A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
abszolut látványosan, két kézzel ellökte a védőt, amivel teljesen egyedül maradt. csak a vak nem látta. oké, persze, lehet mondani h ilyet nem funak be be sehol, de hogy ez szabálytalan volt az 100%. simeone se véletlenül őrjöngött...ferninho írta:hmmm... erről lemaradtam... mikor volt ez?Barcaman1993 írta:
miután Benzema egy csodálatosan szabálytalan gólt szerzett

Jó 2 hónap után belefér, főleg ùgy, hogy egy teljes hetet tudott készülni az atma a tigrisbukfencekre, és a játék tördelésére... Az a lényeg, hogy nem vagy elfogult.hank1ee írta:A fehér lovagokra pont most tettem tipszmikszen 2-es oddsal, szóval egyszerre okoznak örömöt meg húzzák az agyam. Ló-pez tényleg a legjobb spanyol kapuvédő, rinyának meg jár az egy pont, hogy féltette a haját. A védelem tegelyének 1 értelmes megmozdulása nincs, Ramost hátvédnek, Pepét meg embernek nevezni vétek...
hmmm... erről lemaradtam... mikor volt ez?Barcaman1993 írta:
miután Benzema egy csodálatosan szabálytalan gólt szerzett
nem rajtuk múlt, hogy az Atma nem szerzett még legalább két gólt.torotam írta: Ami viszont "aggodalomra" ad okot, hogy nem játszott jól a Real, mégsem kaptak ki, így is bennük volt két gól.
(Bár általában nem játszanak sem szépen, sem jól, mégis nyernek)
Számomra a madridi derby 10 percig tartott, miután Benzema egy csodálatosan szabálytalan gólt szerzett, majd nem adtak meg az Atletinek egy tizit. Tovább képtelen voltam nézni, gondolom a játékvezető a matracosoknak szurkolt és fújt... Ilyen ellenszélben nehéz nyerni, komolyan az x-en is meglepődtem. Mikor megláttam, hogy az Atleti be is húzhatta volna, hát... Nehezen tudtam elhinni és most már sajnálom az x-et. Túloldalról no comment. Gondolom hozták a szokásos szintet...Leon írta:Ritka undorító meccs...
A sötét oldalon amúgy végig ment a bírózás!Valószínűleg Ramos meg Pepe szellemi szintjén lehetnek!

...S.Agüero írta:#jinx#jinx.
akkor megnézem a következő Spurs meccset....Gareth Tello írta:
Simán megfordítja a Real sajnos.
Ne mondj ilyeneket...messideco írta:Hátha, hátha