Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 14:08:05

Az a véleményem, hogy a semmit is el lehet adni... Ahogy az előttem szóló is mondja, szimplán elmondta véleményét, bár elég sajátosan. Nyilván vkinek ez nem tetszik, azt csak sajnálni tudom, hogy ilyen pitiánerségen képes felhúzni magát... Bár azért nem gyenge az öreg. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:03:04

Semmi. Elmondta a véleményét. Egyébként pedig azt, ami az igazság. Bárki bármit mond, MEssi egy ösztönös zseni, Ronaldo pedig (mindenki tudja), hogy órákon át gyakorolta be a cseleit, mindent. Ez nem vesz el semmit az érdemeiből és góljai számából, de attól még igaz, hogy egy katona. A szó nem rossz értelmében.

És az, hogy ő MEssit preferálja, még mindg nem mond el semmit, egyszerűen ezt gondolja.
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 13:55:29

Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Az Independent napvilágra hozott egy felvételt amelyen Joseph Blatter (a FIFA elnöke) beszél Messiről és Cristianoról: “Leo egy jó fiú. Minden szülő álma. Nagyon rendes ember. Nagyon gyors, kiválóan játszik, mint ha csak táncolna. A másik (Cristianora célozva) olyan, mint egy katonai parancsnok (eközben heves gesztusokkal imitál egy katonát). Az egyikük többet költ arra, hogy jól álljon a haja… Nem mondhatom meg ki a jobb, az Aranylabdára esélyeseket kedden hozzuk nyilvánosságra (ma) és majd az illetékesek döntenek, de örülnék ha én lennék a főnökük. Én Messit preferálom.”
es itt van hozza a video is
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.10.29. 09:01:52

Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw

Gyerekek, ez vmi elképesztően jó videó. Kötelező mindenkinek, aki szereti a Barcelonát. Kis betekintést nyújt, hogy milyen a játékosok élete egy meccsnapon...
Nagyon jó köszi!

Barcelonában ez nem valami divatos, a többi csapat tele van insiderekkel, ráadásul játékosok töltik fel.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 08:19:03

http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw" target="_blank

Gyerekek, ez vmi elképesztően jó videó. Kötelező mindenkinek, aki szereti a Barcelonát. Kis betekintést nyújt, hogy milyen a játékosok élete egy meccsnapon...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.28. 14:41:37

visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.
Az első gól.
Iniesta 50 méteres keresztlabdája, Neymar kapáslövés, Diego Lopez bravúr.
Alexis gólja.
Messi helyzete az 1. gól után.
Fabregas 11es szituja előtt Neymar megindulása.

Mind-mind olyan helyzetek, amik annak köszönhetők, hogy nem nyomtuk őket vissza a saját térfelükre, (és nem azért, mert 1-0 volt nekünk, és a Realnak támadni kellett) hanem a gyors támadóinkat ki tudtuk ugratni, illetve lazább volt a Real védelme, mert nem voltak olyan közel egymáshoz a csapatrészek, mintha odaszögeztük volna őket a saját térfelükre. Nyilván ehhez mondjuk kellett Ancelotti 4-2-4es letámadása is, de akkor is a lényeg az, hogy magunkra engedtük őket, így a gyors és kreatív játékosainknak (M.A.N, Iniesta) lehetősége nyílt a laza szerkezet ellen kihasználni a lendületüket és technikai fölényüket. A kevesebb néha több...nem kell összepréselni a 20 mezőnyjátékost, mert egy jól védekező csapat ellen ez nem kifizetődő. A kicsik ellen igen, mert őket úgy is megverjük, de egy Chelsea ellen már nem.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.28. 14:31:43

visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.

Semmivel,de a real ellen ez megoldás, mivel felállt védelem ellen rémgyengék. Persze így is helyzetbe tudtak kerülni,de ahhoz elképesztő egyéni bakik kellettek (Iniesta eladott labdája,stb).
Korábban úgy védekeztünk a real ellen,mint a 90. percben,amikor gólt kaptunk. Most ha végig így védekezünk ellenük,magasan fent, akkor még a láma Bale is gólt rúgott volna.

Nem ez lesz a játékunk továbbra sem,de most ez kellett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.28. 14:23:34

Nos,lehet,hogy Cuncit eltiltják mert sértegette a bírót, Messi meg csak,jól kiröhögte CR előadását:
http://www.csakfoci.hu/node/151355" target="_blank
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.28. 14:22:53

Mihu írta:És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?

Ha soha senki nem találna, próbálna ki új dolgokat, akkor hagy ne mondjam, hogy hol tartana a világ...leragadtunk volna az 1500as években... mi f.sza lenne már nem igaz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.10.28. 14:25:31-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.28. 14:10:29

bence-barca írta:Annak örülök, h van változás, csak annak nem, h még nem fejldődött ki. :mrgreen:
Persze tudom, idő kell hozzá, de remélem látni is fogjuk és nem mindig csak az lesz hajtogatva, h majd...
Az mindenképpen jó, hogy elképesztően jól védekeztünk... Bár ezt lehetne fokozni, elég sok helyzetet hagytak ki. A problémát (remélhetőleg csak erre a meccsre) az jelentette, hogy a 2. félidőben nem volt nálunk huzamosabb ideig a labda. Pedig aztán egy Sergio-Iniesta-Xavi-Fabregas 4-sel illett volna... Ezzel a helyzeteik jó részét el kerülhettük volna. Meg kell akadályozni a jövőben, hogy túlságosan átadjuk az ellennek a játék kontrolját.

Gyerekek miért mondjátok azt, hogy gyengék voltunk, a Real még inkább és komoly ellenfél ellen nem lesz esélyünk? A Bayern toronymagasan mindenki előtt áll. Egy nagyon összeszedett és jól szervezett, ill. mázlista csapat el tudja őket kapni. Mondjuk ez nem hiszem, hogy mi leszünk. De könyörgöm, ez a Real elverte a Juventust, a Milan egy centivel nem volt jobb otthon, úgy örültek az 1 pontnak, mint majom a farkának. Azért ezek egyáltalán nem gyenge csapatok. A Bayernt elérhetetlennek érzem számunkra, de a többiek ellen simán van esélyünk.
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.28. 14:05:35

visca el barca írta:
Mihu írta:mi még mindig a labdát akarjuk majd birtokolni, amikor sorra esünk ki Schalkék ellen a nyolcaddöntőben...
combosabb csapat ellen igy sem lesz sok keresnivalónk. ezzel a játékkal ami most van, nem hinném h tul nagyot lépnénk majd előre, max azt érjük el, hogy ne essünk vissza méginkább.
És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?

Ha soha senki nem találna, próbálna ki új dolgokat, akkor hagy ne mondjam, hogy hol tartana a világ...leragadtunk volna az 1500as években... mi f.sza lenne már nem igaz?
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.28. 14:01:17

Annak örülök, h van változás, csak annak nem, h még nem fejldődött ki. :mrgreen:
Persze tudom, idő kell hozzá, de remélem látni is fogjuk és nem mindig csak az lesz hajtogatva, h majd...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.28. 13:55:42

Mihu írta:mi még mindig a labdát akarjuk majd birtokolni, amikor sorra esünk ki Schalkék ellen a nyolcaddöntőben...
combosabb csapat ellen igy sem lesz sok keresnivalónk. ezzel a játékkal ami most van, nem hinném h tul nagyot lépnénk majd előre, max azt érjük el, hogy ne essünk vissza méginkább.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.28. 13:42:42

erxy (és mihu is) leírta, amit én is gondolok.
az alap séma úgy is ugyanaz általában, tartjuk a labdát, járatjuk, le-le támadunk, messi középen, alves plusz csatár, bla-bla.
viszont van, és lesz is néhány olyan meccs, olyan szituáció, mikor nekünk is alkalmazkodni kell az ellenfélhez, és az adott meccsre kisebb változásokat eszközölni.

x-es meccs volt, megnyertük, ennyi.
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.28. 13:17:50

Nekem meg kifejezetten tetszik ez az új felfogás. Szétvertünk minden csapatot ezzel az agyon kontrollált felfogással? Aha...3 évig igen, amíg Guardiola is még ki tudott hozni új dolgokat ebből a csapatból. De ebben a játékrendszerben már nincs annyi új, hogy meccseket lehessen eldönteni vele. Mindenki rájött arra, hogy mivel lehet minket megfogni. Kell valami új. Ez a baj, hogy Xavihoz hasonlóan sokaknál berögzült ez a játék, hogy csak a labda, csak a labda, más az már szentségtörés. Xavi azt mondta, hogy "totál kontrolláltuk a meccseket a Bayern ellen, elég ránézni a labdabirtoklásra." Köszönöm, nincs több kérdésem... #-o #-o #-o

Kell az újítás, máskülönben el fog mellettünk menni a világ, és mi még mindig a labdát akarjuk majd birtokolni, amikor sorra esünk ki Schalkék ellen a nyolcaddöntőben...
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2013.10.28. 12:43:34

Egész egyszerűen "reaktívabb", alkalmazkodóbb játékot játszunk már, mint korábban. Furcsa ez nekünk, mert eddig az volt hogy az ellenfélnek kell meghasonulnia, de eljött az idő, mikor már nekünk is kell egyes ellenfelekkel szemben, valamilyen szinten. Tata elemezte a korábbi meccseket, észrevette azt, amit mindenki lát és reagált rá.
A Madrid magasan letámad, labdát szerez és mini-kontrát vezet. Mi a megoldás? Kevésbé ragaszkodunk a labdakihozatalhoz, átrugjuk a letámadó embereket.
A Madrid pillanatok alatt átfut az egész pályán, 3 emberrel végigvisznek egy kontrát. Mit teszünk? Méllyebben meghúzzuk a leshatárt, Alves és Adriano ritkábban fut fel, kombináljuk a letámadást és a mélyen védekezést. (Erről rakott be valaki a fórumra egy videót is, a Celtic elleni meccsel kapcsolatban) ha kell szabálytalansággal még a saját térfelükön megállítjuk őket.
A Real egyik legveszélyesebb embere a balhátvéd, aki azzal együtt hogy növeli a támadópotenciáljukat, csökkenti a miénket is egyszerre. Nem mindegy, hogy Marcelo-Alexis/Pedro páros van a jobboson, és a miénk fut vele vissza, vagy Marcelo-Messi és Marcelo marad a helyén. Az 1. játékrészben a madrid tanácstalansága ennek is volt köszönhető, C.A bénasága mellett. 2. félidőben Messi már középen játszott.
De ezek a változtatások csak a madrid ellen történtek meg, legközelebb ugyanúgy letámadunk és 70%-ban birtokoljuk a labdát, ezekkel most sikerült hellyel-közzel megfogni a Realt, és végülis nyerni.
Be kell látni (Martino meg is tette) hogy már nem vagyunk ott, mint ahol voltunk 3 éve, már nekünk is alkalmazkodni kell az ellenfélhez.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.28. 11:45:36

bence-barca írta:Ami viszont elszomorított másnap reggel, h ezzel a játékkal sokra nem fogunk menni.
hja, vhogy én is így vagyok.

nekem nem igazán tetszik ez a "meccset birtokoljuk, ne a labdát" dolog, ez egyszeruen nem a mi játékunk. MI NEM TUDUNK LABDA NÉLKÜL JÁTSZANI.

a "meccset birtokolni" nem tudod, mert ha nincs nálad a labda, csak 50%-ben tudod kontrollálni a meccset, mert a másik 50% azon múlik, h az ellenfél mihez kezd a golyóval. sokkal jobb volt, még ment a folyamatos pressing, 6-7 ember volt az ellenfél 20-25 méterén belül, ez ellen egyszerűen nem tudtak mit csinálni, nem tudtak támadást építeni, mert már középpályán visszaszereztük a labdát. max azoknak volt keresni valójuk, akik csúcskontrát tudtak felmutatni (tavalyi madrid).

messi szélen való játszatásáról már elmondtam vmelyik topicban a véleményem: orbitális baromság, legfőképpen azért mert így EGYETLEN NORMÁLIS JÁTÉKOSUNK SINCS A KAPU KÖZELÉBEN. amíg volt egy eto'o, addig nem volt gond, de most nincs. ebből kifolyólag (mint ahogy te is írtad), NINCS HELYZETUNK. hiába a két csúcs szélső, messze vannak a kaputól, messinek sokkal nagyobb távot kell megtenni, hogy eljusson lövésig mintha középről indulna. az meg hülyeség h így kevesebb a dzsungel előtte, nem igaz, nézzétek vissza a meccset, még a 16-os csücskénél sem járt, már akkor 4-en ott voltak.

szóval annak ellenére h azért az eredmények jönnek, én nem igazán látom a rációt ebben a "direktebb" fociban (nem is értem mitől direktebb). valdes is 5ből 3x kirúgja a francba a labdát, úgy jönnek vissza mintha egy falat rugdosna... mascherano 50 m-es passzai dettó. kb felrúgja, vmelyik csatár leveszi, aztán szomorúan konstatálják, hogy
A, van előttük 578943 védő, befele nem tudnak haladni
B, nincs kinek passzolni, mert a CSATÁRUNK (fabregas) még vhol a kezdőkörben halad egy birodalmi lépegető sebességével

ezért mindkét esetben megy a hátra passz. ahelyett h szép egyérintővel felhoznánk, és a labdával együtt jönne 5-6 ember is.
bence-barca írta:Adriano eset: tizenegyes, korábban már kifejtettem sjd hszére válaszolva, h miért is az. Nincs olyan, h csak kicsit változtatott, meg amúgy sem vt közelben Real játékos. A kezezés az kezezés, tizenegyesnek kellett vna jönnie. [aztán nemrég itt VEB pajtás mutatott egy idézetet, miszerint csak a szándékos kezezés a tizi, de akkor meg elfogult ____nak lennék kikiáltva, ha erre is azt mondanám ,h nem tizi . Meg igazából szabálykönyvtől eltekintve manapság már befújják ezt.) Azért is mondom, mert tudom ha ellenünk történik én is számon kérném.
akár ____ vagy akár nem, a szabály az szabály. nem volt szándékos kezezés, innentől meg hót' teszek rá, mit nyafognak a madridisták. ha az elche ellen nem kapják meg a kamut, már tét nélküli a bajnokság, és gondtalanul álmodozhatnának a 10-ről, meg h jövőre melyik szupersztárt vegyék meg, és ki legyen az uj edző, akivel végigverik európát. :lol:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.28. 10:32:26

Kissé csillapodtak az indulatok, már nem ég a fórum csakis a meccsről, a saját véleményemet is megosztanám a meccsről.

Nyilván örültem nagyon a győzelemnek, Neymarnak na meg Sánchez góljának, amiből reméljük még több önbizalmat merít. Neymar adott egyfajta választ az őt szidalmazóknak. Gól és gólpassz, de aminek örültem, h nagyrészt mindig megverte és eltudott menni a Real védői mellett (ha nem is mindig jutottunk vele előrébb), ami talán még jobban mutatja, h nem elveszett. Hisz ha akadékoskodni akar az ember mondhatjuk, h a gólnál szerencséje vt, a gólpassz meg csak Sánchez zsenialitásán múlott. De ennek ellenére sem mondom azt, h nagyon élt a meccsen, szerintem ennél jóval, de jóval többet tud majd mutatni. Messi szélen játszatása egyrészről jó, másrészről rossz volt. Jó, hisz láttuk az ő kevesebb közszereplésével is tud nyerni a csapat, nem arról szól, h középen megkapja, majd felviszi. De pont ez hiányzott is a csapatból, h sokkal kevesebb Messit kaptunk, Cescet meg hagyom most itt, mert az nem befolyásolja a véleményem, h ő (sem)mit csinált ma. Legközelebb remélem újra középen kap helyet, most viszont nem vt egy rossz ötlet azért, hisz utóbbi meccseken már neki is meggyűlt a baja ott középen RM ellen.

Ami viszont elszomorított másnap reggel, h ezzel a játékkal sokra nem fogunk menni. Messi szélen játszatásából sem lehet emiatt sokat leszűrni, mert egy gyenge RM asszisztált hozzá. Vagy mondhatom úgy, a gyengébb RM, mint a gyenge Barca. Mert következő meccsen már ez a játék holtbiztos, h nem lesz elég, mert az, h VV 2 olyan ziccereket megfog mint ami CRé vagy Khediráé vt az csak klasszikuson egyszer történt meg, most. Na meg ehhez kellett, h nekünk ahhoz a kevés helyzetünkhöz jó kihasználás párosult. Nem normális, h 4-5 helyzetünk vt csak egész meccsen. Ilyen játékkal semmire nem fogunk menni a BLben, az biztos. Abban lehet reménykedni, h még kiépülőben van a játék. Szerencse jobb alapjai vtak Tatanak, úgyhogy a 2 épülő csapat játéka most a Barca felé billent, de ne feledjük ennél valószínűleg jobban fog játszani a Real tavasszal. Persze mi is remélhetőleg. Védelmünk viszont jó vt, és hiszem, h a gyors kontráikat hiúsítottuk meg azzal, h a szélső védőink nem kolbászoltak annyit elől és maradtak hátul, ez viszont nagyon nagy húzás vt Tatatól! Persze azért az egyensúlyt még meg kell találni, hisz a vérszegény támadásoknál látszott, miért is gond, ha meg nem jönnek előre. Vt, h Neymar ott cselezgetett elől, de egyszerűen nem vt kinek passzolnia, mert csak Messi vt bent a 170cmével a magas Real védők között. No, ez nem a szélső védőket érinti, inkább a támadásokhoz szól, h többi játékos miért nem jött fel. Szóval ami a védekezésnél óriási pacsi Tatanak, az a támadásnál egy kis enyje-benyje, de persze örültem, h ink így lett megoldva, minthogy előre jöjjenek, hisz elég vt ez a győzelemhez. Röviden összefoglalva nagy az örömöm a győzelem miatt, de ilyen játékkal csak egyszer győzhettük le a Realt, legközelebb már nem játszhatunk így.

Na, és akkor mindenki kedvenc témája a Clássico után a bíró ténykedése.
Adriano eset: tizenegyes, korábban már kifejtettem sjd hszére válaszolva, h miért is az. Nincs olyan, h csak kicsit változtatott, meg amúgy sem vt közelben Real játékos. A kezezés az kezezés, tizenegyesnek kellett vna jönnie. [aztán nemrég itt VEB pajtás mutatott egy idézetet, miszerint csak a szándékos kezezés a tizi, de akkor meg elfogult ____nak lennék kikiáltva, ha erre is azt mondanám ,h nem tizi . Meg igazából szabálykönyvtől eltekintve manapság már befújják ezt.) Azért is mondom, mert tudom ha ellenünk történik én is számon kérném.
CR eset: szerintem meg ez nem vt tizi, váll a váll ellen, ez mindig is szabályos vt, mezőnyben sem fújják be, nemhogy a 16on belül egy ilyen súlyő meccsen. PL játékosok csak röhögnek ezen. Mielőtt megtalálnának, h csak azért mondom, mert nem mi kaptuk elmondanám, emlékszem ilyen esetre amikor a Barca nem kapta meg és akkor sem reklamáltam, ugyanez vt a véleményem.
De, amellett érdekes, mindenki elmegy, h Cescet meg egyszer Pepe buktatta teljesen egyértelműen. Az is tiszta tizi.
Itt írtatok páran Ramos esetről, h nem kapott pirosat erről nem tudok nyilatkozni, mert egyszerűen nem emlékszem ilyen esetre.

Viszon! A legnagyobb pozitívum a Clássico utáni helyzetről egyártelműen az, h mint előző években ilyenkor nem az irdatlan számú mocskolódás megy. Túloldalt is olvasom, és korrekt hszek születnek. Persze van bírózás (mikor nem lesz?), de nem ez uralja a fórumot, sokan a csapat játékát veszik elő és Ancelottit. Ez örömmel tölt el, h nem megy a sárdobálás. Egyértelműen annak tudom be, h nincs itt Mourinho, aki annyi feszültséget keltett. Bízom benne idővel még jobb lesz.

Aki elolvasta annak köszönöm. :)

Ui:
1. Még tudtam vna írni, meg pár dolgot jobban kifejteni, de azért már ez is nagyon hosszú. :D
2. Kifogásokat a vesztes oldal mindig találhat. Mi is bíróztunk már, ők is nincs ebben semmi nagy kunszt. De ezek csak kifogások, ha egy csapat igazán jó, akkor nem kéne kifogásokat keresnie sem neki, sem a szurkolóinak. Egy-két esetet kivéve. (amikor mi veszítünk :mrgreen: )
Deus
Boixos Nois

2013.10.28. 06:14:49

sörvirsli írta: Alves bebőrözte Ronaldot! :lol: Nincs valakinek egy gifje erről?
Kép
KépKép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.28. 01:46:35

A Barca fölénye végre egyértelmű volt.Nekem mondjuk nem tetszett az,hogy Messi kint volt szélen,az viszont igen amikor a végén Alves bebőrözte Ronaldot! :lol: Nincs valakinek egy gifje erről?
A bírózás szánalmas és unalmas főleg a madridtól.
Amúgy én sajnálom ezt a szerencsétlen Bale-t,nem elég,hogy fele annyit sem ér mint amennyiért vették de még a játék sem megy neki,nincs egy megfelelő posztja sem,ráadásul gyakran beteg.
Kaká kettő lesz ebből a bélből a végén.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.27. 18:39:10

Vannak dolgok, amik nem változnak, sőt, idővel egyre jobbak lesznek. :D
Egyébként még egy érdekes sorozat:
Ibra, Villa és Sanchez után Neymar is folytatja azt a dicső hagyományt, hogy az új csatárigazolás mindig betalál az első bajnoki Clasicoján. (+Jeffren :mrgreen: )
Úgyhogy jövőre mindenképpen hozni kell valaki támadót, és akkor van egy garantált gólunk a Madrid ellen.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.10.27. 17:20:23

Chino írta:Az amúgy olyan érdekes hogy senki nem beszél arról hogy Neymart. Úgy rántotta le Carvajal hogy egyedül vihette volna lopezre. Ráadásul az agyonsztárolt kós jobb bekküket akkor verte meg a brazil amikor jól esett neki, a szupersztár Varaneval együtt. Cesc esetét meg hagyjuk. Pepe biztos csak csúnyán nézett rá. Örültem hogy bale kezdett. Egy momentumára emlékszem, amikor telibetalpalta piQuét, és nézett mint aki nem érti hol van.
Miért is érdekes ez ? A legnagyobb kifogáskirályok mindig is ők voltak, még szép, hogy az ilyeneket ink. csendben eltussolják, hisz máskülönben nem tudnának habzó szájjal fröcsögni...
Nem tudom mennyire vagy tisztában vele, de ők az a csapat, akik 8-10 éve arra fognak minden sikertelen szezont (amiből kijutott bőven), hogy épül a csapatuk :lol: :lol:
Ha vereséget szenvednek akkor mindig a bíró a hibás, ja meg Khedira, az még nagy sláger :D Hála az égnek akármennyire is ígéretes a csapatuk úgy is megöli őket az a posvány ami Madridra jellemző, ők még mindig Zidane-okat látnak a pályán, miközben Khedirák játszanak náluk.... =D>
Pocsa11
Jugador del Barça

2013.10.27. 16:12:18

Chino írta:Az amúgy olyan érdekes hogy senki nem beszél arról hogy Neymart. Úgy rántotta le Carvajal hogy egyedül vihette volna lopezre.
Én úgy emlékszem, hogy az egyik belső védőjük leszedte azt az átadást és esélye nem lett volna, hogy az Neymar elé kerüljön. Ámbátor simán visszarántotta, mint a sz*rt...
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.27. 15:49:57

Az amúgy olyan érdekes hogy senki nem beszél arról hogy Neymart. Úgy rántotta le Carvajal hogy egyedül vihette volna lopezre. Ráadásul az agyonsztárolt kós jobb bekküket akkor verte meg a brazil amikor jól esett neki, a szupersztár Varaneval együtt. Cesc esetét meg hagyjuk. Pepe biztos csak csúnyán nézett rá. Örültem hogy bale kezdett. Egy momentumára emlékszem, amikor telibetalpalta piQuét, és nézett mint aki nem érti hol van.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.27. 15:28:57

bence-barca írta:Meg tényleg abból indultam most ki, h manapság (rosszul), de befújják ezeket.
azt lett nagy divat befujni,

1 , amikor jön oldalról a beadás és a védekező játékos "kifordul" h ne kapja telibe a bőr. na most a kezeddel veszel lendületet, igy értelemszerűen elmozdul a testedtől. és igen, innen már a bíró sara h szándékosnak ítéli-e. bár a legtöbb védő már hátra teszi a kezét.

2. mikor a szélen elfutnak, készülnek beadásra, viszont a védekező játékos még nincs pozícióban. ilyenkor van az, hogy a védő miután hátrányban van, próbál becsúszni, és a labda akkor találja el a kezét. na most próbáljál meg becsúszni ugy, hogy a kezedet semmire nem használod.

mindkét esetben a jv. dönti el h szándékosnak minősíti e az esetet vagy nem, ergo az egész "kezezés" egy gumiformula. ami csak konkrét esetekben minősíthető tényleg nem szándékosnak.
Kép
Válasz küldése