Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Legfeljebb Real drukker leszel...már úgyis be vagy regizve madridékhoz.Gareth Tello írta:AVB: “Nem számít mennyit fizetnének érte, Gareth Bale nem eladó. Sem a Real Madridnak, sem más csapatnak. Ő a mi játékosunk és itt fog játszani a következő szezonban akkor is, ha nem jutunk be a Bajnokok Ligájába.”
Istenem, de boldog lennék, ha nem menne GB Madridba, hanem maradna Londonban.![]()
Ott van Reus, őt elvihetik nyugodtan.
Nyilván. De azért jobb lett volna győzelemmel búcsúzni, bár igaz, azzal sem érünk semmit.Boixos írta:igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Ők tegnap küzdöttek, nem adták fel, mentek előre, és megőrizték a becsületüket.
igen, és egy milliméterrel nem kerültek előbbre nálunk.Replay írta:Bár most nem a Madrid vert meg minket, de kicsit mégis olyan érzésem van.
Ők tegnap küzdöttek, nem adták fel, mentek előre, és megőrizték a becsületüket.
Amúgy igen, mi panaszkodunk, hogy mekkora fantasyzás megy itt néha, de az ottanihoz képest ez majdnem semmi. (Mondjuk madridistaként lehet, hogy most én is a fél csapatot rúgnám ki az űrbe.)visca el barca írta:ó megy ám ott is a fantasymegvennének ezek mindenkit akinek volt két jó meccse... kongodbia...
![]()
bale-t se értem minek hajkurásszák, ha jol tudom ő klasszik balszélső, majd erőltetik a jobboson, aztán ha nem megy neki köv nyáron mindenki elakarja adni...
visca el barca írta:dimariat, a gülüszeműt, a gnómot
Hát fene tudja,ezt egyébként már a 3.helyen látom,mmint,hogy Jorge tárgyalgat CR ügyben,de egyik oldalon sem láttam még lehozva,erről valaki tud nekem egy forrást linkelni ??Chino írta:Hát nem tudom. A PSG elég komolyan érdeklődik és jövőre már velük is komolyan számolni kell. Nagyon jó csapat van most alakulóban, már kezdenek összecsiszolódni. Akár 100 millát is kipengetnének, az ő gázsija is több lenne, szóval mellettük is van jó pár érv.
Ha minden igaz a MU is bejelentkezett érte, az pedig nyílt titok, hogy Cr is szívesen menne vissza Fergie papához.
Nem mondanám hogy semmi nem szól amellett, hogy eligazoljon, ráadásul Mendes is tárgyalgat.
ó megy ám ott is a fantasyGareth Tello írta:Verratti, Vidal, Pogba, Kondogbia, Isco, Reus, Agüero, Bale...

Sok fog múlni a következő edzőn, hogy szerepel majd a csapat és Cunci hány címet tud nyerni, de valami az súgja, hogy egy eredményes jövőévi szezon sem tudná maradásra bírni őt.Mezner2 írta:Szerintem ő maradni fog,még 2-3 évet tutira,mert nincs egy csapat sem aki jelentős vonzerőt jelentene számára! A Real,akármennyire ki nem állhatom őket minden évben,minden sorozatban reális esélyekkel indul a végső sikerért,nagyon jó kis pénzt kap,Madridban mindig süt a nap,sunshine dizsi napfény,egyszerűen egy indokot sem tudnék felsorakoztatni amellett,hogy elmenjen,azért lássuk be,a Realnal feljebb elég nehéz kerülni (RM,Bayern,MU,Barca, ez a négy csapat jelenti tradicionálisan a labdarúgás krémjét)! Talán az egy indok lehet,hogy ameddig egy pontvadászatban rúgja a bőrt Leoval,addig valszleg minden összevetésben csak második marad vele szemben,de ennél profibb CR,hogy egy ilyen döntsön nála..Capon írta:Cunci mókus sem hosszabbított még akinek ugyan csak kifele áll a rúdja szerintem. Lehet nem köv szezonban, de utána szerintem lépni fog Angliába.
Szerintem ő maradni fog,még 2-3 évet tutira,mert nincs egy csapat sem aki jelentős vonzerőt jelentene számára! A Real,akármennyire ki nem állhatom őket minden évben,minden sorozatban reális esélyekkel indul a végső sikerért,nagyon jó kis pénzt kap,Madridban mindig süt a nap,sunshine dizsi napfény,egyszerűen egy indokot sem tudnék felsorakoztatni amellett,hogy elmenjen,azért lássuk be,a Realnal feljebb elég nehéz kerülni (RM,Bayern,MU,Barca, ez a négy csapat jelenti tradicionálisan a labdarúgás krémjét)! Talán az egy indok lehet,hogy ameddig egy pontvadászatban rúgja a bőrt Leoval,addig valszleg minden összevetésben csak második marad vele szemben,de ennél profibb CR,hogy egy ilyen döntsön nála..Capon írta:Cunci mókus sem hosszabbított még akinek ugyan csak kifele áll a rúdja szerintem. Lehet nem köv szezonban, de utána szerintem lépni fog Angliába.
Erre ne számíts, biztos vagyok benne, hogy fognak csatárt igazolni. Higuaín mehet, amerre lát (a Juve érdeklődött iránta asszem), Benzema (m)el(l)é meg jöhet egy klasszis középcsatár, Agüeróról cikkeztek, ha jól tudom, illetve a madridisták Lewandowskit is szívesen látnák, miután rommá lőtte a kapujukat.Mezner2 írta:Őszintén merem remélni,hogy jövőre Karím lesz a fehérek kezdő csatára,mert akkor,ha csak CR nem hoz még durvább szezont mint idén ismét kupa nélkül maradnak!
De ebből a BL-ben is lőtt sok gólt,olyan kulcsfontosságú meccseken pl. egyből 3-at is,mint tavaly a már biztos csoportelsőség tudatában lejátszott utolsó körös meccsen !! Nagyon buta indokokkal próbálják megmagyarázni,hogy Benz miért is jobb,az én szememben az a srác már soha nem lesz több mint egy örök ígéret,26 lesz,innen ő már nem fog fejlődni,csúnyán befürdött igazolás,amit sokaknak nehéz lenyelni!Boixos írta:
a higanyról annyit, h majdnem kétszer annyi gólt rúgott, mint benzema, és csak két évvel szerepel hosszabb ideje a madridban, mint az arab.
higany, a körülményes töketlen a 102 góljával. benzema, a bomba a 43(?) találatával.

Szerintem még ég és föld a két játékos között a tehetségbeli különbség. Higuain az, aki egy Socieadádban lehetne király max., de másképp nagyon kevés. Egyszerűen túl körülményes, technikailag sem egy nagy eresztés, plusz nagy meccseken rendre csőd, pont annak köszönhetően, hogy egy abszolút középszerű játékos. Benzema viszont sokkal tehetségesebb, ő azért képes magának is megcsinálni a helyet, mondjuk kapu előtt ő is töketlenkedik rendre. Vele kapcsolatban azt érzem, hogy valahogy nem tudja kihozni a benne rejlő tehetséget, míg az argentinnak ennél nincs több, amit kihozhatna magából.visca el barca írta: amugy én sem értem mit sztárolják ennyire benzemat higuainnal szemben, szten egy tök átlagos játékos, egy soceidadban nagy király lehetne, de a madridhoz kevés. lehet h higunak rossz éve volt de sztem sokkal jobb képességu jatekos.
jelenlegi realban casillas, ramos, xabi alonso és ronaldo az aki ér valamit. meg tudásban özil, esetleg majd varane.sörvirsli írta:A Real csurig van világklasszis játékossal