csababarca írta: ↑2022.11.26. 21:06:33
De egyébként ennyire nem kellene rossznak lenniük, mert ez most amit ezen a meccsen csinálnak, az Qatar szint.
Kb itt a lényeg. Én is elég szórakoztatónak találtam fő esélyeseknek kikiáltani őket, de az elitbe tettem őket az elmúlt év játéka miatt, ami sokszor tarolás volt komolyabb csapatok ellen is. De akármennyire is el lett túlozva az erejük, azért nagyon simán kéne kijutniuk ebből a csoportból, de minimum sokkal jobban kéne ennél játszani. De ez valami botrány. Mintha mindenki földbegyökerezett lábbal várná, hogy történjen valami.
És most nyilván nem feltétlenül az észt Messi mesterötös az alap, bár őszintén nem hiszem, hogy Észtország sokkal gyengébb lenne, int Szaúd-Arábia.
Azért Lautaro elég jó kilences, Messi még mindig jó játékos, Di Maria is, De Paul mögöttük kifejezetten erős középpályás, nagyon szeretem a játékát. Otamendiéket meg kár szidni, nem rajtuk múlik a dolog.
Ez sehogy sem áll össze. Az elmúlt 1-2 évük alapján pláne, de önmagában sem. Valami nagyon félresiklott itt. Majd talán a cserék...
Közben a GOAT villant.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy