Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek.

Ha okosan fórumozol, megpóbálsz objektív maradni és nem akarod bizonygatni, h a Barca a jobb csapat, akkor biztosan. Szerintem kifejezetten jó társaság van ott, értelmes, humoros emberek, laza stílus. Szerintem jóban lennék velük, ha értékének a focihoz.
Van pár lenéző és általánosító ember is, ritkán én is szólok valamit, más néven, de a nagyreszük úgyis csak a provokáló és "buta" Barca szurkolót várja, h le lehessen ugatni, aztán ki lehessen vágni. Amúgy ez egy nem túl szerencsés időszak a regisztrációhoz Barca drukkerként.
Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. Számomra hatalmas csalódás lenne, ha nem jutnánk tovább, hovatovább értelmetlenül állnék a dolog előtt. Nem titkolom, sokkal jobb csapatnak tartom magunkat és nem értem, h miért van az a lelki gát, amiért pl. az első fél órában úgy lefociznak minket, h - egyik kedvenc mondásommal élve - pislogunk, mint hal a szatyorban.