Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neymar jelenlétét a listán kicsit túlzásnak tartom...S.Agüero írta:Btw, szavazzatok!
https://polldaddy.com/poll/7455236/" target="_blank
S.Agüero írta:Btw, szavazzatok!
https://polldaddy.com/poll/7455236/" target="_blank
Majd csak jövőre, remélem úgy gondoltad.Richi írta:Ha a szezon végére nyernénk két kupát legalább és Neymar tartja a formáját és kicsit több gólt szerez akkor egyenértékű esélyese lesz az aranylabdának Messivel és nem csak mutatóban lesz majd ott mint anno Xavi és Iniesta.
Szerintem pont, hogy idén sokat fog nyomni a latba az őszi szezon is. A két BL döntős csapat remekül muzsikál csapatként és vannak benne kitűnő egyéniségek, de egyiknél sem érzem azt, hogy neki adnám az aranygömböt. Akkor sem, ha megnyerik a BL-t. Nyáron ugye a konföderációs kupa lesz csak, ami érdemleges.shutterisland írta: az őszi szezon nem hiszem, hogy sokat fog a lattba nyomni, válogatott tornaként pedig csak a konföderációs lesz.
Vagy a világlegjobbvédője3meccsalapján Varane is....Gareth Tello írta: Illetve Diego López is esélyes lehet.
nem csak a spanyol kupára. Bl gólkirály lett, megdöntötte Gerd Müller fantasztikus rekordját, 5 gólt lőtt egy Bl középdöntőben, stb stb stb.lui1698 írta:Jogos...lenne, ha nem tudnánk, hogy a tökéletlen matracosokkal játsszák a döntőt, akik kb. 10 percig lesznek meccsben.visca el barca írta:khm.... azért ne adjuk már neki oda előre...shutterisland írta:cr : spanyol kupa győztes![]()
Egyébként meg tudjuk, hogy ugye tavaly Messi a spanyol kupára kapta az aranylabdát...
Jogos...lenne, ha nem tudnánk, hogy a tökéletlen matracosokkal játsszák a döntőt, akik kb. 10 percig lesznek meccsben.visca el barca írta:khm.... azért ne adjuk már neki oda előre...shutterisland írta:cr : spanyol kupa győztes
khm.... azért ne adjuk már neki oda előre...shutterisland írta:cr : spanyol kupa győztes
azért kiváncsi vagyok mi volt az a 0.9% invalid pointslui1698 írta:Az még hagyján, de Invaild Points-nak még azt se tudják milyen nemzetiségű....Slither írta:Nekem meg az fura hogy Xavi és Neymarnak csak nem tudták a teljes nevüket.
Lahm helyett Piqué, Ramos ki jobbra, és perfekt.Varatrix írta:összegezve: Cech-Lahm, Ramos, Hummels, Jordi, Pirlo/ Alonso, Xavi, Ini, Ronci, Radamel, Messi
Az még hagyján, de Invaild Points-nak még azt se tudják milyen nemzetiségű....Slither írta:Nekem meg az fura hogy Xavi és Neymarnak csak nem tudták a teljes nevüket.