azért a juvénak a mai nap van olyan neve, ha vkit hív az nem sokat gondolkodik rajta.. (az, h mondjuk milyen fizetest kap az más dolog

Barcaman1993 írta:...
Barcaman1993 írta:És erre honnan van pénze a Juvének? Már nem is tudom mikor nyertek utoljára bármit is...L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.
És erre honnan van pénze a Juvének? Már nem is tudom mikor nyertek utoljára bármit is... Ráadásul sem a BL-ben, sem az EL-ben nem serénykednek. Másrészt ezek a játékosok minek igazolnának a Juvéhoz? Bastos még OK, de Agüero minek menne a Juvéba, ha a City és a Real is vinné, Nani a világ egyik legjobb csapatának állandó , talán legjobb tagja, míg a Cityhez képest a Juve bőven visszaesés Tévez számára, aki ugye megint szintén nem olcsó. Bastost leszámítva szinte mind irreális.L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.
Antonio Conte, volt Bianconeriab1daL írta:Na ennek személy szerint örülnék, ha egy pár minőségi játékos a Juveban folytatná.L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.Amúgy most ki lesz a Juve edzője?
Na ennek személy szerint örülnék, ha egy pár minőségi játékos a Juveban folytatná.L.Messi 10 írta:Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.
Azért még ne ássuk el előre a Juventust. Bastos azt nyilatkozta, hogy jönni fog, Aguerot is "kergetjük", na meg most tárgyalt Marrotta Naniról és Tevezről Manchesterben.LG írta:Nagyot nem bukatnak vele, de sztem rá is igaz, ami Zigglerre. Bár amilyen gyenge a juve, ahhoz képest ezek az emberek nem is olyan rosszak.Barcaman14 írta:Pirlót nagyon fura lesz Juve mezben látni. Ingyen érkezett szóval nagyot nem bukhatnak vele. Zieglerrel viszont megint csak egyel többen vannak.Valami komolyabbat villantaniuk kell a nyáron, mert iszonyat gyenge a keret.
Ancelottit remélem Rómában látjuk jövőre!
Nagyot nem bukatnak vele, de sztem rá is igaz, ami Zigglerre. Bár amilyen gyenge a juve, ahhoz képest ezek az emberek nem is olyan rosszak.Barcaman14 írta:Pirlót nagyon fura lesz Juve mezben látni. Ingyen érkezett szóval nagyot nem bukhatnak vele. Zieglerrel viszont megint csak egyel többen vannak.Valami komolyabbat villantaniuk kell a nyáron, mert iszonyat gyenge a keret.
Pirlo tökéletes kiegészítő ember lesz, és legalább van olyan játékosunk aki lát a pályán... Ziegler pedig ingyen jó, szerintem úgyis padozni fog.Barcaman14 írta:Pirlót nagyon fura lesz Juve mezben látni. Ingyen érkezett szóval nagyot nem bukhatnak vele. Zieglerrel viszont megint csak egyel többen vannak.Valami komolyabbat villantaniuk kell a nyáron, mert iszonyat gyenge a keret.
Állítólag 4millió eurót fog kapni... DP-től 1milliót sajnáltak... Szánalmas.sneco7 írta:Én nem vagyok kiváncsi rá..kis túlzással a 2006-os vb óta nem csinált semmi értékelhetőt. Nem tudom,h miért kell a Juvénak...az ok,h ingyen jön,de a fizetése túl magas ahhoz,h itt vezessen le. Na de majd meglátjuk...remélem rámcáfol...Innen már csak felfelé vezethet az út...L.Messi 10 írta:"Hivatalos: Andrea Pirlo a Juventus játékosa!" (juventushungary)
Hm...Kíváncsi vagyok mire lesz képes. Conte megmondta, hogy a középpályán, ha olyan teljesítményt fog nyújtani, kezdőként számít rá...
Én nem vagyok kiváncsi rá..kis túlzással a 2006-os vb óta nem csinált semmi értékelhetőt. Nem tudom,h miért kell a Juvénak...az ok,h ingyen jön,de a fizetése túl magas ahhoz,h itt vezessen le. Na de majd meglátjuk...remélem rámcáfol...Innen már csak felfelé vezethet az út...L.Messi 10 írta:"Hivatalos: Andrea Pirlo a Juventus játékosa!" (juventushungary)
Hm...Kíváncsi vagyok mire lesz képes. Conte megmondta, hogy a középpályán, ha olyan teljesítményt fog nyújtani, kezdőként számít rá...
Táncban sem lenne gyenge...Charlie írta:Boateng MoonWaLK
C.
A Man. City mindenkiért ajánlatot tesz?ab1daL írta:Nem tudom mennyire volt igaz a részünkről az a hír, amely szintén az NSO-n jelent meg, hogy Afellay+Krkic+35 millió az ajánlatunk Cescért. Ahogy látom azonban nem csak nálunk hangzanak el ilyen ajánlatok: Inter megkezdte a tárgyalásokat Alexis Sánchezért az Udinével, az NSO ilyen ajánlatról ír: 20 millió + Obi + Mariga, PLUSZ Coutinho kölcsönbe. Nem semmi.. Ez nem tudom mennyire hiteles:"Az Udinese vasárnap jelentette be, hogy egy 35 millió eurós – valószínűleg a Manchester Citytől érkezett – ajánlatot már visszautasított legértékesebb játékosáért."
Ámen!Ezzel kellene kezdenie az új vezetőségnek.Fecooo írta:kirúgták Ancelottit! akkor végre hazatér?
úgy legyen!
Forza Roma!
Spanyoloknál is elődordult ilyen, a Celta Vigo-val, meg a Monaco is majdnem igy járt egyszer a franciáknál, ebbe nincs semmi különös. Abban igazad van, h gáz van az olaszoknál, de a Samp kiesésének nincs köze hozzá.LM10 írta:Azért az nem gyenge, hogy a nyár végén még BL selejtezőt játszott a Samp, az ősszel EL csoportban volt, most meg kiesnek....nagy gáz van az olaszoknál....
Új edző, új elképzelések...Cumbee írta:Tudja esetleg valaki, hogy mi történt Komannal? A stabil kezdő/csodacsere szerepkörből hirtelen oda került, hogy az is már nagy szó, ha a padra jelölik, meccset meg szerintem már 10 forduló óta tuti nem játszott. Nekem ez valami büntetésnek tűnik, ha csak gyengébb formába lenne, szerintem néha szóhoz jutna, olyan, mintha összebalhézott volna az edzővel, vagy edzésen nem igen akarna dolgozni. Valakinek valami infója esetleg a dologról?