Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a James (dzsémsz) szimpatikusabb. A hamez sem rossz, a külföldi kommentátorok is így ejtik. A bemutatóján amit most nézek egyébként kb. 40-50000 ember lehet, de lehet több kicsit. Ennyit a reklámértékéről.bence-barca írta:Hát persze.daffy írta: sírni a temetőben és az urológián tudok. Bár az utóbbi csak tipp,még nem jártam arra
![]()
Amúgy most, h La Ligába költözött adódik a kérdés. Elfogadjuk a VB előttig használt, angolos 'dzsémsz' Rodriguezt v VB hatására mostantól inkább ejtsem 'hámesz' nek?
Hát persze.daffy írta: sírni a temetőben és az urológián tudok. Bár az utóbbi csak tipp,még nem jártam arra
Ugyan kérlek... Nem éreztem személyeskedésnek. Az a véleményed,ami. Megéltem én már itt az évek során érdekes dolgokat és nem tudom mióta olvasod a forumot,de jártak erre emberek,akik tényleg heves természetűek voltak,láttam provokálót,privátban írót és számomra hülyét is. Ennek ellenére tartom,hogy sírni a temetőben és az urológián tudok. Bár az utóbbi csak tipp,még nem jártam arraMartin12 írta:Daffy: Nem vagy szamomra nrm kivanatos szemely, elnezest a szemelyeskedesert, csak elegge heves termeszetu vagyok!
Elnézésed kérem.Martin12 írta:Daffy: Nem vagy szamomra nrm kivanatos szemely, elnezest a szemelyeskedesert, csak elegge heves termeszetu vagyok!
Gonzalezraul: En elhiszem, hogy nem karorvendesz, csak olyan karorvendo par hozzaszolasot, hogy elegge viszket tole az ember tenyere...
Azért daffy itt van azért egy ideje és mindig kulturált formában nyilvánít véleményt. Túl kellene itt mindenkinek lépnie a szubjektív véleményén és elfogadni, hogy mások is ugyanolyan emberek, attól függetlenül, hogy más (és szerintem amúgy undorítóMartin12 írta:daffy! Nem gondolkoztal el azon, hogy atballagtok a masik forumra? :O
Most az irónián túl, tényleg akarta a Real Rakiticet?ferninho írta: a Rakitic-Kroos-os történet meg tényleg cuki.
Kroos csak a B-terv volt Rakitic mögött, ez egyértelmű, nagyon megszívta a Real, igazad van.
A profilodban van egy opció,mely segítségével hozzá tudsz adni embereket a nem kívánatos személyek listájához. Ezzel az általuk írt hozzászólásokat automatikusan rejti a forum,ha be vagy jelentkezve. (ha nem menne,akkor privátban segítek).Martin12 írta:daffy! Nem gondolkoztal el azon, hogy atballagtok a masik forumra? :O
Nincs azzal baj, ha a másik féltől is van (sőt), aki reagál a posztokra. Főleg, ha normális stílusban teszi azt...Martin12 írta:daffy! Nem gondolkoztal el azon, hogy atballagtok a masik forumra? :O
Temetőbe?Martin12 írta:Egyszer nyertetek 12 ev utan BL-t es akkora szatok lett, mostmeg leigazoltatok Kroost meg James-t aki sztem nem fog bevalni, de nem baj, HA jobb szezonunk lesz mint nektek, en ott leszek ahova sirni mentek, ezt ne feledjetek!!
Kik voltak azok? Gondolom Maria az egyik,akinek képességeit lentebb többen részleteztük. James érkezése és Maria távozása nem okoz minőségbeli romlást. Hogy ennyiért is kellett-e az más kérdés.azokat akik meg szivuket lelküket kiteszik a csapatért, eladjátok, hogy az uj brandeknek legyen hely
a Suarezeset hagyjuk is, ott a harapás tette be végleg a kaput a Realnál és elhozta végül a Barca, a végére már nem volt itt semmilyen versengés Suarezért.roby122 írta:
Rakiticra meg egy Kroos. Mondjuk az nekik is fájó lehetett , hogy Suarezt meg Rakiticet ők akarták megvenni. Az a középpálya biztos brutál lett volna Modric - Rakitic párossal.
Így meg lehet , hogy Modris Kroos el fog bíbelődni egy jó fél évet mire összeszoknak.
azért mondott le a klub elnöke mert minden rendben volt az átigazolással és azért is van belőle bírósági ügy is...Nem, csak a begyepesedett madridistak olyan dolgokat is az igazolas osszegehez szamolnak, ami a vilagtortenelem soran soha senkinel nem szamitott oda!
hanem hogy működik? milyen hiányposztra jött james? megnyertétek a bl-t minden hawaii, de egy sztárt mindig vennetek kell, tökmind1 h szerepel a csapat. azokat akik meg szivuket lelküket kiteszik a csapatért, eladjátok, hogy az uj brandeknek legyen helyGonzalezRaul írta:Ne gondold már, hogy csak miattatok veszünk játékosokat. Vicces. Ez nem így működik.
Sevcsenko, Hulk? Ők is ott lehetnek valahol.GonzalezRaul írta:Neymart meg ingyen kaptátok.Dr.Dre írta:A Top 10 legdrágább átigazolásokban 6 játékost igazolt a Madrid(Bale,CR,James,Zidane,Kaká,Figo), 2 játékost a Barca(Suarez,Ibra), és 2-t a PSG(Cavani,Luiz).
Nemsemmi...