Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát nem tom, de nekem sokkal jobban tetszett az Udine játéka kapu előtt is aktívabbak voltak! Bár ilyenkor szokott jönni, hogy a nagycsapat hint minimum egy hármast a visszavágón! DE ne legyen igazam!Piqué írta:Én már tegnapra azt gondoltam,hogy kikapnak aztán mégse,nagyobb rutinnal rendelkeznek a BL-ben mint az Udinese,ez szerintem bőven elég ahhoz,hogy bejussanak a csoportkörbe.Blade írta:A meccs ténleg jó iramú volt, nem gondoltam volna, de az Arsenalnak ez az előny egyenlő a 0-val, szerintem az Udinese a visszavágón kiejti majd az ágyúsokat...ebben majdnem teljesen biztos vagyok...várom

Én már tegnapra azt gondoltam,hogy kikapnak aztán mégse,nagyobb rutinnal rendelkeznek a BL-ben mint az Udinese,ez szerintem bőven elég ahhoz,hogy bejussanak a csoportkörbe.Blade írta:A meccs ténleg jó iramú volt, nem gondoltam volna, de az Arsenalnak ez az előny egyenlő a 0-val, szerintem az Udinese a visszavágón kiejti majd az ágyúsokat...ebben majdnem teljesen biztos vagyok...várom

Szvsz tök mind1 melyik oldalon állnak, úgy se csinálnak sose semmit...Zbacsi írta:Kicsit off, de: Közvetítés közben valami olyasmiről volt szó, hogy az az újítás hogy a kapu mellett álló bírók a jobb oldalról átkerültek a bal oldalra (tehát a partjelzőhöz közelebb...). Ez miért jó ? Nem pont a jobb oldalon látnak többet, mert azt a partjelző már nem látja annyira be ? Hogy van ez ?