Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt kihagytam a mondandómból, hogy ugye ennek a 2 csapatnak (Barca, Atleti) mindenképpen szüksége volt új kapusra. Ő egyértelműen világklasszis szintet képvisel és olcsó is volt. Ezzel szemben Oblak kicsit zsákbamacska (nyilván egyébként jó kapus), Bravot én meg egy picivel gyengébbnek tartom. Kézenfekvő lett volna akármelyik csapatnak leigazolnia. Továbbá az is egyértelmű, hogy a Realnak nem volt szüksége új kapusra.ferninho írta: mondjuk Oblak még nagyon fiatal és nagy kapus lehet belőle...![]()
(ez van ter Stegen esetében is amúgy )
mondjuk Bravonál jelenleg én jobbnak tartom Keylort, de sokat fog számítani, hogy most fognak-e elegendő játékidőt kapni és ahhoz alkalmazkodni, hogy a legnagyobb csapatoknál vannak és nem meccsenként 20 lövést kapnak... ezek azért elég nagy változások.
Ne ez az, amit nem értek. Ok, kialakult ez a helyzet, nem tudták kezelni. Ezt elfogadom. De erre elküldik a jobb kapust és egy újabb világsztárt hoznak a helyére. Kicsit csöbörből vödörbe érzésem van. Ez mitől lesz jobb szituáció az előzőnél?ferninho írta: de ez az Iker-Lopez duót nem elhet tovább fenttartani, már idén is csoda volt, hogy Carlonak így sikerült ezt kezelnie.
Vicces, hogy ezt írod, mert pont TE dobtad fel a labdát és provokáltál az azelőtti hozzászólásoddal.Erxy írta:van egy rossz hírem: Valdesnél gyengébb kapus.GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!
https://www.youtube.com/watch?v=r3PJDMo3uTo" target="_blank
viszont neked minden második hsz-ed provokáló, kíváncsi vagyok hogy még mennyi ideig emelheted fórumunk színvonalát..
Senkinek nem mondanám, többször kivédte a szemünket. Amúgy akkor most melyik kapus megy el a Realból? Több helyen azt olvasom, hogy López, de a szurkolók meg azt mondtak, Casillas menjen.StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
mondjuk Oblak még nagyon fiatal és nagy kapus lehet belőle...Barcaman1993 írta:Én csak azt nem értem, hogy őt miért nem mi igazoltuk le? Vagy az Atletico? Többért, nála szerényebb képességű kapusokat igazolt a 2 csapat (Bravo, Oblak). Legalábbis én ezt gondolom. Kiemelkedően jó kapusnak tartom, aki szerint meg hirtelen felkapott, akkor az az elmúlt évben nem sok spanyol bajnokit nézett.StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
ne általánosíts, én már régóta nagy Keylor fan vagyokEz mindig így szokott lenni. Bravo is csak egy átlagos kapus nekik, de ha mondjuk mi hozzuk Navast, ők Bravot, akkor Navas az átlagos, Bravo az istenkirály.
igazad van, de ő is jól tudja, hogy mire vállalkozott, de büszkén távozhat Madridból, mert ő megtett mindent... de ez az Iker-Lopez duót nem elhet tovább fenttartani, már idén is csoda volt, hogy Carlonak így sikerült ezt kezelnie.Egyébként ez elég méltatlan volt Diego Lopez felé...
Ez mindig így szokott lenni. Bravo is csak egy átlagos kapus nekik, de ha mondjuk mi hozzuk Navast, ők Bravot, akkor Navas az átlagos, Bravo az istenkirály.StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
Én csak azt nem értem, hogy őt miért nem mi igazoltuk le? Vagy az Atletico? Többért, nála szerényebb képességű kapusokat igazolt a 2 csapat (Bravo, Oblak). Legalábbis én ezt gondolom. Kiemelkedően jó kapusnak tartom, aki szerint meg hirtelen felkapott, akkor az az elmúlt évben nem sok spanyol bajnokit nézett.StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
van egy rossz hírem: Valdesnél gyengébb kapus.GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!
Én ebből csak annyit látok, hogy 3:2-re nyertünkGonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!![]()
Ez a megmozdulása Valdesnek erre emlékeztet :GonzalezRaul írta:Valdestől csak jobb lehet!Erxy írta:szerencsére azért fel lett már avatva ő isferninho írta:https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8
(videó végén is van egy védés)
de rengeteg bravúrja volt már, aki követte is őt tudja miről beszélek.![]()
na de a provokációt félretéve: kiemelkedő reflexei vannak, egy igazi bravúrkapus. de nekem kétségeim vannak afelől, hogy képes lesz 50+ meccsen keresztül stabil teljesítményt nyújtani a Real kapujában. remélem nem.![]()
Valdestől csak jobb lehet!Erxy írta:szerencsére azért fel lett már avatva ő isferninho írta:https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8
de rengeteg bravúrja volt már, aki követte is őt tudja miről beszélek.![]()
na de a provokációt félretéve: kiemelkedő reflexei vannak, egy igazi bravúrkapus. de nekem kétségeim vannak afelől, hogy képes lesz 50+ meccsen keresztül stabil teljesítményt nyújtani a Real kapujában. remélem nem.
szerencsére azért fel lett már avatva ő isferninho írta:https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8
de rengeteg bravúrja volt már, aki követte is őt tudja miről beszélek.
A Szuperkupát még ki kell bírnodferninho írta:...mert nagyon remélem véletlenül se Iker fog védeni, mindenkinek jobb lenne, ha most eligazolna ...
https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8" target="_blankZBarca írta:Jól tudom, hogy nagyrészt a vb-n nyújtott teljesítménye miatt igazolták le? Javítsatok ki, de én nem emlékszek egyetlen nagyobb bravúrjára sem ellenünk az előző idényből...StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
Jól tudom, hogy nagyrészt a vb-n nyújtott teljesítménye miatt igazolták le? Javítsatok ki, de én nem emlékszek egyetlen nagyobb bravúrjára sem ellenünk az előző idényből...StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
1 szem Bale-lel nehéz is nyerni, mert kb ennyiből álltak a támadások....Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány.
arról ne ő tegyen, hogy nem figyelted eddig is...Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
az még hagyján, de mi lesz itt ha kivédi messi egyik ziccerét? bele se merek gondolni...StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
Tavaly még egy senki volt? Ki mondta ezt róla? Nem egyszer parádézott ellenünk is, amit rendre elismertünk.StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
Ne áltasd magad...Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány.
Nekem az volt furcsa inkább, hogy Diego López kezdett kaszíjasz helyett, mert az első félévét kivéve, amikor kiváló volt, egyáltalán nem volt meggyőző a tavalyi szezonban. Navas a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa, jelen pillanatban egyértelműen jobb Casillasnál, aki tuti, hogy maradni fog, mert López megy el, akinek mindössze egy jó félévet köszönhet igazán a Real.danianevem írta:A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
De egyáltalán nem biztos, hogy marad Madridban, szóval valószínűleg nem padozik majd.
A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.Fuentealbilla írta:De Bravot elég jó kapusnak tartod a Barca kezdőjébe?ZBarca írta:Jó kapusnak tartom Navast, de annyira nem, hogy a Realban legyen kezdő...
Mert minőségi különbség nincs nagy a két kapus között. Bravo javára egész biztosan nincs.