Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

poen: madrid, villareal, valencia ...ab1daL írta:Itt vannak a kalapok:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ok-2091936
Milyen csoporttal egyeznétek ki? (én mindig azt nézem, hogy a legkönnyebb legyen nekünk, nem azt, hogy valami komoly csapatot kapjunk, de már évek óta mindig![]()
) Ennek tudatában nálam:
Barca, CSZKA/Marseille, Basel/BATE, Galati/Plzen/APOEL/Genk[/img]
Így legalább a Bilbao visszavágó nélkül bent van az EL-ben!ab1daL írta: Meg is van: Trabzonspor.
A döntés azt jelenti, hogy a Trabzonspor Európa-liga-rájátszásbeli ellenfele, a spanyol Athletic Bilbao máris főtáblás, a csütörtökre kiírt visszavágót le sem játssza a két csapat (az első, spanyolországi meccs 0–0 lett).
Az oroszokat és az ukránokat én is szivesen elkerülném, + a Cityt is. A Milan sztem jöhet. Régebben nagyon stabil volt a védelmük, de már egész más játékot játszanak, sztem őket akár nagyon el is verhetnénk. Ahogy a Dortmundot is. Ha két támadó szellemű csapat játszik, akkor a jobb sokszor nagyon megveri a gyengébbet. Mint pl. tavaly a Porto a Villarrealt.Tocy írta:Hát a 2es kalapból igazából csak a Milant meg a Sahtart nem szeretném, meg mjuk a CSZKA se minden álmom, de ha őket kapjuk, az nem olyan rossz. A 3asból igazából csak a Cityt kell elkerülni, meg még a Zenit lehet akár kellemetlen, a többiek nem hiszem, hogy gondot jelentenének. A 4esből a Dortmundot nagyon nem szeretném, nagyon drukkolok nekik és nagyon jónak is tartom őket, sztem egy Milant pl simán bedarálnának...
Igen. Gyakorlatilag minden csapat minden tétmeccsét nézik, nemcsak a BL-t. A bajnokságban pedig elég jó eredményeik vannak.zola8787 írta:Szerintem az játszik itt közre, hogy nézik a nemzet más csapatainak is az eredményességét és ebben azért lényegesen jobban állnak az angolok a németeknél. Csak ezt a magyarázatot tudom elképzelni. De szerintem a Dortmund a 2dik kalapból szinte mindenkit megtudna verni...ozsimiki írta:Azt valaki elmagyarázhatná,hogy milyen jogon van az M.City aki Bl újonc, jobban kiemelve, mint a német bajnok Dortmund,aki nem mellesleg egykori BL győztes,és jóval többet csinált a Blben is. De még van pár érdekes dolog.
Először azt gondoltam,h a közelmúlt eredményei (természetesen Bl részvételek,eredmények) miatt van pár csapat előbbre náluk, az jogos is,de a City?
Szerintem az játszik itt közre, hogy nézik a nemzet más csapatainak is az eredményességét és ebben azért lényegesen jobban állnak az angolok a németeknél. Csak ezt a magyarázatot tudom elképzelni. De szerintem a Dortmund a 2dik kalapból szinte mindenkit megtudna verni...ozsimiki írta:Azt valaki elmagyarázhatná,hogy milyen jogon van az M.City aki Bl újonc, jobban kiemelve, mint a német bajnok Dortmund,aki nem mellesleg egykori BL győztes,és jóval többet csinált a Blben is. De még van pár érdekes dolog.
Először azt gondoltam,h a közelmúlt eredményei (természetesen Bl részvételek,eredmények) miatt van pár csapat előbbre náluk, az jogos is,de a City?
nso írta:akár egy Barca, Milan, Man. City, Dortmund csoport is összejöhet
Egyébként tegnap magunknak ezt néztem ki:sjd írta:Tovább már nehéz kalkulálni, de azért összeraktam egy csoportot nekünk, meg egyet a Realnak:
Real-Milan-ManCity-Dortmund
Namitmondtam. Egyem a kis szívét.Tocy írta:Congratulation guys fantastic team performance fully deserved.
Ezt meg Nasri írta ki 5 perce, ennyit erről...
Nem csak a pénz motiválja, hanem a trófeák. Jelenleg a Cityvel nagyobb az esélye trófeákat nyerni, mint az Arsenallal. De amúgy is felesleges Nasri személyiségéről vitázni, mert egyrészt ő dolga, másrészt attól hogy nem írja ki twitterre, még lehet, hogy hasonlóan gondolkodik.scott neal írta:Igaz.hogy nasri nem volt kapitány de ha 100%-os állapotba volt nasri akk ő ott játszot tehát meg volt a bizalom szerették is ott de őt a pénz motiválja sajnos.
is,meg az is benne van,hogy az arsenallal nem nyerte volna valószínűleg halomra magát a köv években.scott neal írta: Igaz.hogy nasri nem volt kapitány de ha 100%-os állapotba volt nasri akk ő ott játszot tehát meg volt a bizalom szerették is ott de őt a pénz motiválja sajnos.
Igaz.hogy nasri nem volt kapitány de ha 100%-os állapotba volt nasri akk ő ott játszot tehát meg volt a bizalom szerették is ott de őt a pénz motiválja sajnos.Stalkyard írta:Azért Nasri nem volt az Arsenal CSK-ja, ráadásul jóval kevesebbet játszott ott, mint Fabre. Van különbség.scott neal írta:
fcbarca0827 írta:Segítek: azt írta még egy.Kash írta:Miért mondasz ilyet? Köteles meg Tözsér ottvan a genk-nél!!!!!!bence-barca írta:Sajnos Szabicstól egyre messzebb a BL![]()
Pedig nagyon örültem volna, ha még egy magyar ott van .
Olvas el még egyszer a kiemeltetKash írta:Miért mondasz ilyet? Köteles meg Tözsér ottvan a genk-nél!!!!!!bence-barca írta:Sajnos Szabicstól egyre messzebb a BL![]()
Pedig nagyon örültem volna, ha még egy magyar ott van .