mess2009 írta:ne érts félre, nem írígylem a te rózsaszín világodat...de: a Madrid azért beszedett cca:65mill eu-t és Iscon kívül megvette, Illarramendit, Casemirot, Carvajalt....mindezt időben!!egyedül a Bale-sztori van még a placcon talán az egész csak színjátéknak, ez így együtt jobb mint amit mi előadtunk ebben a műfajban.(miközben te még reménykedsz) az edző dologban egyetértünk azért tettem a kérdőjelet ott még bármi bejöhet - bár ahogy utaltam rá mi itt is kényszerpályán mozogtunk!Alexis: tegnap szerintem siralmas volt újfent, bár igazad lenne, én szurkolok neki. az 50-50 ben nem értek egyet éppen erről írtam , ami pedig eddig történt - szerintem - nem intézhető el annyival, hogy nem jelent semmit ebben biztos vagyok, hogy kinek lesz igaza ? nos majd térjünk vissza rá úgy félidőben !
Hol élsz ember? Ezt a rózsaszín világos sztorit inkább ne is firtassuk... Beszedett 65 millió eurót? Szép teljesítmény, de a focit nem a gazdasági mutatók döntik el. Másrészt nem csoda, hogy ennyi pénzt beszedtek, mert volt egy idióta Napoli, meg ugye 3 év alatt elköltöttek 400 misit egy teljesen új csapatra. Ezek a játékosok meg eladásra kerültek. Ha mi is ennyi embert vettünk volna anno, akkor nekünk is sokkal több lenne a bevételünk.
Isco, Illaramendi, Carvajal, Casemiro, Bale...
Iscot témába fölösleges belemenni. Jó játékos, amennyiért vették jó vétel.
Illaramendi: Ki ez a gyerek? U21-es válogatott, ennyi. Akárhányszor láttam játszani a Sociedadot, egyszer sem ragadta meg a figyelmemet. Pedig nem egy ember volt olyan, aki igen: Prieto, Griezmann, Martinezek stb... Másrészt érdekes lesz, hogy mennyit fog játszani, mert Alonsot nem fogja kiszorítani, Modricot sem, de még Khedirában sem lennék biztos.
Carvajal: U21-es csapat cserehátvédje Montoya mögött. Valószínű, hogy kiszorítja a felnőtt válogatott fix emberét.
Casemiro: Eddig is Madridban volt, de játszani csak a Castillában játszott. Nem hinném, hogy nagyon félni kéne tőle.
Bale: Egyáltalán nem biztos, hogy ő érkezik. Fölösleges is lenne kommentálnom, amíg nincs ott.
Ettől ijedjek meg? Ezek közül Isco az, aki borsot törhet az orrunk alá. De igen én vagyok a hülye, hogy reménykedek... Igazából miben is? Kell egy jó védő. Neymar egyedül nagyobb előrelépést fog jelenteni a csapat számára, mint a felsorolt játékosok a Realnak, hiszen javarészt cserékről van szó... Másrészt nem tudom nekünk hova kellett volna még erősíteni? Az én utópista csapatelképzelésembe igen, de reálisan nézve a dolgot egy középhátvédre és egy szélsőre volt szükségünk. Az egyik jött, a másik még jöhet. Hova kellett volna még igazolni?
Alexisszel nem tudom mi a bajod? Az utolsó meccse gyengébbre sikerült, de előtte az össze meccsen nagyon pengén tolta (a Bayernt most ne vegyük ide).
A felkészülés hatékonyságáról beszélsz. Most nem azért, de ha a Real helyett mi veszünk részt ezen az amerikai túrán, akkor mi nem tudtuk volna megverni az Evertont, vagy az Intert (Chelseat direkt nem írom ide)? Elég szürkén kell ehhez a csapat helyzetét látni.