petiamadridista írta:Nem azt írtam, hogy nem megy neki, hanem hogy nem annyira. (mint amennyire speciel mondjuk én vártam volna...)
Én kicsit több gólt vártam volna, színesebb focit..
Hát nem tudom.. Mondjuk a 3 meccsen szerzett 11 gólból kettőt ő rak el... Pl.. Valami extrát.. kis extrát..
Nem mondom, hogy eddig rossz, de ha teszem azt így tolja végig a szezont akkor azt mondom, hogy hát erre az évre nem jött be.
Persze, ez nyilván változni fog, meg fog ő javulni még, sokat.
Bale amúgy 10 milliót fog keresni..
Ha jól tudom. Ja.
Viszont vedd azt is hozzá, hogy Neymar mennyit játszott. Abból a 11 gólból 7 a Levante-nak ment, amikor Neymar kb 25 percet töltött a pályán a második félidőben 6:0 után. A Malaga ellen sem játszott egy teljes meccset. Az Atma ellen is csak csereként állt be és mégis a szezon eddigi legfontosabb gólját szerezte és a játékára sem lehet panasz. Ugyanúgy benne vannak a virtuóz megoldások, mint a gyorspasszos elemek. Ez a baja a statisztikáknak.
Az, hogy Bale mennyiért érkezett szerintem egy ideig, de lehet hogy soha nem fog egyértelműen kiderülni, de szerintem nem is fontos. A lényeg, amit mindkét tábornak el kell ismernie, hogy 90 milli fölötti volt az ár.Még a transfermarkt is "csak" 65n millióra taksálja, ami pedig felfelé szokott kerekíteni. Ennyit pedig még távolról sem ér, azt hiszem ebben is egyetérthetünk. Az hogy Ronaldo úgy érkezett, hogy bajnoki cím stb. az is hozzájárul, hogy ő egy akkoriban bivalyerős MU-ból ment Madridba, míg egy Tottenham csak álmodozhat még a harmadik helyről is. Ezzel inkább azt akarom mondani, hogy Cr ára sem volt teljesen reális, de inkább érhető volt. Inkább Kaká-val lenne érdemes összehasonlítani, aki szintén Aranylabdás volt, emellett VB-győztes, olasz bajnok stb. és ő került 65 millióba. De a Real megtehette és meg is tette. Perez tudjuk milyen ezen a téren. Aztán kiderül mit fog mutatni a walesi. Az is lehet, hogy megmentő lesz, de továbbra is Cr-ről fog inkább szólni a Madrid játéka, mint Bale-ről. Amúgy én kicsit sokallom ezt a 10 milliós feizetést egy olyan játékostól, aki most érkezett, főleg úgy hogy ő már az új adózási rendszer szerint kapja a gázsiját, így ez nagyon sokba fog fájni a Realnak. Ugyanez a gond Cr-rel. Ha megkapja a szerződést fizetésemeléssel, Perez bukszájából kb 30 millió szivárog ki évente és ha minden igaz, a marketingbevételeinek is magasabb százalékban tarthatja meg.
Az lehet, hogy idén nagyon jó áron szabadultak meg játékosoktól, de ilyen nem történik minden évben még velük se. A Napolinak sikerült bombaáron eladni Cavanit, így volt miből költeniük, előtte max 22 milliót adtak volna az argentínért, utána viszont elég eszetlenül költöttek. Az pedig hogy az Arsenal 50-et adott Özilért számomra nagyobb meglepetés, mint Bale 90+ milliója. Pont az a klub, akik híresek arról, hogy még 20 milliót sem áldoznak játékosokra most kidobnak ötvenet. Szerintem az elkövetkező száz évben sem lesz ilyen.