Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
torotam
Jugador d'estrella

2013.02.04. 17:22:41

Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra? :D
A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
Visca el BARCA!
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.04. 14:00:09

20tek írta:
recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.
Nem én írtam először, másra hagyatkoztam, de alább már ott a magyarázat.
20tek
Jugador del Barça

2013.02.04. 13:52:47

#David Villa# írta: Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.
A Sevilla elleni meccs pontos időpontja még nincs meg. Ilyenkor még minden meccset ugyanarra a napra írnak. Ez majd változni fog, amikor a szövetség kihirdeti a pontos időpontot: meccs előt 1-2 héttel.
Ha megnézed jeleneleg az összes későbbi meccsünk ugyanarra napra van kiírva. Ez így is marad a pontos dátumok kihirdetéséig.
20tek
Jugador del Barça

2013.02.04. 13:46:43

recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.
recrea
Llegenda del Barça

2013.02.04. 13:37:10

Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Ha okosan fórumozol, megpóbálsz objektív maradni és nem akarod bizonygatni, h a Barca a jobb csapat, akkor biztosan. Szerintem kifejezetten jó társaság van ott, értelmes, humoros emberek, laza stílus. Szerintem jóban lennék velük, ha értékének a focihoz. :P
Van pár lenéző és általánosító ember is, ritkán én is szólok valamit, más néven, de a nagyreszük úgyis csak a provokáló és "buta" Barca szurkolót várja, h le lehessen ugatni, aztán ki lehessen vágni. Amúgy ez egy nem túl szerencsés időszak a regisztrációhoz Barca drukkerként.

Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. Számomra hatalmas csalódás lenne, ha nem jutnánk tovább, hovatovább értelmetlenül állnék a dolog előtt. Nem titkolom, sokkal jobb csapatnak tartom magunkat és nem értem, h miért van az a lelki gát, amiért pl. az első fél órában úgy lefociznak minket, h - egyik kedvenc mondásommal élve - pislogunk, mint hal a szatyorban.
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.04. 13:24:35

salas9 írta: Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval... :lol:
Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.04. 13:17:57

#David Villa# írta:Szép kis időpont. 24-én hazai bajnokit játszunk a Sevilla ellen. Van annyi előnyünk, hogy tartalékosan álljunk fel. Remélem meg is lépi az edző.
Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval... :lol:
Kép
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.04. 13:13:52

salas9 írta:Megvan a kupavisszavágó időpontja:
2013. február 26. (Kedd) 21:00 :wink:

Szép kis időpont. 24-én hazai bajnokit játszunk a Sevilla ellen. Van annyi előnyünk, hogy tartalékosan álljunk fel. Remélem meg is lépi az edző.

Apropó edző. Tito távolléte kihat a csapatra. Ez a Roura nem egy határozott palinak tűnik nekem. Amolyan papás :D
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.04. 13:00:52

Megvan a kupavisszavágó időpontja:
2013. február 26. (Kedd) 21:00 :wink:
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.03. 23:41:46

Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek. :D
Kép

Titi - The Legend!
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.03. 13:14:58

mess2009! Bocs, félreértettem. :) Attól még áll, hogy mi kudarcként, ők meg világraszóló sikerként gondolnak arra a madridi x-re... :D
Ja, hogy már ott a terhes nőkön megpattanó nyáltengerrel akarta telibeverni Arbeloát és a fél madridi csapatot. Így már értem. :D Amúgy botrány ez az egész. Nem vagyunk szentek, be is lehet pár dolog miatt szólni, de ez már tényleg a legalja. Legközelebb hőkamerával fogják figyelni, nem szellenti-e le a Real szurkolókat...
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
connor
Jugador d'estrella

2013.02.03. 13:09:05

Én azért még mindig nem írnám le a Real-t. Attól függetlenül, hogy a bajnokság kb. már eldőlt.
A kupában az 1-1 közel sem életbiztosítás nekünk sem. Mou barcelonai meccsei: BL: 1-1, Kupa: 2-2, Szuperkupa: 2-3,2-3, Bajnokság: 0-5, 2-1,-2-2.
1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség. A fenti eredmények közül a 3 vereség, ami esetén kiesnének, az 1-1 hosszabbítást jelentene, a többi döntetlen és nyilván a győzelem ami alapján tovább mennének. Magyarul az eddigi eredményei alapján 50% esélyük még biztosan van. Azért azt is tegyük gyorsan hozzá, hogy 2012-ben 4 barcelonai meccséből csak a szuperkupa meccset bukta el, de a kupát így is behúzták ellenünk. Egyébként 2 döntetlen, egy győzelem a mérlege. Egyáltalán nem rossz eredmény nekik az 1-1, sőt...
A BL-ben pedig "minden lehetséges". A tavalyi Chelsea a bajnokságban egy nulla volt, még az első 4-be sem fértek bele, de mégis ők ülhettek fel Európa trónjára. De jó példa erre a Liverpool is 2005-ben. Egyszóval ugyanannyi esélyük van mint nekünk vagy a MU-nak. Talán annyival van "nehezebb" dolguk, hogy ott van rajtuk a nyomás, hogy ez az utolsó front. Viszont azt nem lehet tudni, hogy ez pozitívan vagy negatívan hat majd rájuk.
Nem Ede72
Jugador del Barça

2013.02.03. 12:48:49

davi10 írta:
Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)
Hát én csak a "szimpatikus" special one miatt gondoltam, hogy biztosan jót tett volna az önbizalmának...bár amilyen népművészeti cserépedény, arra a meccsre késve érkezne....
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.03. 12:38:18

Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
senkialfonz40
Capitá del Barça

2013.02.03. 12:28:44

Boixos írta:nem értem. a kupameccs után úgy lett előadva, mintha a világ legjobbjai lennének azzal az 1-1es döntetlennel hazai pályán...
eddig tartott a bugi...
A kiemelt résszel úgy elkaptad nálam a fonalat, hogy legalább egy percig csorgott a könnyem, úgy röhögtem! :-) KÖSZÖNÖM!

Akkor most Ronci egy góllal közelebb került Messihez a góllövőlistán? :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.03. 12:22:53

mahitoo írta:Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem... :D Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
arbeola szegény, terhes feleségét akarta leköpni, csak nem jött össze, ezért ment le meccs után a pakolóba.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.02.03. 12:00:23

Volt szerencsém végignézni a Madrid meccsét. Én nem láttam olyan jó Granadát, mint ahogy lejjebb leírták. A védelmükben Shiqera (nem biztos, hogy jól írtam a nevét) nagyon jó belső védő, már tapasztalhattuk mi is (érdemes lenne elhozni). Rajta kívül sok jó játékost nem láttam. Viszont a Madrid kritikán aluli volt. Ilyen .zarul még nem láttam játszani őket. Nagyjából a spanyol másodosztály középcsapatának a szintjét ütötték meg.Jellemző, hogy Cr. öngóljával nyert a Granada. Úgy fújtatott a gólja után, mint valami derbin levő paripa. Jellemző, hogy Benzema az üres kapuba nem tudott betalálni, de még annak irányába is képtelen volt gurítani a labdát.
Jó lenne, ha ezt a formát tudnák hozni a visszavágón! :D
Boixos
Llegenda del Barça

2013.02.03. 12:00:16

nem értem. a kupameccs után úgy lett előadva, mintha a világ legjobbjai lennének azzal az 1-1es döntetlennel hazai pályán...
eddig tartott a bugi, a granada ellen már nem volt ellenszere a mágusnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
salas9
Entrenador del Barça

2013.02.03. 11:53:53

noname írta:Mourinho megint alkot: megint azzal jött h mi irányítjuk a naptárt. Ez az ember sztem elmebeteg. Egy ilyen komoly csapatnál nem lehet h épeszű ember ennyiszer hülyét csináljon magából ha nem valóban az. Az a baja h miért játszottak ma?!
A Clasicora nekünk kellett utazni, nem nekik, ők a Clasico előtt egy héttel már otthon ültek, azt meg senki se próbálja már beetetni h 5-6 óra utazás nem fárasztó. Pont h remek sorsolásuk volt.
Gondolom "nincsen" hozzászokva :D Angliában lehet nem volt ennyi mérkőzés a bajnokság, bajnokok ligája mellett FA kupa és Liga kupa. Milyen érdekes, ott nem volt nem volt baj a naptárral? :roll: Amúgy meg :arrow:
Kép
Kékkel az idegenbeli mérkőzések.
noname írta:Remélem Mou lelép a nyáron. Sose kedveltem a Realt...
Ezt a részt teljesen adom! Egyik ős realos barátom is mondta, hogy már nekik is elegük van a speckóból. Bár, az egyéb oldalakon olvasott hozzászólásokból ítélve, kevesen vannak ugyanezen a véleményen. Úgy eszik a szavait ennek a bohócnak, hogy csak na... =D>
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.02.03. 11:48:15

mahitoo írta:
mess2009 írta:...azt talán elértük ezzel a madridi zakóval...
Zakóval? Idegenben 1-1? Persze, nyerhettünk volna, de azért ez túlzás.
De sokmindent elmond, hogy mi ezt kudarcnak, ők meg sikernek élik meg. :)

Amúgy regisztrálva vagyok "odaát", de már nem merek kérdezni sem néha. Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem... :D Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
én a Madrid granadai "zakójáról" beszéltem nem a mienkről!
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.03. 11:23:23

Köszi, gondoltam, hogy ilyesmi, csak nem akartam elhinni... :D Főleg, hogy az oldalukon az egyik szerkesztő erőlteti legjobban a témát. Ez a szomorú, nem az hogy pár hülyegyerek elhiszi ezt a baromságot.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Facsy
Jugador d'estrella

2013.02.03. 11:13:51

mahitoo írta:

Amúgy regisztrálva vagyok "odaát", de már nem merek kérdezni sem néha. Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem... :D Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
egy rettentően gusztustalan,embertelen és tiszteletlen dolgot akarnak bizonyítani ezekkel a videókkal, azt h Messi "leköpi" a madrid szurkolóit....tényleg el sem hiszem hogy lehetnek ennyire szánalmasan nevetségesek már.az össze focista meccsenként kb 20x köpköd, és akkor ha már nem tudnak mibe bele kötni (szabálytalanság 20-2 asszem,közük nem sok volt a labdához az első 15 percen kivül,és egy makk góllal kihozták döntetlenre a meccset Madridban) akkor megprobálják ezt....nevetséges....nem tudok erre mást mondani. fhejj...
Renka
Barça B

2013.02.03. 11:05:32

mahitoo írta:
mess2009 írta:
Azt próbálják bizonyítani, h Messi a Real pad felé köpött... Ennyi erővel tegnap Arbeloa köpését is kielemezhették volna, az is kb. ilyen szögben ment a Real pad felé...nevetséges az egész.
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.02.03. 10:50:50

Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.02.03. 09:03:21

a lényeg, hogy megint lehet 18 pont!
És ha a Malaga nyer, feljön 5 pontra a Real mögé.
Válasz küldése