2014.03.03. 19:31:32
Szerintem az a lökés nem volt olyan nagy dolog. Vagy befújják vagy nem, számos ilyet lehet látni, benne van a játékban. Ezen nem érdemes vitatkozni, személy szerint én nem láttam akkora szabálytalanságnak, hogy el kellett volna venni a gólt.
A kezezés viszont nem ért büntetőt, ezt épp úgy felesleges vitatni.
Ami viszont a durvulást és a dobálást illeti, bőven partner volt a real. Ha Costat ki kellett volna állítani, Pepet ugyanúgy ki lehetett volna szórni. De több játékos is benne volt mindkét oldalon, szóval ezt nem kell ráhúzni az Atleticóra. Vagy ha igen, akkor legyetek objektívek és a saját játékosaitokat állítsátok említsétek meg.
Azt pedig, hogy minket tolnak a játékvezetők, meg színészcsapat, uefalona stb. el kéne már lassan felejteni, mert ez kezd már felétek hajlani.
Nem mellesleg úgy vélem inkább ti örülhettek az X-nek, mint a matracosok. Costa is nem egy olyan helyzetet hagyott ki, ami nagyon nem jellemző rá, dehát ez már történelem.
Bármennyire is unszimpatikus az Atma azt meg kell hagyni, hogy taktikailag megvertek titeket. Lehet, hogy egyenként klasszisokkal jobb a Real, de igazi rangadókon nem nagyon tudnak mit kezdeni. Ezt nem támadásból, vagy elfogultságból írom, de eddig számomra úgy tűnik, hogy egy jól felkészült ellenfél ellen tehetetlenek. Ez lehett, hogy Carlo hibája, nem tudom. Az is lehet, hogy a jövőben változni fog és az erősebb ellenfeleket is ki fogják tömni, de számomra úgy tűnik, hogy ezeket a csapatrészeket nem tudják összerakni. Lehet azt mondani, hogy még korán van, kevés ideje játszanak együtt, de ez szerintem kifogás. Azért elég sok idő eltelt már, de sokakkal ellentétben azt a támadóhármast én "gyengének" érzem. Legalábbis ahhoz képest, hogy kikből áll. Bale előszezon ide vagy oda, új ember, a vak is látja, hogy nem oda való. Arra képes, hogy egyéni villanásból beakasszon gólokatm főleg távoli lövésekből, de ez "csak" a statisztikákban néz ki jól. Benzemara pedig valahogy nem lehet építeni. Minden jó meccsére jut legalább annyi, ha nem több, gyenge, Cr pedig nem az már aki manchesterben vagy a madridi 1-1.5 évében volt. Egy gólgyáros lett. Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy , gyenge a támadósorotok, világelithez tartozik, de sokkal több van bennük, főleg egyénileg.
Iscot is kicsit elveszettnek érzem, pedig nagyon kedvelem a srácot.
A védelemben pedig meglátszik, hogy sokszor még mindig kevesek fejben, Ramosra és Pepe-re célozva. A kisebb csapatok ellen, amikor a szó-szoros értelmében vett igazi védőmunkájuk "nincs" tökéletesen lehozzák a meccset, de a nagyobb meccseken nem gyengén bennük van a rizikófaktor.
Ez csak néhány negatívum volt amit én észreveszek a csapaton, nyilván fel lehet hozni ugyanannyi pozitívumot is, sőt. És bennük is bőven megvan a triplázás lehetősége, csupán én úgy látom, hogy közel sincs olyan Kánaán odaát, mint amilyennek azt itt és ott is sokan látni vélik.
Könnyen lehet, hogy tévedek és én szemlélem rosszul a dolgokat, de ez csak személyes meglátás.
Forca Barca!!!!