Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet hogy most egy shrekkfejnek fogtok nézni, de én elfogadnám a 4. helyet is, egy újjáalakult csapattal-habár már össze vannak szokva-, csak döngöljük a földbe az Újpestet.davi10 írta:de nekem az a lényeg, hogy a Fradi dobogós legyen, hiszen az is szép teljesítmény ilyen körülmények között.
Hát azért elég komoly tétje volt ennek a meccsnek...Akár bajnoki címig is vihették volna ha megverik a Vidit. Egy szurkolónak azért elég komoly sokk lehet, hogy itt az esély, a csapat annyira nincs is rossz formában, otthon fogadják az előttük állót, és a tavasz erről a rangadóról szólt, és erre tessék, sima 3-0 eddig. És mint tudjuk, a magyar szurkolótáborok sose a hidegvérűségükről voltak híresek.torrentkiller írta:Azért, mert vesztésre állnak a listavezetővel szemben? Érdekes lenne... Habár, végül is fradisták...Mihu írta:Úgy meghallgatnám, hogy mi megy most az Albert Stadionban![]()
![]()
Nem csodálnám, ha a játékosokat úgy kéne kimenekíteni a pályáról...
Azért, mert vesztésre állnak a listavezetővel szemben? Érdekes lenne... Habár, végül is fradisták...Mihu írta:Úgy meghallgatnám, hogy mi megy most az Albert Stadionban![]()
![]()
Nem csodálnám, ha a játékosokat úgy kéne kimenekíteni a pályáról...
Most néztem a fantasztikus Harmadik félidőt, abban azt mondták, csütörtökön lesz valami ülés és akkor fogják eldönteni.FtcSikiHun írta:Tudni lehet-e már, hogy mikor lesz bepótolva az elmaradt meccs?
Khm... Nos az igaz hogy én szívesebben nézem a lokit mint bármelyik más csapatot mert Cicó a kedvenc magyar labdarúgóm és szeretem nézni Ramost ahogy kifutja a lelkét is a pályán. De hiába próbálkozok nézni másmilyen meccseket a SportM-en egyszerűen unalmas, ötlettelen és pontatlan a legtöbb csapat játéka.Katalán88 írta: Szerk: S.Agüero, sajnálhatod!Nincs is szebb a hétvégi NB1-es bajnokiknál!
Jó lehet hülyén hangzott de így van. És tudom hogy Kaposváron semmi gond, ezért ilyen nem fordulhat elő (szerencsére, a Fradi szempontból sajnos...).Katalán88 írta:Valóban! lehet két csapat iránt rajongani, de ez a "Ha más klubbal lenne le se sz*rnám"-al már kiütöd a Rákóczi szeretetet. Vágod, amit mondani akarnék?
Szerintem azzal semmi gond nincs ha 2 klubnak szurkolok. Kaposvári vagyok, de ugyan úgy szívem csücske a Fradi is. Viszont mivel Oláh nagy kedvencem, ezért DV77 komámat megkértem varázsolja oda. Nameg minden hazai meccsen kint vagyok, mégis csak jobban "tudok kötődni" a Kaposvárhoz. Akiknek most sok szerencsét kívánnák a holnapi UTE-Kracihoz!Katalán88 írta:Érdekes ez a nagy Fradi imádat... Közben Rákóczi címeres signature?L.Messi 10 írta:Ha más klubbal lenne le se sz*rnám, de mivel ez a Fradi, és tudom hogy mennyit jelent a klub a szurkolóknak, és mennyit jelent berkinek, ez számomra most 101%osan helyes.fcbarca0827 írta:Ez aztán annyira helyes, hogy nem igaz...
"Ha más klubbal lenne le se sz*rnám" akkor most ez hogy is van? Akkor te most még is milyen "szurkoló" vagy?
Érdekes ez a nagy Fradi imádat... Közben Rákóczi címeres signature?L.Messi 10 írta:Ha más klubbal lenne le se sz*rnám, de mivel ez a Fradi, és tudom hogy mennyit jelent a klub a szurkolóknak, és mennyit jelent berkinek, ez számomra most 101%osan helyes.fcbarca0827 írta:Ez aztán annyira helyes, hogy nem igaz...L.Messi 10 írta:Berkit szépen fogadja a B közép Fradi-Kecsón: Berki Takarodj, és a jól megszokott, Berki te állat ***** meg az *****at rigmusok hangzanak el. Nagyon helyes!
Persze, Én se szeretem, káromkodni se szoktam, és miért is tenném, ha eme szép nyelvet beszélem, de itt most el kell hogy nézzem, mert berkit teljes szívemből utálom. Meg is érdemli.fcbarca0827 írta:Nem tudom... szerintem egy olyan rigmus/mondat soha, semmilyen körülmény között nem helyes. (Mondja ezt egy Fradi szurkoló.)L.Messi 10 írta:Ha más klubbal lenne le se sz*rnám, de mivel ez a Fradi, és tudom hogy mennyit jelent a klub a szurkolóknak, és mennyit jelent berkinek, ez számomra most 101%osan helyes.
Nem tudom... szerintem egy olyan rigmus/mondat soha, semmilyen körülmény között nem helyes. (Mondja ezt egy Fradi szurkoló.)L.Messi 10 írta:Ha más klubbal lenne le se sz*rnám, de mivel ez a Fradi, és tudom hogy mennyit jelent a klub a szurkolóknak, és mennyit jelent berkinek, ez számomra most 101%osan helyes.
Hát mostanában nem tudtam annyira követni a dolgokat, én ugy tudom hogy csak a Zrt. része szűnt volna meg. De őszintén fogalmam sincs, és nem is akarok hülyeséget mondani.MessiFan írta:Őőő... Csak kérdezem, hogy én azt hallottam, hogy a fradi majdnem megszűnt..L.Messi 10 írta:Berkit szépen fogadja a B közép Fradi-Kecsón: Berki Takarodj, és a jól megszokott, Berki te állat ***** meg az *****at rigmusok hangzanak el. Nagyon helyes! Remélem Fradi behúzza, Hajrá Ferencváros!
Szerk.: 0-1, Töki...
Ez igaz?
Ha más klubbal lenne le se sz*rnám, de mivel ez a Fradi, és tudom hogy mennyit jelent a klub a szurkolóknak, és mennyit jelent berkinek, ez számomra most 101%osan helyes.fcbarca0827 írta:Ez aztán annyira helyes, hogy nem igaz...L.Messi 10 írta:Berkit szépen fogadja a B közép Fradi-Kecsón: Berki Takarodj, és a jól megszokott, Berki te állat ***** meg az *****at rigmusok hangzanak el. Nagyon helyes!
Ez aztán annyira helyes, hogy nem igaz...L.Messi 10 írta:Berkit szépen fogadja a B közép Fradi-Kecsón: Berki Takarodj, és a jól megszokott, Berki te állat ***** meg az *****at rigmusok hangzanak el. Nagyon helyes!
Őőő... Csak kérdezem, hogy én azt hallottam, hogy a fradi majdnem megszűnt..L.Messi 10 írta:Berkit szépen fogadja a B közép Fradi-Kecsón: Berki Takarodj, és a jól megszokott, Berki te állat ***** meg az *****at rigmusok hangzanak el. Nagyon helyes! Remélem Fradi behúzza, Hajrá Ferencváros!
Szerk.: 0-1, Töki...