Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gareth Tello írta:Na, Khedira 6 hónapra kidőlt.Most jöhetne be a képbe Casemiro, akit gyakorlatilag folyamatosan mellőzött eddig Ancelotti.
Érdekes lesz ez.
Csinálják meg ezt egy normális csapat ellen.mess2009 írta:azt mondtam korábban, hogy az a szerencsénk, az Ancelotti-Madrid lassúbb lett... ez (némi taktikai hibával megspékelve) be is jött a Clássicón, de sajna most az a helyzet, hogy a Madrid gyorsul....a CR-Benzema-Bale hármas gólereje pedig ezzel együtt ugyancsak megnőtt a Neymar-Messi-Sanchez trióhoz képest. mindenesetre van hová fejődnünk, ebben egyetértek Tatával, de talán a letámadási görcsölése helyett a góllövésre(a hatékony befejezésekre) kellene jobban odafigyelni. én ugyanis azt láttam, hogy egy lendületes erős középpályásokkal bíró együttessel szemben a letámadás eleve reménytelen, tehát nem egy csodafegyver, ráadásul baromi energia igényes....
Pontosan erről beszéltem...sörvirsli írta:Igazatok van!
Nem Valdes marhasága miatt vesztettük el tavaly a szuperkupát mert megpróbálta kicselezni Di Mariát,stb , ő csak 1-2 potyát vétett...
Nem Lopez hibája,hogy a real az ATM ellen kikapott és nem ő jött ki rosszul a kapujából Diego Costára...
Nem Lopez hibája,hogy Alexis 25 méterről emelte át felette a labdát és nyertük meg a klasszikust...
Igazatok van: Lopez for president!!!
És Iker is egy nulla,csak a Bl meccseken védjen(csak a csoportmeccseken persze)!
OMG
Lopez melyik Diego Costa gólnál hibázott??? Miranda góljánál hibázott egy pöppet a kupa döntőn, de ott is már rég meg kellett volna nyernie a meccset a Realnak, csak mindent kihagytak...sörvirsli írta: Nem Lopez hibája,hogy a real az ATM ellen kikapott és nem ő jött ki rosszul a kapujából Diego Costára...
Nem Lopez hibája,hogy Alexis 25 méterről emelte át felette a labdát és nyertük meg a klasszikust...
Ez most kb olyan, mintha Messi Celta elleni meccsén a rahedli kihagyott helyzetével példáznék, h helyette Pedrot a kezdőbe.sörvirsli írta: OMG
És? Akkor mi van? Attól még a középszernél épphogy csak több a pali. 100 milla ezért az alakért...Gareth Tello írta:
Mellesleg a hatszázmilliós Garetbél megint adott egy gólpasszt.
Ja tényleg, elsőre nem is tűnt fel.ferninho írta:Gyönyörű összefoglaló, hogy Ronaldo szabadrúgás gólja benne sincs...![]()
http://rutube.ru/video/9349ab2f80d0dc18" target="_blank ... /?ref=logo
miihii írta:Mostantól minden forduló után beírom legalább két postban is, h Neymar mennyire borzasztó, aztán jövőre meg majd arra hivatkozok, h fú, mennyit javult, miután látható, h tavaly mennyit lett szidva![]()
vagy ribery.Kovbal88 írta:Szerintem, ha Messi mostantól meccsenként nem rúg 4 gólt év végéig, akkor Ronaldo kapja az aranylabdát. Nagyon jó játékos. Komplett, gyors és be tudja fejezni az akciókat nem hibázik, és nagyon formában is van...
Nem igazítom a programom a reál meccseihez, így nem is sokat látok belőlük, de azért az ennyiből is lejött, h az időnként átjáróház védelmüket egyedül Lopez tartja meccsben, azaz fogott nekik súlyos pontokat azzal, h 10ből 8 ajtó-ablakot kivéd, a beszedett kettőről meg nem tehetett és azt (sajnos) be is hozta a támadószekciójuk.bence-barca írta:Hát én amikor látom Lopezt védeni akkor mindig parádézik.sörvirsli írta:De láttam,meg előző szezonban is,akkor tényleg nagyon ment neki.
Idén nem vagyok elájulva tőle és sok gól is mutatja,hogy ős sincs a toppon.
Nálunk tavaly a gyenge védelem mellett Valdes azért potyázott nem is keveset , csak vissza kell olvasni a topikját,ha idén is úgy védene akkor megint a védelmünk is szidva lenne hiszen nem egy bravúrt vagy jó védést mutatott be eddig.Lopezzel is az a helyzet mostanában ami Valdessel tavaly: bizonytalan védelem+bizonytalan kapus.
VV potyázott, de csak 2-3 gólt. Azért tűnt soknak, mert amúgy is sok gólt kaptunk.
Gyönyörű összefoglaló, hogy Ronaldo szabadrúgás gólja benne sincs...Gareth Tello írta:Összefoglaló
Griezmann gólja nem volt rossz a végén.![]()
És még Khedira is lőtt egyet, ez már tényleg alázás.![]()
Hát én amikor látom Lopezt védeni akkor mindig parádézik.sörvirsli írta:De láttam,meg előző szezonban is,akkor tényleg nagyon ment neki.
Idén nem vagyok elájulva tőle és sok gól is mutatja,hogy ős sincs a toppon.
Nálunk tavaly a gyenge védelem mellett Valdes azért potyázott nem is keveset , csak vissza kell olvasni a topikját,ha idén is úgy védene akkor megint a védelmünk is szidva lenne hiszen nem egy bravúrt vagy jó védést mutatott be eddig.Lopezzel is az a helyzet mostanában ami Valdessel tavaly: bizonytalan védelem+bizonytalan kapus.
PPP írta:Messi 8, Cé 16 gól. Vagy megelőlegezel Messinek egy triplát holnapra?visca el barca írta:5 gol hatrany nem 8
Gondolom akkor nem láttad még Lopezt védeni...sörvirsli írta: Arról ne is beszéljünk már,hogy az idén 13 bajnokin 17 (!) gólt beszedő Lopez véd a láthatóan csúcsformában lévő Iker helyett.
Messi 8, Cé 16 gól. Vagy megelőlegezel Messinek egy triplát holnapra?visca el barca írta:5 gol hatrany nem 8
ez bosszantó is, de mivel messi szinte mindig rá tud tenni egy lapáttal, ebben bízhatunk továbbra is.Ronaldo viszi egyedül a madridot,most is mesterhármas.
Nem real így real úgy,de amíg mi sergi robertókban gondolkozunk,ők viszik az eliteket folyamatosan, aztán persze nem biztos,hogy bejön nekik,de a lehetőség megvan.visca el barca írta:
nem kötözködöm csak szimplán unom, hogy minden hozzászólásodban azt kell olvasnom h a reál igy reál ugy. és mit nyertek azóta h kitették rault meg gutit? egy bajnokságot meg egy kupát? vagy kivel lettek erősebbek? benzemával meg kedirával? nyáron iscotol is el volt mindenki ájulva, aztán nem is játszik. van nekik egy ronaldo aki aki a meccsek 90%-át megnyeri és ennyi. abszolut nem érzem rajtuk h hú de mennyire erősek lennének. amire meg összeérnének, uis elküldenek mindenkit
Úgy utálom az ilyen meccseket, amikor a kezdés előtt eldőlt egy meccs. Egy picike kis ellenállást mutatnának a baszkok, akkor picit szorosabb is lehetne is eredmény... CR meg jól megszórja magát az ilyen nudli meccseken. Megint a szokásos a büntető, mondjuk jogos volt... Csak kissé már unalmas, hogy mennyi büntetőt kapnak idén. Na mindegy is, csak bosszantó. Egy normális csapat lazán megfoghatná a Realt, de a következő Atletico meccsig ilyennel nem találkoznak, az meg hol van még...shutterisland írta:nagyon úgy néz ki, hogy kelleni fog a 100 pont a bajnoki címhez, ha meg akarjuk kaparintani.![]()
messinek meg vagy 50 gól a pichichihez.![]()