Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CR annyit mondott egyszer, hogy jóban vannak... Mindig lenyilatkozza, hogy neki is köszönhető az, hogy nem elégszik meg a teljesítményével, mert Leo ösztönzi, hogy jobb legyenLeon írta:Tudomásom szerint nem bírják egymást de nem is utálják,egyszerűen nem igazán foglalkoznak a másikkal így sem haveri sem ellenséges kapcsolat nincs köztük.![]()
(Legalábbis múltkor ezt írták nekem sms-ben.)
Hm... ez most meglepett.MikeTyson írta:
Amúgy az a durva, hogy állítólag a való életben is bírják egymást... Ezzel csak azt akartam mondani főként, hogy a sajtó meg úgy állítja be őket mintha utálnák egymást...
MikeTyson írta:Amúgy az a durva, hogy állítólag a való életben is bírják egymást... Ezzel csak azt akartam mondani főként, hogy a sajtó meg úgy állítja be őket mintha utálnák egymást...
Amúgy az a durva, hogy állítólag a való életben is bírják egymást... Ezzel csak azt akartam mondani főként, hogy a sajtó meg úgy állítja be őket mintha utálnák egymást...
mess2009 írta:Bale vs Neymar ? tény, adódik a párhuzam...ahogy én látom: Bale fizikai felépítése kedvezőbb a focihoz, mert elég gyors és elég erős, játék inteligencia - tapasztalatban nem látok markáns különbséget, nem tudom ugyan hogy gólerősségben melyiknek a fajlagos mutatója a jobb de én a walesit gólerősebbnek érzem, beleértve a rúgó technikáját is. az is igaz, hogy mindkettő éppen beépül egy új csapatba, itt talán Neymarnak van nehezebb dolga és sajna mintha mostanság megtorpant volna, Bale viszont ahogy én látom folyamatosan fejlődik, és ebből a szempontból jobb a közeg is neki nem kell annyira mást tennie mint eddig, Neymarra viszont egy egészen más játékstílus várt és bizony ezt még meg kell(ene) emésztenie....valószínű, hogy mindkettejükre szép karrier vár még de egyáltalán nem biztos hogy a mostani helyükön.
Legjobb, h dominóban nyomták. Coentrao lökte meg Godínt, aki így dőlt neki Pepének. Pepe, meg mint a dominó utolsó darabja, földet is ért.torotam írta:Pepétől még a mi Busquetsünknek is volna mit tanulnia...![]()
Benzemának egyértelműen piros járt volna ezért a szabálytalansságért, tisztán kivehető, hogy átakart nyúlni a védő hátán és kiakarta tépni a szívét, ez tagadhatatlan, tehát szabad kifelé és piros Karimnak lett volna a jogos ítélet.emiatt hőbörögni szerintem is túlzás. az érintett atletico játékos sem reklamált igazából, csak feltette a kezét, hátha befújják lesnek.
Ebben a szezonban Bale valóban előrébb jár egy kicsivel, mint Neymar, akinek a szezon eleji formája nyilvánvalóan jobb volt. Teljesen egyetértek, annyiban kiegészíteném, hogy remélem, a brazil itt fut be, a Barcában (egy csodálatos karriert).mess2009 írta:Bale vs Neymar ? tény, adódik a párhuzam...ahogy én látom: Bale fizikai felépítése kedvezőbb a focihoz, mert elég gyors és elég erős, játék inteligencia - tapasztalatban nem látok markáns különbséget, nem tudom ugyan hogy gólerősségben melyiknek a fajlagos mutatója a jobb de én a walesit gólerősebbnek érzem, beleértve a rúgó technikáját is. az is igaz, hogy mindkettő éppen beépül egy új csapatba, itt talán Neymarnak van nehezebb dolga és sajna mintha mostanság megtorpant volna, Bale viszont ahogy én látom folyamatosan fejlődik, és ebből a szempontból jobb a közeg is neki nem kell annyira mást tennie mint eddig, Neymarra viszont egy egészen más játékstílus várt és bizony ezt még meg kell(ene) emésztenie....valószínű, hogy mindkettejükre szép karrier vár még de egyáltalán nem biztos hogy a mostani helyükön.
Az érdekesség az az, hogy Pepe Idén csak az atma ellen volt ilyen paraszt... Gondolom szereti magát kiélni CostánLeon írta:Pepe szerintem csak azért úszta meg ezt a végtelenül szánalmas produkcióját mert Costa is hozta kb ezt a szintet és a bíró inkább úgy volt vele,hogy le....ja és hadd csinálják csak egy-egy sárga lappal a tarsolyban.
Ez szerintem nem így van. Sanchez és Bale átigazolását és a feléjük támasztott elvárásokat nagyjából köszönő viszonyba sem lehet hozni egymással.visca el barca írta:bale helyzete kicsit olyan mint sanchezé... amig lövi a goloka,t meg osztja az assistokat, addihg nem fogják bántani.
A visszajátszások alapján egyértelmű, hogy két kézzel ellökte a védőt, ezzel SZABÁLYTALANUL szerzett magának területet. A gól SZABÁLYTALANSÁG miatt születhetett.Barcaman1993 írta: Akkor Benzema 2 kezes lökése szabályos? Aligha...
emiatt hőbörögni szerintem is túlzás. az érintett atletico játékos sem reklamált igazából, csak feltette a kezét, hátha befújják lesnek.bence-barca írta:Ugyan már... az ilyen a fociban még simogatásnak is túlzás. Persze szigorú szemmel nézve lehet mondani, h vt kontakt, de azért na.... 100ból ha 1x lefújják, de lehet most túloztam.ferninho írta: http://www.youtube.com/watch?v=JKelR8izNP8" target="_blank
Meglepődnék, ha Bale hosszútávú megoldás lenne. Szemmel láthatóan teljesen fogalmatlan ehhez a játékhoz. Ha sokáig a csapatban marad az csak is az elnök úr és az ára miatt lesz. Jesé sokkal jobb. Iscoval is várnék. Nagyon penge a srác, de ha Carlo papa nem játszatja, akkor fölösleges is beszélni róla. Csodálom, hogy nem talált még neki helyet az öreg a csapatban.MikeTyson írta:Mi kivételesen nem egy szezonra vásároltunk most. Bale és Illara 24-25 évesek, Isco-Jesé 21-22. Ez egy kivételes hùzás volt. A kérdés, hogy be fog-e válni mind...
Özil azért ment el, mert nem volt neki poszt, Carlo pedig nem akarta a 4-2-3-1-et nyomatni. Isco jobb, és akar. Ez az oka, hogy most edzéseken DM poszton gyakorol és hamis kilencesen... Láthattuk mekkora plusz volt vasárnap amikor beállt... Remélem a legjobbakat.
Jól hangzik, csak mondjuk, ha nem megy el Özil, akkor a Real kiadott 200 millió eurót játékosokra, fizetésre is gondolom legalább 20 milliót és kb ott van ahol az Atletico. Viszont Bale nélkül is lehet pont itt lennének, csak lenne még 100 millió euro plusz.MikeTyson írta:Más...
A Real idén még nem az igazi. Hiányzik belőle valami plusz. Jelenleg Iscot nevelik befelé, és szerintem jövőre nagyot fog robbanni. Jön még 1-2 tag kp-ra aztán csókolom... Idén, ha behùzunk 1-2 kupát már boldog leszek, de triplázás féle álomvilágba nem ringatom magam... Bajnokság + Kupa amit jó lenne behùzni + jó lenne már döntőzni BL-ben, mert ott bármi lehet. Elég idegesítő, hogy zsinorban 3x estünk ki elődöntőben...
Pedig ha úgy hívnák, hogy Cristiano Soldado, azaz CS7, névrokona lehetne az Adobe Photoshop képszerkesztő és grafikus szoftver egyik verziójának. KihagytaGareth Tello írta:Ronaldo nem Soldado.Leon írta:Vagy csak kettőt... tizenegyesből!
A lökés egyébként felejtős szerintem is, ilyenért nem szoktak (és nem is kell) büntetőt adni szvsz.
Ugyan már... az ilyen a fociban még simogatásnak is túlzás. Persze szigorú szemmel nézve lehet mondani, h vt kontakt, de azért na.... 100ból ha 1x lefújják, de lehet most túloztam.ferninho írta: http://www.youtube.com/watch?v=JKelR8izNP8" target="_blank