Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lepődnék meg, ha a Dortmund, vagy a Nürnberg fordítana... A vasárnapi fordulóban a bundes ligában soxor van ilyen dolog..Ádám02 írta:Szerintem az is meglepetés a Nürnberg tavaly nagyon jó volt otthon kost meg egy ujjonctól vereségre áll a félidőben!
Télleg jók támadásban...csak ez egy RostockZozzy 5 írta:Eddig elég sima a Bayern meccs...Támadásban nagyon ott vannak, viszont a középpályás védekezésük meg a védelmük még nem az igazi...
Dortmund tavaly 9. volt, a bajnokság közepe felé a kiesőhely közelében voltak. Azóta gyengültek is, elment Pienaar, Metzelder, és csak egy nagyobb név, R. Kovac jöttnoname írta:Lehet bármilyen jó játékosllományuk, nem versenghetnek ezekkel:Bayern,Werder,Schalke,Stuttgart,Hamburg,esetleg Dortmund...
Lehet bármilyen jó játékosllományuk, nem versenghetnek ezekkel:Bayern,Werder,Schalke,Stuttgart,Hamburg,esetleg Dortmund...antiimperialista írta:Miért ne lehetne a Hannover a 4.??? Jó játékosállományuk van, jól is játszanak. Tavaly nagyon elszúrták az őszt, mégis ott tudtak lenni a középmezőnyben. Idén jobbak lesznek.noname írta:Hát nem csoda h annyi marhaságot ír a samsungsport...Bazz...Hannover 4.![]()
Miért ne lehetne a Hannover a 4.??? Jó játékosállományuk van, jól is játszanak. Tavaly nagyon elszúrták az őszt, mégis ott tudtak lenni a középmezőnyben. Idén jobbak lesznek.noname írta:Hát nem csoda h annyi marhaságot ír a samsungsport...Bazz...Hannover 4.![]()
Szerintem annyira nem,mint a Schalke,vagy a Werder...de remélem ők is ott lesznek nagyon elől,mert bírom őket!Ádám02 írta:Ha a Stuttgart nem is a 2. akkor a 3. lesz ők most nagyon jók!
Szntem is x lesz!Ádám02 írta:1.Bayern(sajna)
2.Stuttgart
3.Schalke
4.Werder
És szerintem x lesz a mai meccs!
Hát nem csoda h annyi marhaságot ír a samsungsport...Bazz...Hannover 4.A bajnokság végén az első hét sorrendje a SamsungSport szerkesztőinek tippje szerint:
1. Bayern München
2. Schalke
3. Werder Bremen
4. Hannover
5. Hamburg
6. Leverkusen
7. Hertha...
Úúúúú, arra emléxem, én sajnáltam az olaszokat, meg a Baggioékat is komáltam és erre kirúgja a stadionból...ozsimiki írta:Olaszokéban is benne volt,és emlékszünk a Vb döntőre![]()
![]()
Örültem volna ha kipottyan a Bayern
És a hollandok?Lord Dragon írta:Jah, bár a mi (magyarok) vérében benne van hogy 11-est nem vagyunk képesek berúgni
Olaszokéban is benne volt,és emlékszünk a Vb döntőreLord Dragon írta:Jah, bár a mi (magyarok) vérében benne van hogy 11-est nem vagyunk képesek berúgniÁdám02 írta:És az a magyar is kihagyta a tizenegyestkár hogy nem esett ki a Bayern...
Jah, bár a mi (magyarok) vérében benne van hogy 11-est nem vagyunk képesek berúgniÁdám02 írta:És az a magyar is kihagyta a tizenegyestkár hogy nem esett ki a Bayern...