Deus írta:Nah, és a Moú szólt be Neymarnak, hogy mekkora színész...

Bale -nak nagyobb tehetsége van.
Barcaman1993 írta:
Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)
Oké, de ez nem számít színészkedésnek, mert nem a Barcelonában focizik, ez egyértelműen nem színészkedés...gondolom említve sincs odaát, h mit művelt. Ezek tényleg azt hiszik, h ők a világ labdarúgása...ilyenkor nézzenek a tabellára.
Annyira jól leírta valamelyik nap veb, talán mihii vagy capon a Real szurkolók jelenlegi állapotát, nagyon tetszett, egyre csak lejjebb ássák magukat, kompenzálják a sikertelenséget, és tényleg így van, pedig én nem szoktam szidni sem a szurkolókat, sem a csapatot, pedig hosszú évek óta rühellem a habfehér királyi elegáns urakat.
Közben nézem, Ronci engedett szabadrúgást a walesinek, mi folyik itt?!
Továbbá azt sem értem, h miből gondolják, h köze lehet az Aranylabdához?! Szerintem semmi, annak tekintetében meg főleg nem, h milyen a szavazási rendszer. Üzenem, h ne áltassák magukat, és nem csak azért, mert többen is fociztak nála jobban idén.