2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem az van, hogy csak ekkor írhatják alá a szerződéseket. Addig meg nyugodtan lehessen verni a dobokat meg az újságíróknak a billentyűzetet, de hivatalos gondolom csak jún. 1.-aug. 31. között lehet. Ha nem így van, akkor fogalmam sincs...davi10 írta:Srácok valószínűleg én vagyok a hülye, de most akkor hogy van ez az átigazolási időszak cucc?
Hogyhogy Május van és mindenki össze-vissza vásárolgat?
Bármikor tárgyalhatnak, csak a szerződés nincs még aláírva sehol.davi10 írta:Srácok valószínűleg én vagyok a hülye, de most akkor hogy van ez az átigazolási időszak cucc?
Hogyhogy Május van és mindenki össze-vissza vásárolgat?
.Barcaman14 írta:Szépen bekezdett a Monaco, de a tudatosságot náluk sem vélem felfedezni
40-ért vették, úgyhogy így is lenne egy pici haszon. Bár azt nem értem, hogy minek adnák el (elvileg) 45-ért, hiszen a 60-at (valljuk be) tényleg megéri. És igen sportszakmailag is elég sokat nyertek vele. EL, Spanyol Kupa, BL-indulás. Rég voltak ilyen szép éveik.Barcaman14 írta:Az Atletico annak idején is 45 millióért szerződtette Falcaot a Portotol, úgyhogy lényegében semmilyen hasznuk nincs az üzleten. A góljaival viszont nagyon is sok hasznot húztak a matracosok.
Szépen bekezdett a Monaco, de a tudatosságot náluk sem vélem felfedezni, úgyhogy elsőre nem várok tőlük nagy sikereket. Illetve nagyon sokk múlik majd azon, hogy kire bízzák az edzői posztot. Az kétségtelen, hogy a francia bajnokságnak jót tesz, hogy a PSG mellett már van még egy tehetősebb klub is.
Eddig megvették Rodriguezt és Moutinhot 70 millióért, Carvalho ingyen ment, most pedig Falcao lesz egy 45 millió. És itt még nincs vége...Xavi001 írta:A Monaco mennyiből gazdálkodik és mennyit költöttek eddig?
neobarca írta:Én tényleg nem értem Falcao-t! Annyi sztár klub hívja. És ő tényleg a Monacoba megy? Náluk még az AtMadrid is jobb...
Ja hát a Chelsea-ben vagy a Real-ban tényleg nem játszhatott volna ilyen kaliberű nevekkel, mint James Rodriguez vagy Valdes.Castiel írta:Ha igazak a hírek akkor ott a hercegségben, elég komoly csapat lessz felépítve... Falcao, Roudrigezék(packban), Carvalho, Coentrao, VV... és hát ki tudja még ki nem.... Szal a Kolumbiai már nyílván tisztában van a Monacoi igazolási tervekkel, és a személyekkel...neobarca írta:Én tényleg nem értem Falcao-t! Annyi sztár klub hívja. És ő tényleg a Monacoba megy? Náluk még az AtMadrid is jobb...
Igen olvastam én is. De azért vegyünk példát pl egy City-ről. Meg azért egy francia élvonal messze nincs egy szinten egy Spanyollal, Angollal, Némettem (megkockáztatom Olasszal) ahova lenne lehetősége igazolni. És nem kis épülőben lévő csapatokhoz...Ha igazak a hírek akkor ott a hercegségben, elég komoly csapat lessz felépítve... Falcao, Roudrigezék(packban), Carvalho, Coentrao, VV... és hát ki tudja még ki nem.... Szal a Kolumbiai már nyílván tisztában van a Monacoi igazolási tervekkel, és a személyekkel...
Ha igazak a hírek akkor ott a hercegségben, elég komoly csapat lessz felépítve... Falcao, Roudrigezék(packban), Carvalho, Coentrao, VV... és hát ki tudja még ki nem.... Szal a Kolumbiai már nyílván tisztában van a Monacoi igazolási tervekkel, és a személyekkel...neobarca írta:Én tényleg nem értem Falcao-t! Annyi sztár klub hívja. És ő tényleg a Monacoba megy? Náluk még az AtMadrid is jobb...
Nem rossz igazolás. Nem tudom Kolo mennyit bír és voltak kisebb botrányai is, de azért ingyen feltétlenül megéri. Lehet rá számítani, ott a tapasztalata.salas9 írta:Hivatalos, hogy a Liverpool leigazolta Kolo Tourét a City-től. Ingyen szerzik meg, mivel lejár a szerződése.
bence-barca írta:...
Igen, még valaki?salas9 írta:...
Meg Skrtelnek is kifele áll a rúdja a kikötővárosból. Csak, hogy tovább kötözködhesseksalas9 írta:Sajnos Carragher visszavonul, az ő helyére érkezik KoloGareth Tello írta:Most olvastam én is, jó technikás védősor lesz Liverpoolban - Kolo, Skrtel, Carragher...![]()
Őt már nagyjából januárban tudni lehetett. Vagyis már akkor is írtak rólaGareth Tello írta:Fernando Amorebieta BilbaoFulham
Ingyen igazolt Angliába, négy évre írt alá.
Sajnos Carragher visszavonul, az ő helyére érkezik KoloGareth Tello írta:Most olvastam én is, jó technikás védősor lesz Liverpoolban - Kolo, Skrtel, Carragher...![]()
Most olvastam én is, jó technikás védősor lesz Liverpoolban - Kolo, Skrtel, Carragher...salas9 írta:Hivatalos, hogy a Liverpool leigazolta Kolo Tourét a City-től. Ingyen szerzik meg, mivel lejár a szerződése.