Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnyugtatlak, szerintem meg is fogja kapni.fcbarca0827 írta:Neee, ezt ne... Neked is az jár, mint Mtb-nek... neee...
nah mert a Loki sokat ért vele hogy bejutott...kaptak egy rakat pénzt,amiből elvileg épül ugye az új stadion,gyakorlatilag viszont nem...mit akarsz egy ilyen mezei sz*r csapattal mint a loki???mobilstadionba játszanak ember...kennyke04 írta:eh, a vidi után ismét csak hízik májam, pedig mennyit volt fikázva a Loki... mi legalább bejutottunk![]()
![]()
![]()
Minden hazai csapatért tudnék szorítani, még a Vidiért is szorítottam, de a Fradiért, ha agyon ütnének se tudnék... Aalesund
![]()
Ha már ennyire nagyra vagy a Lokival kérdezhetek valamit? Melyik magyar csapat jutott be először a BL-be?kennyke04 írta:eh, a vidi után ismét csak hízik májam, pedig mennyit volt fikázva a Loki... mi legalább bejutottunk![]()
![]()
![]()
Minden hazai csapatért tudnék szorítani, még a Vidiért is szorítottam, de a Fradiért, ha agyon ütnének se tudnék... Aalesund
![]()
Szerintem maradj szépen csendben, az ilyen hsz-eket meg nagyon mélyre ásd el...kennyke04 írta:eh, a vidi után ismét csak hízik májam, pedig mennyit volt fikázva a Loki... mi legalább bejutottunk![]()
![]()
![]()
![]()
Jólvan, hagyjuk a Kondás Team-et és Szimát, mert elkap a hányinger.kennyke04 írta:Arról legalább lehet![]()
![]()
![]()
![]()
loki sem elsőre jutott el a csoportkörig...kennyke04 írta:eh, a vidi után ismét csak hízik májam, pedig mennyit volt fikázva a Loki... mi legalább bejutottunk![]()
![]()
![]()
![]()
Arról legalább lehetL.Messi 10 írta:Na a Loki gyönyörűséges kupaszerepléseiről beszélgethetnénk!kennyke04 írta:eh, a vidi után ismét csak hízik májam, pedig mennyit volt fikázva a Loki... mi legalább bejutottunk![]()
![]()
![]()
![]()
hagyjad már ezt a primitív viselkedést.kennyke04 írta:Aalesund![]()
Neee, ezt ne... Neked is az jár, mint Mtb-nek... neee... Ilyenkor, ha ez a helyzet, tartsd magadba, minthogy itt hegedűzzél.kennyke04 írta:eh, a vidi után ismét csak hízik májam, pedig mennyit volt fikázva a Loki... mi legalább bejutottunk![]()
![]()
![]()
![]()
Na a Loki gyönyörűséges kupaszerepléseiről beszélgethetnénk!kennyke04 írta:eh, a vidi után ismét csak hízik májam, pedig mennyit volt fikázva a Loki... mi legalább bejutottunk![]()
![]()
![]()
![]()
pontosabban a vezetőség, akik a tv-s szerződést megkötötték anno, de így van...fcbarca0827 írta:Erről csak is a Fradi tehet.
Erről csak is a Fradi tehet.Tocy írta:kezdve onnan, hogy nem lehet nézni SEHOL a meccset
Mondjuk arról nem nagyon tehetnek, hogy összeomlott a szerver a leterheltségtől, mert már nagyobb oldalakkal is megtörtént. De az, hogy az eredmenyek.com is behal, és 90.perc utáni lefújás óta úgy írja a meccset mintha vége lenne...Tocy írta:Ez Magyarország szégyene, kezdve onnan, hogy nem lehet nézni SEHOL a meccset, még az internetes tudósítás is halott...ez egy kiszabott vicc...L.Messi 10 írta:Az mi már, hogy összeomlott a nemzeti sport és az nb1.hu is?
Ez Magyarország szégyene, kezdve onnan, hogy nem lehet nézni SEHOL a meccset, még az internetes tudósítás is halott...ez egy kiszabott vicc...L.Messi 10 írta:Az mi már, hogy összeomlott a nemzeti sport és az nb1.hu is?