Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kint voltál tegnap a Sóstóiban? Nem egymás mellett ültünk?Messa írta:Visszatérve a tegnap esti meccsre, fájdalmas nagyon a kiesés, főleg ha a két bekapott gólra gondolok, és arra, hogy a következő körben valami grúz brigádot kaptunk volna, ahonnan szinte biztos lett volna a továbbjutás...
Sokan egyébként már most szidják Sousát, hogy Mezeyvel többre mentünk volna, hát a nagy túrót. Aki szerint nincs előrelépés a Mezey-érához képest, az vagy vak, vagy Gyuribácsi egyik rokona. Én egyértelműen pozitív változásokat veszek észre a csapatban, ilyen motivált Vidit, mint a tegnapi már régen láttam. Főleg Sándor Gyurinak és Eleknek tett jót az edzőváltás, mindkettőt mintha kicserélték volna azóta. Ez a csapat tud küzdeni, harapnak, játszanak. Nekem nagyon szimpatikus a portugál, még ha a cserélni egyelőre nem is tud. De ilyen edzőt ismerünk sokan.![]()
Egyébként tragédia nem történt, az élet megy tovább, egy új 3 éves ciklus kezdetén vagyunk, aminek végén cél a BL csoportkör, de kis szerencsével ez már most sikerülhetett volna. A többi magyar csapatnak szurkolok mindenképpen, jussanak minél tovább!
Ha elbújsz egy sarokba, és örülsz magadban a 2-2-nek, senki nem szólt volna hozzád egy szót sem. Ne csodálkozz, hogy belétkötnek, és itt most főleg nem neked kell játszani a sértődött kisfiút.Messithebest írta:Egyébként meg tudtam hogy jönni fog pár ember megint, lehet engem oltani ezért hogy nem a "szent" Videotonnak szurkoltam tegnap, nem érdekel.
Mondod ezt Újpest drukkerként.Messithebest írta:Fradi meg remélem továbbjut, bár ők sem a szívem csücskei, de nekik legalább lehet szurkolni....
Mátyáska tőled többet várok!S.Agüero írta:Fradi ma ki ellen játszik? és ez a második meccs lesz? ha igen mennyi lett az első meccs? mikor játszik?![]()
Ezen nagyot röhögtemL.Messi 10 írta: Ez de g**iség
Hát én pont fordítva láttam, hogy Gosztonyi meg a Nagy Dani ott volt a szeren. Az volt a baj, hogy Gosztonyi főleg az első félidőben rendre üresen maradt a szélen, de egyszer sem játszották meg. Inkább a Nagy Danira mentek és ezt már idővel az osztrákok is észrevették. Kicsit úgy érzem, hogy a kp-n és szélen a Videoton bőven el van látva emberekkel, de pl. védelem nem egy nagy cucc. Lipták nagyon jó, Horváth is tűrhető, de a 2 spanyoltól pl. én jóval többet vártam. A védőknek meg nívós cseréjük. Egyedül talán Vaskó van, de 1 minőségi csere nem igazán elég.d írta:A sorsoláskor azt gondoltam, hogy a Sturm egyértelműen esélyesebb csapat, utólag azért hozzá lehet tenni: meg lehetett volna, talán illett is volna megverni őket. Na sebaj. Dekoncentráltság, rutintalan viselkedés megvolt, főleg hátul. Nem nagyon követem az NB1-et, úgyhogy csak egy meccs alapján okoskodom, de a kapus rettenetes volt és a védők is nagyot bakiztak. Gosztonyi borzalmasan eszetlen a focihoz, ismernie kellene a korlátait, mert így ő a magyar Queresma. A fejem fogtam, mikor egyszerre két védőt akart befűzni, közben egy se ment korábban... a szélső védőknek voltak jó megmozdulásaik, de sokszor súlytalanok voltak, támadást nem segítették és még vissza se tudtak zárni, nettó emberhátrány.
Én is egyetértek, magyarként még egy gyűlölt csapatnak is szurkolnék, de ha valakinek ez nem megy, akkor legalább tartsa magában. A kondásozás a másik fele, ami egyrészről kicsit gyerekes, másrészről egy elég nevetséges történeti tévedés egy olyan várossal kapcsolatosan, amely a leginkább polgári város volt Budapest után több száz évvel ezelőtt is. Gyerekes pedig azért, mert a kondásság is egy szakma, de vegyétek csak a T..co-ban a büdös disznó húst, ha nem becsülitek semmire.... Inkább lenne 500 ezer belőlük, mint most kb 1 millió menedzser meg egyéb nem általánosan, de ekkora mértékben mégis csak felesleges szakmákból. Na mind egy, ez már nagyon off. A Vidi szerintem sem játszott rosszul, ha hagyják dolgozni Souza-t és bizonyít, akkor jövőre reális lehet a bl. Gondoljunk csak bele, hogy a DVSC-nek is hány év kellett hozzá... Elekék cseréjét teljesen én sem értettem, maximum az lehet, hogy elfáradtak, mert az első félidőben valóban jól játszottak, de a második elején, amíg a pályán voltak, azért korántsem azt nyújtották... Szóval nem biztos, hogy hiba volt a cseréjük.Mitrovic viszont nálam sem lenne ennyire alapember.... Szerintem ez az egy csatáros rendszer jó, mert a két szélső rendre felér, illetve a két támadóbb középpályás is, így nem csak Alvesnak kell gólt rúgnia.Bob_Marley írta:Nem jött át a mondani valóm, kiragadtátok az Újpest részt, s "vissza támadtatok", hogy bezzeg mi mikor nyertünk bajnokságot....Nem rólunk volt szó hanem az ÚjpestrőlMessithebest írta:
Senki nem oltott le téged, legalábbis én biztos nem.... Ja és amúgy ti mikor nyertetek utoljára is valamit?(NB2 címet szerintem illetlenség lenne idevenni) Bort iszik, vizet prédikál.... Amúgy meg azt a szmájlit nem provokálásnak szántam, szimplán "örültem"(ha lehet ezt annak nevezni...) hogy 2-2...![]()
Ahogy a többiek is leírták nem azzal volt a baj, hogy így gondolod, hanem ennek hangot adsz!De tudom bort iszok vizet prédikálok.....Egyszer a büdös életben ismerd már be ha "hibáztál", nem volt etikus beírni a 2:2sokatmondó hsz-t!Ráadásul kondásozni, mikor itt a fórumon is sokan debreceni lakosok!
Azért vicc a dolog, mert ha jön egy "trollkodás" madrid részről, elsők között vagy aki odapörköl, mert az téged bánt, ezért írtam ami neked nem "kóser" az mind s.zar.....
De tényleg hagyjuk, s nem is kívántam személyeskedni, de Forma 1-t még magamban letisztáztam, hogy oké fiatalság bolondság, de a tegnapi kicsit másabbnak éreztem!
Peace
Legyen on is:
Ma a Fraditól továbbjutást várok, meg kell tudni tartani az 1 gólos előnyt, általában a 2:1-k rejtik magukban a legtöbb izgalmat a visszavágón, 1 idegenbeli gól kötelező a csapattól, s akkor meglehet a továbbjutás!
Utolsó szóig egyetértek...de hát 13 v 14 évesen úgysem fog változtatni. Fradinak meg tovább kell jutni ! Bár a hétvégi kaposvári játéknál mindenképp több kell...Bob_Marley írta:Nem jött át a mondani valóm, kiragadtátok az Újpest részt, s "vissza támadtatok", hogy bezzeg mi mikor nyertünk bajnokságot....Nem rólunk volt szó hanem az ÚjpestrőlMessithebest írta:
Senki nem oltott le téged, legalábbis én biztos nem.... Ja és amúgy ti mikor nyertetek utoljára is valamit?(NB2 címet szerintem illetlenség lenne idevenni) Bort iszik, vizet prédikál.... Amúgy meg azt a szmájlit nem provokálásnak szántam, szimplán "örültem"(ha lehet ezt annak nevezni...) hogy 2-2...![]()
Ahogy a többiek is leírták nem azzal volt a baj, hogy így gondolod, hanem ennek hangot adsz!De tudom bort iszok vizet prédikálok.....Egyszer a büdös életben ismerd már be ha "hibáztál", nem volt etikus beírni a 2:2sokatmondó hsz-t!Ráadásul kondásozni, mikor itt a fórumon is sokan debreceni lakosok!
Azért vicc a dolog, mert ha jön egy "trollkodás" madrid részről, elsők között vagy aki odapörköl, mert az téged bánt, ezért írtam ami neked nem "kóser" az mind s.zar.....
De tényleg hagyjuk, s nem is kívántam személyeskedni, de Forma 1-t még magamban letisztáztam, hogy oké fiatalság bolondság, de a tegnapi kicsit másabbnak éreztem!
Peace
Legyen on is:
Ma a Fraditól továbbjutást várok, meg kell tudni tartani az 1 gólos előnyt, általában a 2:1-k rejtik magukban a legtöbb izgalmat a visszavágón, 1 idegenbeli gól kötelező a csapattól, s akkor meglehet a továbbjutás!
Nem jött át a mondani valóm, kiragadtátok az Újpest részt, s "vissza támadtatok", hogy bezzeg mi mikor nyertünk bajnokságot....Nem rólunk volt szó hanem az ÚjpestrőlMessithebest írta:
Senki nem oltott le téged, legalábbis én biztos nem.... Ja és amúgy ti mikor nyertetek utoljára is valamit?(NB2 címet szerintem illetlenség lenne idevenni) Bort iszik, vizet prédikál.... Amúgy meg azt a szmájlit nem provokálásnak szántam, szimplán "örültem"(ha lehet ezt annak nevezni...) hogy 2-2...
Már volt idegenbeli meccsünk múlt héten.Vidire visszatérve, nem láttam az egész meccset, kapott gólok sajnos a magyar rutin része...mind klub,mind válogatott téren megszokhattuk ezt. Nem lepődnék meg,ha idegenben egy x-re jók lennének a fiúk!
Korrekt amit írtál, Fradi szurkoló létedre. Először gondoltam írok egy szép választ a '2-2FtcSikiHun írta:Most komolyan nemlenne egyszerűbb, ha ilyen "észrevételed"van,egyszerűen nem hozzászólni és magadban tartani a "2:2Messithebest írta:"-t?
Vannak Magyarországon nagy csapatok?FtcSikiHun írta: Kíváncsi vagyok a DVTK spanyoljaira, valahol olvastam, hogy megnehezíthetik a nagy csapatok dolgát.
hát nálam ez nincs így. Általában szurkolok a magyaroknak, 2 csapattal teszek kivételt. ez a Vidi és a DVSC... De most is magyarnak szurkoltam, hiszem a Grazban ott volt SzabicsS.Agüero írta: pff...
Azért csak magyar vagy, és ha magyar csapat játszik akkor nekik kéne sztem szurkolni és nem az ellenfélnek...![]()
ha a kedvenc csapatod, ha nem. nálam ez így van, bár te nem vagy én.
Senki nem oltott le téged, legalábbis én biztos nem.... Ja és amúgy ti mikor nyertetek utoljára is valamit?(NB2 címet szerintem illetlenség lenne idevenni) Bort iszik, vizet prédikál.... Amúgy meg azt a szmájlit nem provokálásnak szántam, szimplán "örültem"(ha lehet ezt annak nevezni...) hogy 2-2...Bob_Marley írta:
MTB nem fogok neked prédikálni, mindenkinek joga van, hogy annak szurkoljon akinek akar, ezt lehet normális formában is kifejteni!
Senki nem kéri, hogy legyél Vidi szurkoló, s nem is fogok hazátlankodni és társai, mert nem kötelező nekik szurkolni, de érezhetően beírtál egy 2:" majd szmájlit provokálásnak!
Forma 1-ben is akceptáljuk, hogy nem szereted Vettelt, de ha neked valami nem megfelelő, akko gyerekes provokáló stílusban adsz neki hangot!Engem leoltasz, mert (véleményem szerint viccesen, s abszolút nem provokatíve) oda-doa bökök a Miaminak....
Én mint FTC szrkoló legutolsó hsz-d után elküldhetnélek jó messzire, hogy a liláknak szurkolsz, de elégedj meg ezzel:
http://miotaazujpestnyert.na.tl/
pff...Messithebest írta:Finoman szólva a Videoton nem tartozik a kedvenc csapataim közé....
Inkább UTE fan vagyok, bár annyira nem követem a magyar focit már, csak a válogatott meccseit nézem meg.... am ne általánosíts kösziFtcSikiHun írta:Te milyen szurkoló vagy 14 évesen?Messithebest írta:Messithebest írta:Finoman szólva a Videoton nem tartozik a kedvenc csapataim közé....
még a kondásoknak is jobban örülnék pedig.....(DVSC)![]()
Se Vidi, se Loki?
Pedig a mai fiataloknál elég nagy divat