NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.21. 15:30:48

Messa írta:Visszatérve a tegnap esti meccsre, fájdalmas nagyon a kiesés, főleg ha a két bekapott gólra gondolok, és arra, hogy a következő körben valami grúz brigádot kaptunk volna, ahonnan szinte biztos lett volna a továbbjutás...

Sokan egyébként már most szidják Sousát, hogy Mezeyvel többre mentünk volna, hát a nagy túrót. Aki szerint nincs előrelépés a Mezey-érához képest, az vagy vak, vagy Gyuribácsi egyik rokona. Én egyértelműen pozitív változásokat veszek észre a csapatban, ilyen motivált Vidit, mint a tegnapi már régen láttam. Főleg Sándor Gyurinak és Eleknek tett jót az edzőváltás, mindkettőt mintha kicserélték volna azóta. Ez a csapat tud küzdeni, harapnak, játszanak. Nekem nagyon szimpatikus a portugál, még ha a cserélni egyelőre nem is tud. De ilyen edzőt ismerünk sokan. :D

Egyébként tragédia nem történt, az élet megy tovább, egy új 3 éves ciklus kezdetén vagyunk, aminek végén cél a BL csoportkör, de kis szerencsével ez már most sikerülhetett volna. A többi magyar csapatnak szurkolok mindenképpen, jussanak minél tovább!
Kint voltál tegnap a Sóstóiban? Nem egymás mellett ültünk? :D Azért a Vidi traszparensek nagyon kemények voltak :D Ellenállunk a labancnak. :D II. Rákóczi Ferenc képe. Még egy nagy Magyarország térkép is elfért volna :D Visszatérve a meccshez, hogy nekem nagyon úgy tűnt, hogy a kp a Vidinél nagyon rendben van. Sándor, Elek, Polonkai, Vasziljevics, Nagy Dani, Gosztonyi, Valter Lee Fernandez :D. Egyedül ezt a Mitrovicsot nem tudom hova tenni. Az első meccsen mintha a pályán se lett volna, most pedig rendkívül körülményesen játszott. A védelmet kéne helyre rakni, meg ezt a kapuskérdést le kéne már tudni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.21. 15:21:44

Messithebest írta:Egyébként meg tudtam hogy jönni fog pár ember megint, lehet engem oltani ezért hogy nem a "szent" Videotonnak szurkoltam tegnap, nem érdekel.
Ha elbújsz egy sarokba, és örülsz magadban a 2-2-nek, senki nem szólt volna hozzád egy szót sem. Ne csodálkozz, hogy belétkötnek, és itt most főleg nem neked kell játszani a sértődött kisfiút. :roll:
Messithebest írta:Fradi meg remélem továbbjut, bár ők sem a szívem csücskei, de nekik legalább lehet szurkolni....
Mondod ezt Újpest drukkerként. :D De nem feszegetem ezt a témát tovább, Ozsi és Bob_Marley már előttem tökéletesen leírta a lényeget. :)

On:

Visszatérve a tegnap esti meccsre, fájdalmas nagyon a kiesés, főleg ha a két bekapott gólra gondolok, és arra, hogy a következő körben valami grúz brigádot kaptunk volna, ahonnan szinte biztos lett volna a továbbjutás...

Sokan egyébként már most szidják Sousát, hogy Mezeyvel többre mentünk volna, hát a nagy túrót. Aki szerint nincs előrelépés a Mezey-érához képest, az vagy vak, vagy Gyuribácsi egyik rokona. Én egyértelműen pozitív változásokat veszek észre a csapatban, ilyen motivált Vidit, mint a tegnapi már régen láttam. Főleg Sándor Gyurinak és Eleknek tett jót az edzőváltás, mindkettőt mintha kicserélték volna azóta. Ez a csapat tud küzdeni, harapnak, játszanak. Nekem nagyon szimpatikus a portugál, még ha a cserélni egyelőre nem is tud. De ilyen edzőt ismerünk sokan. :D

Egyébként tragédia nem történt, az élet megy tovább, egy új 3 éves ciklus kezdetén vagyunk, aminek végén cél a BL csoportkör, de kis szerencsével ez már most sikerülhetett volna. A többi magyar csapatnak szurkolok mindenképpen, jussanak minél tovább!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.07.21. 15:03:16

S.Agüero írta:Fradi ma ki ellen játszik? és ez a második meccs lesz? ha igen mennyi lett az első meccs? mikor játszik? :oops: :lol:
Mátyáska tőled többet várok! :mrgreen:
Amúgy: Aalesund, norvég
Első meccs: 2:1 a Fradinak (gsz.: Oláh Lóránt, Liban Abdi)
Ma 19 órától látható a meccs... valahol a neten. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.21. 15:01:21

Fradi ma ki ellen játszik? és ez a második meccs lesz? ha igen mennyi lett az első meccs? mikor játszik? :oops: :lol:
davi10
Llegenda del Barça

2011.07.21. 14:55:41

L.Messi 10 írta: Ez de g**iség :lol:
Ezen nagyot röhögtem :D
ON. Sztem ma a Fradi 1-1-et játszik, és Felipe lövi a gólt :D
Ha továbbjutunk akkor Somali már játszhat a következő fordulóban, ugye? Már nagyon kiváncsi vagyok a játékára.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.21. 14:41:24

Kép
Ez de g**iség :lol:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.21. 11:07:16

d írta:A sorsoláskor azt gondoltam, hogy a Sturm egyértelműen esélyesebb csapat, utólag azért hozzá lehet tenni: meg lehetett volna, talán illett is volna megverni őket. Na sebaj. Dekoncentráltság, rutintalan viselkedés megvolt, főleg hátul. Nem nagyon követem az NB1-et, úgyhogy csak egy meccs alapján okoskodom, de a kapus rettenetes volt és a védők is nagyot bakiztak. Gosztonyi borzalmasan eszetlen a focihoz, ismernie kellene a korlátait, mert így ő a magyar Queresma. A fejem fogtam, mikor egyszerre két védőt akart befűzni, közben egy se ment korábban... a szélső védőknek voltak jó megmozdulásaik, de sokszor súlytalanok voltak, támadást nem segítették és még vissza se tudtak zárni, nettó emberhátrány.
Hát én pont fordítva láttam, hogy Gosztonyi meg a Nagy Dani ott volt a szeren. Az volt a baj, hogy Gosztonyi főleg az első félidőben rendre üresen maradt a szélen, de egyszer sem játszották meg. Inkább a Nagy Danira mentek és ezt már idővel az osztrákok is észrevették. Kicsit úgy érzem, hogy a kp-n és szélen a Videoton bőven el van látva emberekkel, de pl. védelem nem egy nagy cucc. Lipták nagyon jó, Horváth is tűrhető, de a 2 spanyoltól pl. én jóval többet vártam. A védőknek meg nívós cseréjük. Egyedül talán Vaskó van, de 1 minőségi csere nem igazán elég.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.21. 10:59:42

Na látom a kondásozást valaki rendesen félre értette. Isten ments, hogy az itteni fórumozók vagy akárki közül ő rájuk gondoltam. Csak a csapatra, illetve a "normális" szurkolókra gondoltam.(aki tényleg normális arra nem) De ismered a mondást, akinek nem inge, nem veszi magára.

Egyébként meg tudtam hogy jönni fog pár ember megint, lehet engem oltani ezért hogy nem a "szent" Videotonnak szurkoltam tegnap, nem érdekel.

Fradi meg remélem továbbjut, bár ők sem a szívem csücskei, de nekik legalább lehet szurkolni....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
d
Entrenador del Barça

2011.07.21. 10:57:57

A sorsoláskor azt gondoltam, hogy a Sturm egyértelműen esélyesebb csapat, utólag azért hozzá lehet tenni: meg lehetett volna, talán illett is volna megverni őket. Na sebaj. Dekoncentráltság, rutintalan viselkedés megvolt, főleg hátul. Nem nagyon követem az NB1-et, úgyhogy csak egy meccs alapján okoskodom, de a kapus rettenetes volt és a védők is nagyot bakiztak. Gosztonyi borzalmasan eszetlen a focihoz, ismernie kellene a korlátait, mert így ő a magyar Queresma. A fejem fogtam, mikor egyszerre két védőt akart befűzni, közben egy se ment korábban... a szélső védőknek voltak jó megmozdulásaik, de sokszor súlytalanok voltak, támadást nem segítették és még vissza se tudtak zárni, nettó emberhátrány.

Na sebaj, nem újdonság a magyar csapat kiesése, bár az jót tenne az ember lelkének, ha azért általában az első fordulóból továbbjutnának a selejtezőkben. A realitás az, hogy magyar csapatnak egyelőre nincs helye a BL-ben, dacára a megkönnyített selejtező lehetőségnek sem. Fényévekre vannak a csapatok még attól a Ferencvárostól is, amely utoljára tudott a BL-ben valamit alkotni. De feladni nem szabad.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.07.21. 10:17:57

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:
Senki nem oltott le téged, legalábbis én biztos nem.... Ja és amúgy ti mikor nyertetek utoljára is valamit?(NB2 címet szerintem illetlenség lenne idevenni) Bort iszik, vizet prédikál.... Amúgy meg azt a szmájlit nem provokálásnak szántam, szimplán "örültem"(ha lehet ezt annak nevezni...) hogy 2-2...
Nem jött át a mondani valóm, kiragadtátok az Újpest részt, s "vissza támadtatok", hogy bezzeg mi mikor nyertünk bajnokságot....Nem rólunk volt szó hanem az Újpestről :wink:
Ahogy a többiek is leírták nem azzal volt a baj, hogy így gondolod, hanem ennek hangot adsz!De tudom bort iszok vizet prédikálok.....Egyszer a büdös életben ismerd már be ha "hibáztál", nem volt etikus beírni a 2:2 :lol: sokatmondó hsz-t!Ráadásul kondásozni, mikor itt a fórumon is sokan debreceni lakosok!
Azért vicc a dolog, mert ha jön egy "trollkodás" madrid részről, elsők között vagy aki odapörköl, mert az téged bánt, ezért írtam ami neked nem "kóser" az mind s.zar.....
De tényleg hagyjuk, s nem is kívántam személyeskedni, de Forma 1-t még magamban letisztáztam, hogy oké fiatalság bolondság, de a tegnapi kicsit másabbnak éreztem!
Peace :lol:

Legyen on is:
Ma a Fraditól továbbjutást várok, meg kell tudni tartani az 1 gólos előnyt, általában a 2:1-k rejtik magukban a legtöbb izgalmat a visszavágón, 1 idegenbeli gól kötelező a csapattól, s akkor meglehet a továbbjutás!
Én is egyetértek, magyarként még egy gyűlölt csapatnak is szurkolnék, de ha valakinek ez nem megy, akkor legalább tartsa magában. A kondásozás a másik fele, ami egyrészről kicsit gyerekes, másrészről egy elég nevetséges történeti tévedés egy olyan várossal kapcsolatosan, amely a leginkább polgári város volt Budapest után több száz évvel ezelőtt is. Gyerekes pedig azért, mert a kondásság is egy szakma, de vegyétek csak a T..co-ban a büdös disznó húst, ha nem becsülitek semmire.... Inkább lenne 500 ezer belőlük, mint most kb 1 millió menedzser meg egyéb nem általánosan, de ekkora mértékben mégis csak felesleges szakmákból. Na mind egy, ez már nagyon off. A Vidi szerintem sem játszott rosszul, ha hagyják dolgozni Souza-t és bizonyít, akkor jövőre reális lehet a bl. Gondoljunk csak bele, hogy a DVSC-nek is hány év kellett hozzá... Elekék cseréjét teljesen én sem értettem, maximum az lehet, hogy elfáradtak, mert az első félidőben valóban jól játszottak, de a második elején, amíg a pályán voltak, azért korántsem azt nyújtották... Szóval nem biztos, hogy hiba volt a cseréjük.Mitrovic viszont nálam sem lenne ennyire alapember.... Szerintem ez az egy csatáros rendszer jó, mert a két szélső rendre felér, illetve a két támadóbb középpályás is, így nem csak Alvesnak kell gólt rúgnia.
Egyébként a két szélső hátvéd és főleg a kapus teljesítményét egy magyar is tudná hozni, sőt az utóbbi esetében szerintem sokkal többet is. Egy ilyen kapusra egyszerűen nincs szükség, ha légiós, akkor legyen minőségi és követeljünk tőle a magyaroknál is többet... Például Alves ilyen, nem szoktam dicsérni a magyarországi légiósokat, de ő a jelenlegi NB1 színvonalát emeli egyértelműen.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.21. 10:07:40

Na tegnap sikerült kimennünk a srácokkal a Sóstói Stadionba. NSO-n a második képen a mi szektorunk van, de akkor még sajnos nem voltunk ott :( Visszatérve a meccsre nekem ez egy pozitív csalódás volt. A Vidi nagyon jól játszott, a meccs nagyon látványos volt főleg a semleges szurkolóknak. Az eredmény már kevésbé volt olyan jó, mert valljuk be 1 helyzetük volt egész meccsen és 2 gólt kaptunk... A Vidi játéka viszont nagyon nagy előrelépés sztem az elmúlt évekhez képest. Gosztonyi és a Nagy Dani a szélen eléggé éltek és sikerült végre Alvest is megtalálni (sajnos csak az első félidőben). Sousa cserélési taktikáját viszont megint nem értettem. Elek Ákos és Sándor György talán a legjobbak voltak a pályán, erre őket hozta le. Mitrovics meg ismét végig játszott. Mitrovics ilyen adogató típus, de rendkívül körülményes és nem lát vmi jól a pályán. A szélen többször megfuthattuk volna őket, de nem tették ki a szélsőinknek. A spanyolokat már meg sem említem... Sajnálatos, hogy őket hozták ide. Egyértelműen kilógtak a mezőnyből. Védekezésben sem voltak vmi nagy szám, de ha gólt kell rúgni 10-15 perccel a vége előtt, akkor miért nem mentek föl támadni? Lipták meg Horváth időnként fönt maradtak, de amennyi Graz támadás volt nyugodtan támadhattak volna ők is. Na most már mindegy. Az egy dolog ami zavar, hogy a gyengébb csapat ment tovább. Ezt a fajta játékot kell játszani idegenben is és akkor jövőre már lehet, hogy reális cél lehet a BL főtábla. Ma pedig szurkolok a másik 3 magyarnak. FTC-nek reális esélye van, a Kecskemét rengeteg helyzetet kihagyott otthon, úgyhogy nekik is meg van még az esélyük bőven. Talán a Paks van a legnehezebb helyzetben, de ha sikerül gólt lőni akkor bármi lehet.
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.21. 10:02:01

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:
Senki nem oltott le téged, legalábbis én biztos nem.... Ja és amúgy ti mikor nyertetek utoljára is valamit?(NB2 címet szerintem illetlenség lenne idevenni) Bort iszik, vizet prédikál.... Amúgy meg azt a szmájlit nem provokálásnak szántam, szimplán "örültem"(ha lehet ezt annak nevezni...) hogy 2-2...
Nem jött át a mondani valóm, kiragadtátok az Újpest részt, s "vissza támadtatok", hogy bezzeg mi mikor nyertünk bajnokságot....Nem rólunk volt szó hanem az Újpestről :wink:
Ahogy a többiek is leírták nem azzal volt a baj, hogy így gondolod, hanem ennek hangot adsz!De tudom bort iszok vizet prédikálok.....Egyszer a büdös életben ismerd már be ha "hibáztál", nem volt etikus beírni a 2:2 :lol: sokatmondó hsz-t!Ráadásul kondásozni, mikor itt a fórumon is sokan debreceni lakosok!
Azért vicc a dolog, mert ha jön egy "trollkodás" madrid részről, elsők között vagy aki odapörköl, mert az téged bánt, ezért írtam ami neked nem "kóser" az mind s.zar.....
De tényleg hagyjuk, s nem is kívántam személyeskedni, de Forma 1-t még magamban letisztáztam, hogy oké fiatalság bolondság, de a tegnapi kicsit másabbnak éreztem!

Legyen on is:
Ma a Fraditól továbbjutást várok, meg kell tudni tartani az 1 gólos előnyt, általában a 2:1-k rejtik magukban a legtöbb izgalmat a visszavágón, 1 idegenbeli gól kötelező a csapattól, s akkor meglehet a továbbjutás!
Utolsó szóig egyetértek...de hát 13 v 14 évesen úgysem fog változtatni. Fradinak meg tovább kell jutni ! Bár a hétvégi kaposvári játéknál mindenképp több kell...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.21. 09:53:09

Messithebest írta:

Legyen on is:
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.21. 01:10:18

Vidire visszatérve, nem láttam az egész meccset, kapott gólok sajnos a magyar rutin része...mind klub,mind válogatott téren megszokhattuk ezt. Nem lepődnék meg,ha idegenben egy x-re jók lennének a fiúk!
Már volt idegenbeli meccsünk múlt héten. :D
kikaptunk ott 2-0-ra és így kiestünk. :) :wink:

egyébként szép volt Ozsi, mármint a MTB-s rész.

köszi,már amikor elküldtem, beugrott :D kicsit késő van...Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.21. 01:06:33

Messithebest!

legalább a nicked szerethető :lol:

én nem követem mostanában nagyon a magyar focit, de amikor igen,akkor felőlem nyerhet bárki (elsősorban a ZTE),csak ne a lilák, azaz Újpest, VISZONT ha Nemzetközi meccset játszanának, égne a pofám,ha örülnék az ellenfél sikerének. MAGYAR CSAPAT! Ahogy a Vidi is,Debrecen is,stb.

Attól nem lesz se rosszabb,se jobb a te kedvencednek,ha egy külföldi csapat kiejti a Vidit, viszont a MAGYAR LABDARÚGÁSNAK rosszabb lesz,ha ez megtörténik, ha továbbjut, akkor meg JOBB. ennek alapján kellene mérlegelni.

Persze biztos vannak még páran úgy,ahogy te, hogy ellenük drukkolsz, de annyi eszed lehetne,h legalább nem "menőzől" itt vele, meg semmilyen magyar fórumon, esetleg ha van olyan, hogy : utáljukaviditközösen fórum, nah ott lenne helye, szerintem mindenhol máshol úgy fogadják ahogy itt is. És ezért nem ők a hibásak, hanem te.

Be lehet ezt a nem gondolkodom,csak "lövök" stílust tudni MÉG a korodnak, szóval remélhetőleg olyan változások lesznek pozítiv irányban majd, mint a magyar fociban vmikor :D

Sajnálom a kiesést,de az idegenben dőlt el, itthon a bugyuta kapott gólok ellenére sem lehet panasz az eredményre, 3góllal azért nem lehetett volna jobb a Vidi, még ha tetszetősebben is játszott szerintem a párharcban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.20. 23:35:48

FtcSikiHun írta:
Messithebest írta:
Most komolyan nemlenne egyszerűbb, ha ilyen "észrevételed"van,egyszerűen nem hozzászólni és magadban tartani a "2:2 :D "-t? :roll:
Korrekt amit írtál, Fradi szurkoló létedre. Először gondoltam írok egy szép választ a '2-2 :D '-re, de inkább nem süllyedek mert elver rutinból. :mrgreen:

Nem tudom most hideg fejjel, objektívan értékelni a dolgokat, nagyon a meccs hatása alatt vagyok, most értem haza éppen, úgyhogy majd holnap írok picit bővebben, észrevételekről. Azt gondolom azért szégyenkeznünk nem kell, sem mutatott teljesítményben, sem szurkolásban, de a bekapott gólok ...

Másrészről meg a bíró egy 11-est vett el, és a partjelző beintett egy lest, amire megállt fél csapat. Ha ezt veszem, 1 rúgott góllal több, és 1 kapott góllal kevesebb, ami már rögtön 4-1, és továbbjutás, de ez már tényleg csak a 'mi lett volna ha' eset.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.20. 23:21:34

FtcSikiHun írta: Kíváncsi vagyok a DVTK spanyoljaira, valahol olvastam, hogy megnehezíthetik a nagy csapatok dolgát.
Vannak Magyarországon nagy csapatok?

(egyébként nem érdekel a magyar foci csak trollkodtam egy kicsit :mrgreen:)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.20. 23:00:54

Na most egy óriásit fogok általánosítani, előre is bocsánat érte. De ez tipikus magyar mentalitás, ha a mi csapatunk nem ért el szhart se, akkor a másik se érjen el semmit, nehogy valami sikerélménye is legyen az átlag magyar embernek, hogy nagyritkán, valamilyen nemzetközi porondon is szerepelhetünk.. :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.07.20. 23:00:21

[quote="Messithebest"][/quote]

Most komolyan nemlenne egyszerűbb, ha ilyen "észrevételed"van,egyszerűen nem hozzászólni és magadban tartani a "2:2 :D "-t? :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
szajko
Director del Fútbol

2011.07.20. 22:56:28

én loki drukker vagyok,de szurkoltam a vidinek,hogy hátha...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.20. 22:36:50

S.Agüero írta: pff...
Azért csak magyar vagy, és ha magyar csapat játszik akkor nekik kéne sztem szurkolni és nem az ellenfélnek... :roll:
ha a kedvenc csapatod, ha nem. nálam ez így van, bár te nem vagy én.
hát nálam ez nincs így. Általában szurkolok a magyaroknak, 2 csapattal teszek kivételt. ez a Vidi és a DVSC... De most is magyarnak szurkoltam, hiszem a Grazban ott volt Szabics :lol: :D
Bob_Marley írta:
MTB nem fogok neked prédikálni, mindenkinek joga van, hogy annak szurkoljon akinek akar, ezt lehet normális formában is kifejteni!
Senki nem kéri, hogy legyél Vidi szurkoló, s nem is fogok hazátlankodni és társai, mert nem kötelező nekik szurkolni, de érezhetően beírtál egy 2:" majd szmájlit provokálásnak!
Forma 1-ben is akceptáljuk, hogy nem szereted Vettelt, de ha neked valami nem megfelelő, akko gyerekes provokáló stílusban adsz neki hangot!Engem leoltasz, mert (véleményem szerint viccesen, s abszolút nem provokatíve) oda-doa bökök a Miaminak....
Én mint FTC szrkoló legutolsó hsz-d után elküldhetnélek jó messzire, hogy a liláknak szurkolsz, de elégedj meg ezzel:
http://miotaazujpestnyert.na.tl/
:lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Zsolti95
Jugador d'estrella

2011.07.20. 22:33:44

És ti mikor nyertetek utoljára címet? 7 éve? Jah, bocs 2 éve (Az NB2-es bajnoki címet elfelejtettem.) :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.20. 22:32:42

Messithebest írta:Finoman szólva a Videoton nem tartozik a kedvenc csapataim közé....
pff...
Azért csak magyar vagy, és ha magyar csapat játszik akkor nekik kéne sztem szurkolni és nem az ellenfélnek... :roll:
ha a kedvenc csapatod, ha nem. nálam ez így van, bár te nem vagy én.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.20. 22:24:59

Nem játszottunk jól, az akarat megvolt, de a védelem hozta magát....
Az első félidőben voltak formás támadások, a kis kopasz kettes Benschi (talán így hívják) a mezőny legjobbja volt!
Az osztrákok a meccsen nem voltak jobbak, de ami adódott kihasználták!A partjelző az valami katasztrófa volt, les mint szabály értelmezése megfoghatatlan volt számára :roll:

MTB nem fogok neked prédikálni, mindenkinek joga van, hogy annak szurkoljon akinek akar, ezt lehet normális formában is kifejteni!
Senki nem kéri, hogy legyél Vidi szurkoló, s nem is fogok hazátlankodni és társai, mert nem kötelező nekik szurkolni, de érezhetően beírtál egy 2:" majd szmájlit provokálásnak!
Forma 1-ben is akceptáljuk, hogy nem szereted Vettelt, de ha neked valami nem megfelelő, akko gyerekes provokáló stílusban adsz neki hangot!Engem leoltasz, mert (véleményem szerint viccesen, s abszolút nem provokatíve) oda-doa bökök a Miaminak....
Én mint FTC szrkoló legutolsó hsz-d után elküldhetnélek jó messzire, hogy a liláknak szurkolsz, de elégedj meg ezzel:
http://miotaazujpestnyert.na.tl/
:lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.20. 22:09:57

FtcSikiHun írta:
Messithebest írta:
Messithebest írta:Finoman szólva a Videoton nem tartozik a kedvenc csapataim közé....

még a kondásoknak is jobban örülnék pedig.....(DVSC)
Te milyen szurkoló vagy 14 évesen? :D

Se Vidi, se Loki?
Pedig a mai fiataloknál elég nagy divat :roll:
Inkább UTE fan vagyok, bár annyira nem követem a magyar focit már, csak a válogatott meccseit nézem meg.... am ne általánosíts köszi :wink:
Kép
Válasz küldése