Barça vs. Real - El Clásico
Nem tudom, hogy mennyi igaz ebből és mennyi nem. Tényleg sok jel utal arra, hogy elfog menni. Ennek én is örülnék kicsit. Na nem azért, mert ki nem állhatom, számomra mindig is semleges volt. Hanem, azért mert így remélhetőleg visszatér a klasszikusok varázsa. Ahol futball lesz, ahol játsszák a játékát és, ahol a végén a győztes gratulál a vesztesnek, minden kommentár nélkül. Mert legalább is engem, az elmúlt évek sagái nagyon lefárasztottak. Persze nem csak Mourinho hibás ezért, de valahogy úgy érzem, hogy az ő érkezésével kezdett nagyon elmérgesedni a helyzet. Jöttek a durvaságok, színészkedések és ezek egyszerűen méltatlanok egy ilyen kaliberű párharchoz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... yvere.html
egész jó kis írás. van benne igazság. persze nem csak ez lehet az oka a mourinho féle zűrzavarnak madridban, de lehet köze hozzá.
egész jó kis írás. van benne igazság. persze nem csak ez lehet az oka a mourinho féle zűrzavarnak madridban, de lehet köze hozzá.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Ezekből a hírekből nekem az jön le,hogy Madridban készül az edzőbuktatás,biztos vagyok benne(mondjuk sok agy nem kell hozzásalas9 írta:A spanyol lapok szerint a tegnapi mérkőzés után Cristiano és Mourinho vitatkozott az öltözőben. Hiszti nehezményezte, hogy egész mérkőzésen kritizálta játékát az edző bácsi.

Nekem csak egy valami szúrja a szemem,eddig ők nem puszipajtik voltak??
valami ilyesmi volt... de amúgy élete meccsét hozta kb le.Mezner2 írta:Kicsit más!
Khedira feljebb helyezkedik mint eddig? Mintha TKP-vá avanzsált volna az utóbbi időbenKicsit hajaz arra amit a válogatottban játszik,és látszólag jobban is fekszik neki,nem egy teljesen ügyetlen gyerek az szerintem,dolgozik,megy,harap,sokszor jól zárja le a paszsávokat is,szerintem nem rossz.

utolsó 4 meccsén 2 gól és 2 gólpassz.
2013 aranylabdása meg is van x"D
Blog - Supernatural Movies
Kicsit más!
Khedira feljebb helyezkedik mint eddig? Mintha TKP-vá avanzsált volna az utóbbi időben
de az tuti,hogy a szerepköre megváltozott valamelyest,felér a támadásokhoz, mostanság már minden meccsen vannak veszélyes megmozdulásai.Kicsit hajaz arra amit a válogatottban játszik,és látszólag jobban is fekszik neki,nem egy teljesen ügyetlen gyerek az szerintem,dolgozik,megy,harap,sokszor jól zárja le a paszsávokat is,szerintem nem rossz.
Khedira feljebb helyezkedik mint eddig? Mintha TKP-vá avanzsált volna az utóbbi időben

Mondjuk nem tudom ki lehetett olyan bátor, aki vele szembe szált vagy eljátszotta neki a nagy halált. Ez az ember hatalmas volt. Ölni tudott a tekintetével. Be is szarnék, ha ő jön felém a pályán.Mezner2 írta: Collinák

Ilyen bírok kellenének.
amúgy igen. Vicc, hogy rájuk nem szabnak ki semmi büntetést.
Az még kevésbé zavar,mert nem rontják közvetlenül a focit,hogy mondjuk Katar vagy Oroszország rendezhet VB-t,rendezzenek,biztos vagyok benne,hogy színvonalasabb lesz a rendezés,és egyáltalán az egésznek a körítése,mint ennek a se íze se bűze ukrán-lengyel EB-nek.sjd írta:Nagyon igazad van, de ez az egész futballvezetésről elmondható.Mezner2 írta:Remy!
Manapság ez nem divat spanyolban,mondjuk angolországban sem.
Ha valaki beszól a játékvezetőnek,vagy tesz egy negro jelzést az 5,10meccs az olyan belépők,ahol csak a jó istennek köszönhetően nincs lábtörés sokszor még csak sárgát sem érnek,undorító köpedelem,önkritika nélküli emberek gyülekezete a bírói kar,nem csak spanyolban.
Ahogy érdekes módon mindig az olajpénzek irányában szavazták az eb/vb rendezéseket, a videobíró bevezetése stb..
De ezek(bírók),akiknek az lenne a feladatuk,hogy a háttérben maradjanak,és biztosítsák a játék nyugodt folyását,most már minden fordulóban legalább 1-2 meccsen főszerepbe akarnak kerülni,hibát hibára halmoznak,és a következő héten ugyanott folytatják,ennek ellenére semmilyen retorzió nincs.
Nem kéne ide videóbíró szerintem,csak legyen súlya és következménye a döntésüknek,igenis tilsák el a szakmájuktól a rendszeresen hibázókat.
Anno amíg Puhl Sanyik,meg Collinák rohangáltak a pályákon soha fel sem merült a videóbíró,mert volt tekintélyük,mert erélyesek voltak,nem hibátlanok,de következetesek és ez lenne a legfontosabb,KÖVETKEZETESSÉG,na ez hiányzik jelenleg..
az a baj, hogy a tényleges foci, a JÁTÉK már rég nem létezik. Akkora pénzek vannak itt a háttérben, hogy elképesztő. Platini is a legnagyobb madarakhoz tartozik. Élve ásnám el. Lehet, hogy játékosként nagy volt, de emberileg egy semmi, legalábbis amióta hatalom van a kezében.
A vezetőknek nem érdekük a tiszta és rendes játék. Annyi hiba van 1-1 meccsen, hogy elképesztő. és továbbjutások, kupák mehetnek egy 1-1 tévedésen.
A vezetőknek nem érdekük a tiszta és rendes játék. Annyi hiba van 1-1 meccsen, hogy elképesztő. és továbbjutások, kupák mehetnek egy 1-1 tévedésen.

Nagyon igazad van, de ez az egész futballvezetésről elmondható.Mezner2 írta:Remy!
Ha valaki beszól a játékvezetőnek,vagy tesz egy negro jelzést az 5,10meccs az olyan belépők,ahol csak a jó istennek köszönhetően nincs lábtörés sokszor még csak sárgát sem érnek,undorító köpedelem,önkritika nélküli emberek gyülekezete a bírói kar,nem csak spanyolban.
Ahogy érdekes módon mindig az olajpénzek irányában szavazták az eb/vb rendezéseket, a videobíró bevezetése stb..
Remy!
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De ezt különös kegyetlenséggel kéne eltiltani, mert még trollkodik is..REMY írta:hatalmas hibákat vétettek ma. Amúgy, ha mindegyik bírót büntetnék, akkor spanyolban már nem lenne egy bíró/partjelző semMezner2 írta:Második gól óta nem találják magukat,azóta CR már a másodikat lőhette volna,egyébként a partjelzők soha többet nem vezethetnének meccset,ha a szövetségben van egy kis racionalitás,4lest elnézni,amikor 1v1ben viheti a csatár a labdát a kapusra,hááát,hogy is mondjam,nem mindennapi.
Figyeltem, és direkt kivárt 2-3 ütemet, amíg lest jelzett.
Aztán lehet csak becsukta a szemét, és átgondolta, hogy mit is látott, vagy várta a súgást....

hatalmas hibákat vétettek ma. Amúgy, ha mindegyik bírót büntetnék, akkor spanyolban már nem lenne egy bíró/partjelző semMezner2 írta:Második gól óta nem találják magukat,azóta CR már a másodikat lőhette volna,egyébként a partjelzők soha többet nem vezethetnének meccset,ha a szövetségben van egy kis racionalitás,4lest elnézni,amikor 1v1ben viheti a csatár a labdát a kapusra,hááát,hogy is mondjam,nem mindennapi.

Második gól óta nem találják magukat,azóta CR már a másodikat lőhette volna,egyébként a partjelzők soha többet nem vezethetnének meccset,ha a szövetségben van egy kis racionalitás,4lest elnézni,amikor 1v1ben viheti a csatár a labdát a kapusra,hááát,hogy is mondjam,nem mindennapi.
Két jó dolog van a Real továbbjutásában: egyre több meccset játszanak -> fáradnak és elhiszik, h tényleg jók, valamint velünk játszanak és bizonyíthatjuk, h jobbak vagyunk...erre amúgy én is kíváncsi vagyok.
Mondjuk aki ezek után azt mondaná, hogy a Real jobb volt, vagy megérdemelte, akkor az hazudik.... epic makk a köbön.
szerencsétlen Valencia
megköszönhetjük nekik.
szerencsétlen Valencia

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
De legalább most önkritikusak,és bevallják,hogy makkoltak rendesen.salas9 írta:2-0...
Egyet találna a Vale akkor lehet esélye a visszavágóra,így 0.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kis túlzással,már most az első meccsen kieshetett volna a Real,ha nem ilyen fantasztikusan hatékonyanak elől a Túria partiak....
Jonas Alexist játszik. Kéne a gólocska a Valencianak, hogy legyen keresnivalójuk a visszavágón...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Üres kapura 10méterről mellé, úgyvan...
nehogy még nagyobb gödörbe kerüljön a Madrid...mennyi ilyen szitut úszott meg az elmúlt években már a spec5. jó ég.
Viszont szerintem az ideit nem fogja, nyáron pápá.
nehogy még nagyobb gödörbe kerüljön a Madrid...mennyi ilyen szitut úszott meg az elmúlt években már a spec5. jó ég.
Viszont szerintem az ideit nem fogja, nyáron pápá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2013.01.15. 22:23:47-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mondjuk úgy nem nehéz, hogy a 2 KH nem játszik + a baloldali most épült fel... és egyedül a jobboson van meccsben Arbeloa.Mezner2 írta:botrányosan gyenge a Real védelme,
Ezért nem szabad soha leírni a Real-t, mert még ilyen irgalmatlanul gyenge produkció ellenére is képesek vezetni. A Vale simán mehett volna 2-3 gólos előnnyel a szünetre, ehelyett szépen bekajáltak a tipikus Real kontrát.