Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi utolsó barcás évei rég voltak? Akkor nekünk is elég egysíkú volt a támadójátékunk.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.24. 08:22:15Néztem az Arsenal meccset.Pedig Odegaard jó irányító. Bal szélük tegnap nem volt Martinelli nélkül.Taktika, tegyük ki Sakanak.
Ennyire egysíkú játékot rég láttam.
Csak ott be tudták hozni egy Zincsenko, Sterling, Partey sort, utóbbi gólt is lőtt. Alapból Jesus, Jorginho, Trossard, Timber is csere. Van bő keret, ami alap a PL-ben.
A City nagyon mélyen.
Az Arsenalnak idén reális esélye lenne végre PL-t nyerni, de nekik sem megy.
Úgy néz ki, ott is aranyat érne egy jó csatár, ami a MU, Chelsea, Liverpool, Tottenham-ből is hiányzik.
Valószínűleg idén behúzza a Liverpool, amivel nincs semmi bajom.
Van vagy 5 bal szélsőjük, 1-2 a Barcaba is jó lenne onnan, ott egymás sarkára lépnek.
Néztem az Arsenal meccset.
Messi nélkül is volt nagyon jó futásunk, 15 őszén nélküle is remekeltünk. Igaz, akkor Neymar akkor élte fénykorát. Csak arra akarok kilyukadni, hogy a legszebb időkben nélküle is brutál volt a csapat. A végén már nem, akkor valóban ő tartotta lélegeztetőgépen az akkori haldokló csapatot.Kovbal88 írta: ↑2024.11.10. 10:36:02Egy ilyen keretnél, azért Rodrit illene tudni pótolni. Messi teljesen más. Viszont nekünk csak jó, ha Pep távozik minél hamarabb, jöhet egy visszaesés és lehet játékosokat elhozni. Van egy két ügyes játékos a Citybe aki beférne hozzánk.bence0330 írta: ↑2024.11.09. 20:32:41Az sem kizárt, de tavaly is pont így játszottak az összes Rodrimentes meccsen. Szerintem ennyi, akkora a függőségük, mint nekünk volt Messinél, ha kiesik, dunsztjuk nincs, mit csináljanak. Kitalál majd valamit Pep, nem kételkedem, de időbe telik neki, az már látszik.
Vége is, 4 vereség 11 nap alatt. Tottenham, Bournemouth, Sporting, Brighton. Azért ez így kemény nagyon.
A Pool remélem kihasználja ma, bár most pont náluk is benne lehet a pontvesztés.
Egy ilyen keretnél, azért Rodrit illene tudni pótolni. Messi teljesen más. Viszont nekünk csak jó, ha Pep távozik minél hamarabb, jöhet egy visszaesés és lehet játékosokat elhozni. Van egy két ügyes játékos a Citybe aki beférne hozzánk.bence0330 írta: ↑2024.11.09. 20:32:41Az sem kizárt, de tavaly is pont így játszottak az összes Rodrimentes meccsen. Szerintem ennyi, akkora a függőségük, mint nekünk volt Messinél, ha kiesik, dunsztjuk nincs, mit csináljanak. Kitalál majd valamit Pep, nem kételkedem, de időbe telik neki, az már látszik.
Vége is, 4 vereség 11 nap alatt. Tottenham, Bournemouth, Sporting, Brighton. Azért ez így kemény nagyon.
A Pool remélem kihasználja ma, bár most pont náluk is benne lehet a pontvesztés.
Nem akarok konteokat gyártani, de olyan, mintha már tudnák, hogy valami komoly büntetést fognak kapni. Jöttek hírek Txiki, Pep, sőt Haaland esetleges távozásáról is, de a többiek is demotiváltnak tűnnek, nincs bennük igazi tűz. Aztán lehet hülyeség, de mintha ezt látnám rajtuk.