Messithebest!
legalább a nicked szerethető
én nem követem mostanában nagyon a magyar focit, de amikor igen,akkor felőlem nyerhet bárki (elsősorban a ZTE),csak ne a lilák, azaz Újpest, VISZONT ha Nemzetközi meccset játszanának, égne a pofám,ha örülnék az ellenfél sikerének. MAGYAR CSAPAT! Ahogy a Vidi is,Debrecen is,stb.
Attól nem lesz se rosszabb,se jobb a te kedvencednek,ha egy külföldi csapat kiejti a Vidit, viszont a MAGYAR LABDARÚGÁSNAK rosszabb lesz,ha ez megtörténik, ha továbbjut, akkor meg JOBB. ennek alapján kellene mérlegelni.
Persze biztos vannak még páran úgy,ahogy te, hogy ellenük drukkolsz, de annyi eszed lehetne,h legalább nem "menőzől" itt vele, meg semmilyen magyar fórumon, esetleg ha van olyan, hogy : utáljukaviditközösen fórum, nah ott lenne helye, szerintem mindenhol máshol úgy fogadják ahogy itt is. És ezért nem ők a hibásak, hanem te.
Be lehet ezt a nem gondolkodom,csak "lövök" stílust tudni MÉG a korodnak, szóval remélhetőleg olyan változások lesznek pozítiv irányban majd, mint a magyar fociban vmikor
Sajnálom a kiesést,de az idegenben dőlt el, itthon a bugyuta kapott gólok ellenére sem lehet panasz az eredményre, 3góllal azért nem lehetett volna jobb a Vidi, még ha tetszetősebben is játszott szerintem a párharcban.