Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem mindenki tudja, hogy nekik most már a BL az első számú prioritás, de abban is biztosak lehetünk, hogy amennyiben mindegyik csapat továbbjut a kupában úgy Mourinho oda akar majd "pörkölni" az orrunk alá.gg86 írta:Most már csak a BL mentheti meg az idényüket, ami finoman szólva sem lesz egyszerű...
Ez rendben is lenne ha konzisztensen csinálná. Mutasd meg Pep mikor kritizálta úgy a játékosokat ahogy azt Mou tette?MichaaBee írta: Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...
Nekem is ez jutott eszembe elsőredaffy írta:lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
Pep dettó ugyanezt csinálta, ha jók voltunk, akkor jött a javulni kell még maszlag, ha kikaptunk, akkor tetszett a hajtás. Semmi kivetnivaló nincs ebben, vannak Jo5énak komolyabb dolgai is...mess2009 írta:fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)Zbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
Személy szerint akiket tisztelek/kedvelek az Casillas, Kaká, Benzema és Modric.Rinku írta:Akit én kedvelek a Realból...
Ejj, ne is mondjad. Őket én is bírtam, meg rajtuk kívül az öreg Ivan CampotGareth Tello írta:Akit szerettem a Madridban, az Raúl és Hierro volt. Régi szép idők...
fenét! ócska média trükk!! ha gyenge volt a meccs, nyilván mindenki nekik esik, tehát az edzőnek dícsérni KELL!! (mentségére: ezt mások is csinálják!)daffy írta:lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
lehet rossz volt a taktikaZbacsi írta:Érdekes ez a mou nyilatkozat, egy kevésbé [auto_cenzúra] meccs miatt kritizálja a játékosokat, most meg azt mondja hogy tetszett a hozzáállás, és jól megvalósították a taktikai elképzelést... Lehet rossz meccset néztem
pedig képességeit tekintve elit védődavi10 írta: Legnagyobb vicc, van egy évfolyamtársam, aki hatalmas madridista, és ez nem is lenne baj, de amikor megpróbálja bemagyarázni nekem, hogy Pepe a világ egyik legjobb védője, akkor általában elszakad a cérna.
Ez engem is érdekelne.Rinku írta:Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok.davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...
Adom, én még Modricot is bírom (Spurs-kötődés). Özillel se volt bajom, amíg nem a Realban játszott, de Mourinho+a közeg őt is egy bunkóvá tette.Rinku írta:Akit én kedvelek a Realból, az Benzema. Annak a srácnak még hangját nem hallottam, nem emlékszem olyan esetre, ahol valami nem a fociba illőt művelt volna a Realban. Meghúzza magát, normális srác, küzd a saját képességei szerint, de a futballra koncentrál és nem a lábak törgelésére, vagy a rinyálásra.
Marcelot ki nem szabad hagyni ha alattomosságról van szó. Elég komoly verseny zajlik a legparasztabb címért van kiből választani.szerk.: időközben eszembe jutott a fenti versenyre Arbeloa és Albiol is, kicsit megnehezíti ez a dolgot, de Alonsonak azért összességében, nem kell szerénykednie...
Na azért érdemes összehasonlítani a válogatottban szerepelő Alonsoval... A Real-ban sokkal keményebben (és talán alattomosabbanRinku írta:Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok.davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...
Alonso egy ordenáré nagy tulok, és ne fogja nekem senki arra, hogy ő is csak olyan diadalra áhító, méltó emberke, mint Pepe, aki csak a győzelem miatt viselkedik úgy, mint egy vaddisznó, saját csapattárst sem kímélve, de amúgy tök jófej... Rühellem Alonsot, ha versenyt kellene állítani a parasztságban, az első helyre nyilván még nem férne fel, Pepe a trón ura, de a 3. helyre Ramos mögé beférne.
Wait wait wait, what? Mindennel egyetértek, de ezt valahogy nem vagyok képes befogadni. Mit szeretsz benne, ha szabad érdeklődni? De tényleg, kíváncsi vagyok.davi10 írta:...Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra...
Azért ez röhejes kifogás lenne. Szóval akkor egy hónapon át pihen az "a" csapat attól jobbak lesznek? Nem! önerőböl nem tudnak nyerni. Így lesz ez az MU ellen akármibe fogadok. Nem lesz gyökeres változás. Szó sem lehet itt beáldozásról. Egy-két szurkoló lehet hogy ezzel álltatja önmagát, de magát csapja be. Én fordított helyzetben azon aggódnék hogy ne alázzanak meg totálisan. Nem engedhetik meg maguknak. Plusz ha matematikailag igen, de gyakorlatilag a második helyre sem elegek. Ha nem sérül le Falcao az Atletico behúzza. én ebben is fordulóról fordulóra egyre biztosabb vagyok. Szegényeket folyton elfelejtik, és a Barcával hasonlítják a Ralt, de jelenleg nem szint egymásnak a két csapat. Az Atma meg a Real igen. Még ha a derbi nem is erre utal, de még a Colchonerókra mondanám hogy jobb csapat. Csak bekuláznak a városi riválistól.csababarca írta:Meg most olvasom egyre sűrűbben,hogy beáldozzátok a bajnokságot a BL-ért.
kaka pirosa vicc volt. alonso számomra pont,hogy nehezen szerethető,mert sokszor parasztkodik,de varane,benzema,modric teljesen rendben van ilyen térendavi10 írta:Kaká, aki a világ sztem legszelídebb játékosa pirosat kap, sorra szívnak, és ha CR gólt lő ünnepelteti magát, mint aki egyedül BL-t nyer, mutogat, pózolgat a kamerába, és Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra.