolom. Kiemelkedően jó kapusnak tartom, aki szerint meg hirtelen felkapott, akkor az az elmúlt évben nem sok spanyol bajnokit nézett.
mondjuk Oblak még nagyon fiatal és nagy kapus lehet belőle... :)
(ez van ter Stegen esetében is amúgy )

mondjuk Bravonál jelenleg én jobbnak tartom Keylort, de sokat fog számítani, hogy most fognak-e elegendő játékidőt kapni és ahhoz alkalmazkodni, hogy a legnagyobb csapatoknál vannak és nem meccsenként 20 lövést kapnak... ezek azért elég nagy változások.
Ez mindig így szokott lenni. Bravo is csak egy átlagos kapus nekik, de ha mondjuk mi hozzuk Navast, ők Bravot, akkor Navas az átlagos, Bravo az istenkirály.
ne általánosíts, én már régóta nagy Keylor fan vagyok :mrgreen:
meg mondjuk a Realnak nem lett volna szüksége Bravóra, ő már 31, Keylor azért 3 és fél évvel fiatalabb.
Egyébként ez elég méltatlan volt Diego Lopez felé...
igazad van, de ő is jól tudja, hogy mire vállalkozott, de büszkén távozhat Madridból, mert ő megtett mindent... de ez az Iker-Lopez duót nem elhet tovább fenttartani, már idén is csoda volt, hogy Carlonak így sikerült ezt kezelnie.

bár reménykedek egy csodában és egy Keylor-Lopez duóban jövőre.
Keylornál bármi közbejöhet elméletileg (gyakorlatilag nem fog :P ) és jobb lenne mögé egy biztos pont, mint Lopez és nem Casillas, akit láthattunk, hogy miket művel... tegnap is a MU ellen mind a 3 gólt meg lehet nézni... :(
madridista
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.03. 21:35:27

Ez mindig így szokott lenni. Bravo is csak egy átlagos kapus nekik, de ha mondjuk mi hozzuk Navast, ők Bravot, akkor Navas az átlagos, Bravo az istenkirály. :mrgreen:
Amúgy jó üzlet volt, hasonló képességű, mint Bravo.
Diego Alvessel mi van amúgy?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.08.03. 21:26:48

Én csak azt nem értem, hogy őt miért nem mi igazoltuk le? Vagy az Atletico? Többért, nála szerényebb képességű kapusokat igazolt a 2 csapat (Bravo, Oblak). Legalábbis én ezt gondolom. Kiemelkedően jó kapusnak tartom, aki szerint meg hirtelen felkapott, akkor az az elmúlt évben nem sok spanyol bajnokit nézett.

Egyébként ez elég méltatlan volt Diego Lopez felé...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.03. 21:08:56

GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!
https://www.youtube.com/watch?v=r3PJDMo3uTo" target="_blank
van egy rossz hírem: Valdesnél gyengébb kapus. :cry:

viszont neked minden második hsz-ed provokáló, kíváncsi vagyok hogy még mennyi ideig emelheted fórumunk színvonalát.. :lol:
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 21:06:22

GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet! #-o
https://www.youtube.com/watch?v=r3PJDMo3uTo" target="_blank :lol:
Én ebből csak annyit látok, hogy 3:2-re nyertünk :mrgreen: Aztán a visszavágón kikaptunk :oops:

Egyébként mondj egy kapust, akinek nincsenek potyagóljai? Valdésnek sokkal rosszabb a PR-ja, mint amilyen kapus valójában, ha nem hiszel nekem gondold végig, hogy a 4 edző közül, aki megfordult barcelonai karrierje alatt, miért nem üldözte el egyik sem...
BFC
Jugador d'estrella

2014.08.03. 21:02:56

GonzalezRaul írta:
Erxy írta:
ferninho írta:https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8
(videó végén is van egy védés)
de rengeteg bravúrja volt már, aki követte is őt tudja miről beszélek.
szerencsére azért fel lett már avatva ő is :mrgreen:
na de a provokációt félretéve: kiemelkedő reflexei vannak, egy igazi bravúrkapus. de nekem kétségeim vannak afelől, hogy képes lesz 50+ meccsen keresztül stabil teljesítményt nyújtani a Real kapujában. remélem nem.
Valdestől csak jobb lehet! #-o
Ez a megmozdulása Valdesnek erre emlékeztet :
https://www.youtube.com/watch?v=evTeq8DKGr8.
GonzalezRaul
Barça B

2014.08.03. 20:53:29

Erxy írta:
na de a provokációt félretéve: kiemelkedő reflexei vannak, egy igazi bravúrkapus. de nekem kétségeim vannak afelől, hogy képes lesz 50+ meccsen keresztül stabil teljesítményt nyújtani a Real kapujában. remélem nem.
Valdestől csak jobb lehet! #-o
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.03. 20:43:20

Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.03. 20:16:07

ferninho írta:...mert nagyon remélem véletlenül se Iker fog védeni, mindenkinek jobb lenne, ha most eligazolna ...
A Szuperkupát még ki kell bírnod :mrgreen:

Navasszal amúgy nem vett zsákbamacskát a Madrid, tapasztalt, La Ligában is kiemelkedő hálóőr, szóval pár évig nem lesz gondjuk, legfeljebb sérülés esetén.
ferninho
Madridista

2014.08.03. 20:15:18

ZBarca írta:
Jól tudom, hogy nagyrészt a vb-n nyújtott teljesítménye miatt igazolták le? Javítsatok ki, de én nem emlékszek egyetlen nagyobb bravúrjára sem ellenünk az előző idényből...
https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8" target="_blank
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.08.03. 20:16:49-kor.
madridista
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.03. 20:12:46

Jól tudom, hogy nagyrészt a vb-n nyújtott teljesítménye miatt igazolták le? Javítsatok ki, de én nem emlékszek egyetlen nagyobb bravúrjára sem ellenünk az előző idényből...
Kép
ferninho
Madridista

2014.08.03. 20:11:30

Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány. :mrgreen:
1 szem Bale-lel nehéz is nyerni, mert kb ennyiből álltak a támadások.... :lol:

Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik. :D
arról ne ő tegyen, hogy nem figyelted eddig is... #-o
én már régóta oda-vissza vagyok tőle, nagyon örültem, hogy végül nem a Barcában kötött ki, arról meg már nem is álmodoztam, hogy elhozza a Real, erre láss csodát :D
a VBn meg bizonyította azt, amit lehetett róla eddig is tudni és végre kicsit előtérbe került azok számára is, akik eddig nem ismerték.
ha választanom kellett volna, hogy kit hozzak a Real kapujába kezdőnek (mert nagyon remélem véletlenül se Iker fog védeni, mindenkinek jobb lenne, ha most eligazolna ), akkor nálam már VB előtt is ott lett volna a Top 3ban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.08.03. 20:13:05-kor.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.03. 20:11:09

az még hagyján, de mi lesz itt ha kivédi messi egyik ziccerét? bele se merek gondolni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
rwin
Barça B

2014.08.03. 19:58:38

Tavaly még egy senki volt? Ki mondta ezt róla? Nem egyszer parádézott ellenünk is, amit rendre elismertünk.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.08.03. 19:51:43

Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik. :D
GonzalezRaul
Barça B

2014.08.03. 08:54:29

Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány. :mrgreen:
Ne áltasd magad...;-)
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.08.03. 08:35:49

Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány. :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.02. 19:06:39

Akkor egy fordulatról lemaradtam, hát így még furább a helyzet. Diego védett, ősszel kifejezetten jól is, jön Navas, erre a kegyvesztett Casillas fog maradni :?
Nem hiszem, hogy ilyen karriert padozással kellene lezárni...
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.02. 18:48:21

danianevem írta:
ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...

De egyáltalán nem biztos, hogy marad Madridban, szóval valószínűleg nem padozik majd.
Nekem az volt furcsa inkább, hogy Diego López kezdett kaszíjasz helyett, mert az első félévét kivéve, amikor kiváló volt, egyáltalán nem volt meggyőző a tavalyi szezonban. Navas a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa, jelen pillanatban egyértelműen jobb Casillasnál, aki tuti, hogy maradni fog, mert López megy el, akinek mindössze egy jó félévet köszönhet igazán a Real.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.02. 18:07:50

ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...

De egyáltalán nem biztos, hogy marad Madridban, szóval valószínűleg nem padozik majd.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.02. 17:26:09

Fuentealbilla írta:
ZBarca írta:Jó kapusnak tartom Navast, de annyira nem, hogy a Realban legyen kezdő... :roll:
De Bravot elég jó kapusnak tartod a Barca kezdőjébe?

Mert minőségi különbség nincs nagy a két kapus között. Bravo javára egész biztosan nincs.
Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
Kép
Fuentealbilla
Barça B

2014.08.02. 17:20:34

Annó azt vizsgálták még, hogy a hitelfelvétel nem-e bújtatott állami támogatás akar lenni... vagy ilyesmi. Pontosan nem emlékszem.
Megjelent annó erről 1 cikk , de aztán h bármi elmeszelés történt-e nem lehetett olvasni már semmit
Válasz küldése