Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tizenegyesek: Barça 1, Real 4.csabimo írta:Tud valaki egy pontos statot h mennyi 11est és piros lapot itéltek meg a Reálnak és a Barcának idén a ligába?? A piros lapot ugy értem h az ellenfélből szorták ki! Thx
Jó, csak már kicsit idegesítő volt, hogy annyian mondogatták, hogy mekkora flop, nem érte meg az x milliót, el kell adni nyáron stb...shutterisland írta:azért ennyire ne szurkolj neki.![]()
azért ennyire ne szurkolj neki.Bale talán végre elhallgattatja a károgókat, két gól, két gólpassz
Teljesen egyetérek, néha furán érzem magam a Barcás szurkoló társak miatt, néhányan sajnos nem ütik meg a klub színvonalát. Més que un club srácok, ennek vonatkozni kellene a szurkolókra is...Zozzy 5 írta:Most kijött nekik a lépés, lőttek 7et, simán nyertek, ennyi. Kicsit túlzásnak érzem, hogy bármi történik a meccsen --> szutyok mákos Madrid. Mert, hogy kamutizit kaptak, meg, hogy a labda is így meg úgy pattan...Ellenünk meg Mascherano lökését nem fújták be nekik. Istenem, nekik nem lehet egy jó meccsük?
Elnézést a pontatlanságért!Még a végén kiderül,hogy ingyen volt csak azért hogy Cunci7 nehogy megint megszomorodjon!visca el barca írta: 91ne túlozzunk kéremszépen.
91sörvirsli írta:Ennek a nokedli Bélnek is lehet egy jó (mákos) meccse,legalább majd Perec elmondhatja hogy megérte a 100 milkát!![]()
Szintén. Bár én voltam olyan hülye, hogy még megvártam az 5-2-őt. Elképesztő volt az egész meccs. A játékvezető is istenem, két ekkora kamu 11-est adni (én a 3-at nem láttam)... Aztán ekkora mákot, ami ezeknek van, hogy minden lövésük megpattan és úgy gól... Ennek a Bale-nek a szabadrúgása is lazán mellé ment volna, erre beüti a gyerek... Szinte minden összejött nekik. Annál a támadásnál, amit meg kihagytak 3-2-nél, azt hittem fölrobbanok. És én vagyok ilyen idióta, hogy ilyen meccseket nézek...shutterisland írta:én addig néztem, amikor 3-2-nél ziccere volt a sevillának az egyenlítéshez, kihagyták, az ellentámadásból meg 4-2.![]()
pont arra nem adtak....Stalkyard írta:Most látom, mekkora kamutizit kapott a madrid.Hozzá se értek Bélhez, az meg repült mint a kis angyal. Megint nekünk csaltak a bírók, a szemetek. Ezzel is csak minket akarnak motiválni, hogy tapadjon a Madrid, és ne veszítsünk a lendületből, és kezdjünk el lazsálni.
(Meg biztos ezért volt az Elchés eset is)
Nyugi, a bíró 10 perccel később a Sevillának is befújt egy ugyanolyan kamutizit.Stalkyard írta:Most látom, mekkora kamutizit kapott a madrid.Hozzá se értek Bélhez, az meg repült mint a kis angyal. Megint nekünk csaltak a bírók, a szemetek. Ezzel is csak minket akarnak motiválni, hogy tapadjon a Madrid, és ne veszítsünk a lendületből, és kezdjünk el lazsálni.
(Meg biztos ezért volt az Elchés eset is)
Bejött. No és akkor most mondd, hogy ki lő hármat a Sevillátólcsababarca írta:Kijöhetett volna "erkölcsi győztesként",valós sértett félként az ügyből, erre most majomkodik egy ilyet. Aztán csodálkozik,hogy hogyan vélekednek róla.
De hát ő tudja.
jah,végeredmény lesz egy szép 5-2,6-2.
Még egy Ronaldo és egy Benzema gólt várok.
szerintem ha labdát kap, akkor lőttek mindennek, sőt le is ereszt a laszti, olyan gyenge szegény....Rivaldo11 írta:Ha lőni tud, oké. Játékban viszont hótgyenge a gyerek, ha gyors passzt kap lábra, annak az akciónak lőttek.Vakmacska írta:Hát. bazze. Bale második gólja mekkora makker... Úgy néz ki, ez tényleg az ő napja.
Egyszer neki is be jöhet minden....
Ha lőni tud, oké. Játékban viszont hótgyenge a gyerek, ha gyors passzt kap lábra, annak az akciónak lőttek.Vakmacska írta:Hát. bazze. Bale második gólja mekkora makker... Úgy néz ki, ez tényleg az ő napja.
Egyszer neki is be jöhet minden....