MAgát a klubot én sem utálom, legalábbis legöbbször nem.

Anno, mikor elkezdtem focit nézni, a 98' -as VB döntőtől kezdve, még Real meccseket kezdtem nézni, mert a bátyám nekik szurkolt. Még kamu Robi Carlosos mezem is volt, nem szégyellem. Az a csapat nagyon jó játékosokat sorakoztatott fel. Mellette természetesen a Kluivert, Saviola, Rivaldo fél barca egy egy meccse is ment, de arra inkább már csak Fifából emlékszem, mert mikor játszani kezdtem, már őket irányítottam.
Később aztán bátyám váltott (Arsenal) és én is redukáltam a Real meccsek nézését (HALA Égnek ) , nyilván komolyabban elkezdtem foglalkozni az egésszel, történelem, meccsek, játékosok stb. Mostmár elválaszthatatlan vagyok a csapattól. Egy időben rengeteget költöttem a barcás pólókra, kár, hogy már mennek tönkre. Mostmár inkább csak nadrágokat gyűjtök, amiben tudok játszani is.
Szerintem egyébként ugyan az a jelenség figyelhető meg az itthoni Real Barca szurkolói ellenségeskedésben is, mint bámilyen magyar témában. Egymás mocskolása sokkal fontosabb, minthogy szurkoljunk. Ugyan ez a magyar fociban is. Hiába mondják, hogy nem a drukkerek miatt nem járnak ki meccsre a családok: Én azért még próbálok reménysugarakat meglátni a magyar labdarúgásban, mert magyar vagyok. Vannak barátaim, akik elásták már az egészet, válogatottat is mocskolják. Azt akkor sem tenném, ha egyfolytában kikapnánk. (miért, most mit csinálunk?

) Az Újpestért szorítok, és remélem felemelkednek, de továbbra is rossz azt látni, hogy a magyar gazdaság egy pénznyelő, mindenki csak rövidtávban gondolkodik.
És, hogy visszakanyarodjak kicsit a meccsre járáshoz, mert eléggé elkanyarodok a témától: Az, hogy pl az újpest drukkerek (nyilván más suttyók is) mennek haza egy meccs után és a 'saját' metróhálózatukat szétbarmolják, meg a buszt eltérítik, az felháborító. Nem érdekel, hogy a Milwall is ilyen, meg délamerikában is ölik egymást, ez felháborító viselkedés. Egyszerű farokméregetés, meg az agresszivitás kiélése a csordaszellem felhasználásával.
Egy szó, mint száz, nem mocskolni kellene a riválisokat, hanem tisztelni, s küzdeni (nem háborúzni) , hogy felül kerekedjünk rajta a csatákban.