2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Juventust kamu 11-essel és kamu kiállítással megverték.Leon írta: Tény,hogy idén egyelőre jobb a Madrid a tavalyi magához képest de kérdem én,hány erős ellenfelet vertek is meg a szezon kezdete óta?lesz!
Az ATMA-t egyszer sem verte a Barca..., a Real Sociedad, Valencia, Ath. Bilbao hármas pedig megérdemelten nyert.Leon írta:De ő legalább nő!![]()
Olvasom a spanyol+angol médiát és Ancelotti meg a Real úgy el vannak szállva ettől az óriási diadaltól mintha kb a Bayern-t verték volt meg ennyire a Bl döntőben.![]()
Tény,hogy idén egyelőre jobb a Madrid a tavalyi magához képest de kérdem én,hány erős ellenfelet vertek is meg a szezon kezdete óta? (ok, a kupában megcsapták a leeresztett Athleticot és kb ennyi)
Remélem a klasszikuson bedaráljuk őket,
a Bl-ben meg kapnak egy tisztességes ellenfelet (Olympiakosz) és akkor jó lesz!
Az mindenképpen fusztráló, hogy kevés kupát a nyertünk mostanság, mert ez tény... A tavalyi évet viszont nem a jólakotság tette, hanem a belső viszályok amit Mou generált. Meg az, hogy amint mentünk 1-0-ra azonnal jött a bekkelős foci, mert a főnök azt mondta...Leon írta:Nekem is a Real dolga tűnik nehezebbnek,de az a Madrid sajnos engem kezd egyre jobban az alig hibázó 11-12es szezonbeli gárdára hasonlítani!![]()
Tavaly szerintem a bajnokságot azért bukták el csúnyán mert "jóllakottan" (gól és pontrekorddal megnyert bajnokság után) futottak neki a 12-13 as szezonnak és kb olyan félvállról vették mint idén mi.
Tavaly semmit nem nyertek,most pedig láthatjuk,hogy mennyire tepernek minden meccsen.
Másrészt meg rohadt frusztráló lehet neki,hogy az elmúlt 5 évben ha (jól számolom) 3 kupát nyertek,mi meg 16-ot.
Egyik csapatnak sincs könnyű dolga, de ebben az intervallumban talán a Realnak van nehezebb dolga.Leon írta:A Barca és Real bő egy hónapja:
Remélem az újabb pofon után és azzal, hogy a Real előttünk van elkezdik a szívüket is kivinni a srácok a pályára, nem csak a stoplist...MikeTyson írta:de durva mennyire nulla a akarás a barcában... Mintha a tavalyi Realt látnám...
igen, mennek a CalderónbaS.Agüero írta:Ilyen rég volt már az El Clasico?BarcafanTomee írta:26 meccse veretlen a Madrid.![]()
Következő forduló ideális lesz, hogy megszakadjon ez a sorozat![]()
Következő fordulóban az Atlético fogadja őket, ugye?
Tùlzás ez a szokásos kijelentésmess2009 írta:na a szokásos: egy elnézett les után jogtalan szöglet, egy lepattanóra belebikáznak, aztán öngól. ez a Madrid félideje. sajnos az Elche támadóereje egy nagy nulla, csak egy tisztes helytállás van bennük, semmi több.
Ilyen rég volt már az El Clasico?BarcafanTomee írta:26 meccse veretlen a Madrid.![]()
Következő forduló ideális lesz, hogy megszakadjon ez a sorozat