Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hmm.. Tudatosan építi a jövőt, respect!StickyFingaz írta:Hivatalos közösségi oldalt alapított rajongói számára Cristiano Ronaldo, a Real Madrid extraklasszisa. Az új site már elérhető a vivaronaldo.com címen, ahová természetesen maga a futballista is regisztrált.
CR dedikált mezt, és meccsbelépőket oszt majd ki különböző nyereményjátékok kapcsán. Például arra is lehet tippelni, milyen módon szerez gólt egy adott meccsen, vagy arra, hány kapuralövésig jut 90 perc alatt.
A portugál támadó rajongótábora hatalmas, 67 milliónyian követik a Facebookon és 23 milliónyian iratkoztak fel oldalára a Twitteren."
A kis szerény...
nem mi mondtuk...sörvirsli írta:Most lebuktam, Zsozé Nyunyinnyó egyik hátrahagyott provokátor bérence vagyok!![]()
most én meg mondjam azt, hogy a video második fele meg a híres katalán öntudatot példázza, més que un club?? nem hiszem, hogy bármi összefüggés lenne a kettő közt.sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
Felháborítóan emberi...sörvirsli írta:És íme a királyi magatartás példája: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span" target="_blank ... otok,65437
azért most látszólag elég elkeseredett lehetsz, hogy nincs min csámcsognod és neked kell költened hozzá, hogy odaszurkálj egy kicsit.....sörvirsli írta:A Greenpeace környezetvédő szervezet aktivistái hétfőn megzavarták a real madrid labdarúgócsapatának koppenhágai sajtótájékoztatóját, amelyet Carlo Ancelotti vezetőedző tartott egy nappal együttese idei utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése előtt.
Nem sokkal a médiaesemény kezdete után olyan posztert engedtek le a tréner mögé, amelyen az a szöveg volt olvasható, hogy "mentsük meg a sarkvidéket", illetve "mutassunk piros lapot a Gazpromnak". A személyzet hamar eltávolította a Greenpeace emblémájával ellátott plakátot.
(állítólag volt egy olyan felirat is melyen az állt,hogy Ronaldo 4 aranylabdát kapjon egyszerre mert akkor megelőzheti Messit,persze ha jó fej akkor ad a 4ből egyet Varane-nak is csakhogy minden madridista nyugodt legyen!)
Ez már szinte teljesen biztos. De hogy hogyan tud a Real 35-40 milliót kicsikarni egy Di Mariaért az számomra a legnagyobb talány. Mondjuk a Monacoba megy, ahol annyi a pénz mint égen a csillag, de akkor is. De olyan hírek is érkeznek, hogy cserélhetik Falcaora.ab1daL írta:Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank
Hírek szerint a télen akár el is igazolhat Monacoba az argentin.Gareth Tello írta:Három érdekes jelenet a meccsről:
1. A már említett DM-eset: http://www.youtube.com/watch?v=G2lYSHLSbk8" target="_blank
Már látom a szemem előtt, ahogy a 3. osztályú csapat ellen a teljes fegyverarzenált bevetik.shutterisland írta:meglepő eredmény a kupából, xativa - real 0:0.
mondjuk jelentősége a visszavágó miatt nincsen, maximum annyi, hogy lesz pár csesztető internetes mém és 3-4 olyan játékosuk így játszani fog a visszavágón, aki amúgy egy 0-3 után nem lépett volna pályára madridban, és ez egy minimális plusz rizikófaktor bizonyos szempontból.
Attól azért nem kell félni.shutterisland írta:off : gt, remélem nem mész bale komád után a madridhoz.![]()
ne felejtkeztem meg Varane-ról, nem ezért írtam 2 védőt. Csakhogy ő már régóta elég komoly sérüléssel bajlódik, azt is lehetett hallani, hogy műteni kell, és amúgy is nagyon sérülékeny. (az utóbbi két évben kb. annyit volt egészséges mint amennyit a sanitasban volt) így valószínűleg 1-2 hónap kell neki, aztán ki tudja hogy tér vissza, ez egy fiatal játékosnál még nehezebb.csababarca írta:Jókat írsz,így látom én is, de az a kettő az három, és mindhárom top 10es védő, összetenném Ramosért vagy Varane-rt a két kezem, ha valamelyikük minket erősítene.Chino írta:Ráadásul ne felejtsük, hogy elkezdődik a 3 frontos terhelés és két középhátvédjük van, ha nálunk védőproblémáról beszélünk, akkor ott is markáns.
szóval aszondod felkerülhet a Barca B??Gareth Tello írta:Mondjuk nem nevezném kifejezetten acélos csapatnak ezt a Valladolidot sem... Nem lepne meg, ha jövőre már a Barça B-vel csapnának össze ősszel meg tavasszal.
Idén 3 komoly csapattal találkoztak a bajnokságban, sikerült is 1 pontot begyűjteniük a 9-ből.... Nem a Valladolidtól, meg a Sevillatól kell várni a csodát !shutterisland írta:ezek mindenkit be fognak darálni, ahogy látom, szóval 100 pont feletti teljesítmény fog kelleni a bajnoki címhez.![]()