Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon ne hajrá, egy iksz az tökéletes lenne.Vakmacska írta:ok. így már más. akkor hajrá görögök!
Kicsit szerintem megvan kavarva pár ember.Vakmacska írta:én meg remélem, hogy a görögök nem nyernek.
ha ők lesznek az utolsók, az nekünk a legjobb. a románoknak meg rossz, hiszen tőlük több pontot vonnak így le.
érdekes a kezdő. meglátjuk.
azért az íreknek sem szabad nekiesni. láttuk mi lett a vége, mikor kinyíltunk.
Nyerni akarnak, s jön a görög kontra.kanty írta:Azért én ebben annyira nem bíznék. Ha hiszed, ha nem a görögök szétestek, eddig szőrőstől-bőröstől van 2 pontjuk - én nem igazán bízok a pontszerzésükben. A románok nagyon készülnek, állítólag 40 ezer embert várnak a meccsre, - a péntekivel ellentétben - most nyerni mennek a pályára.Bob_Marley írta:És miért ne lehetne? Románoknál van sérült, ők is tuti fáradtabbak, nem hiszem el, hogy a görögök meg így szétestek. Hol van a falanx?Egy 0:0 de szép is lenne.
De legyen igazatok.
Azért én ebben annyira nem bíznék. Ha hiszed, ha nem a görögök szétestek, eddig szőrőstől-bőröstől van 2 pontjuk - én nem igazán bízok a pontszerzésükben. A románok nagyon készülnek, állítólag 40 ezer embert várnak a meccsre, - a péntekivel ellentétben - most nyerni mennek a pályára.Bob_Marley írta:És miért ne lehetne? Románoknál van sérült, ők is tuti fáradtabbak, nem hiszem el, hogy a görögök meg így szétestek. Hol van a falanx?Egy 0:0 de szép is lenne.
Ezt lén is halkan megjegyeztem a román meccs után, jó lenne már ha a görögök tudnának pontot lopni.messideco írta:Nagyon bízom benne, hogy a görögök besegítenek, és megverik a románokat
Lafferty kijelentette, hogy valószínűleg ez a meccs lesz az észak-ír válogatott történelmének legfontosabb meccse. Semmit sem várok ezek után a mai meccstől, majd Fiola megint védekezik mindenki helyett, aztán ha mákunk van 0-0. Kíváncsi leszek én arra a győzni akarásra. Nagyon fogok drukkolni a srácoknak, de ha Szalai ismét ott lesz a kezdőben akkor 10 ember a 12 ellen (szurkolók).Alcantara írta:Miért nincs itt akkora meccsláz, mint pár napja?![]()
Nagyon kíváncsi leszek a ma esti meccsre egy dolog miatt: annak ellenére, hogy elhitették velünk, pénteken a győzelemért fogunk játszani, tökéletesen elég volt az egy pont a csapatnak a románok ellen.
Ma állítólag győzni megyünk Belfastba.(ehhez egy gól kellene minimum, de ki képes erre?)
Az északírek ma le akarják zárni a továbbjutás kérdését. Az ellenfél ideálisnak tűnik hozzá otthoni környezetben.
Nem lepődnék meg, ha 0:0 lenne ma is. Ez nekünk nagyon megy.
Megint azt érzem, hogy nem kezeljük jól a dolgokat.visca el barca írta:azért ez így csalóka. görögország, é-í, románia, finn, fereör... ezek aztán nagy kihívás elé állítják a védelmet. egy közepes kaliberű válogatott (belga, lengyel) simán verne 3 gólt akármikor. láthattuk tegnap is mennyi bénázás volt hátulLG írta:A védekezés már rendben... innen lehet építkezni előrefelé.
ez egy pont ugyanolyan gyenge válogatott mint a 2/5/10 évvel ezelőtti, csak annyi a különbség h most borzalmasan gyenge csoportban vagyuk és "erősnek" tűnünk. nem akarok azzal jönn, hogy aki ezt nem látja az vagy vagy nagyon elfogult, de...
Igen, szerintem is ez van: faék egyszerű taktika. Minden kiscsapat ezt játssza.LG írta: Dárdai óta nagyon egyszerű a taktikánk: arra hajtunk, hogy lehozzuk kapott gól nélkül a meccset, elől pedig megpróbálunk találni valahogy egy gólt. Jelenleg ennél többet, vagy jobbat nem is lehet kihozni ebből a csapatból.
Csatlakozom azokhoz, akik optimisták. A védekezés már rendben, a támadójátékunk még gyatra, de az alap meg van, innen lehet építkezni előrefelé.