már van. itt tudod is nézniTiTiHenry írta:Ma lesz a Napoli-Milan,iden az elso olasz mecs amit megneznek es nem adja a tv??
Minimum erdekes.Pedig megneznem Cavanit hogy mekkora kiraly.
Serie A / Coppa Italia
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na zajlik az élet Torinóban... Az esetleges hétvégi, Milan elleni vereség következménye edzőváltás lehetne: Del Neri Ciao! Nedved venné át ideiglenesen a helyet (nem bánnám). Eközben szeretnének 150milliót fektetni a klubba, de Elkan megelégszik 50el. Hát menjenek a jó **** ****-ba, és szórakozzanak más csapattal de ne egy Juventussal, ami már annyi Olasz ember örömét szerezte, amelynek a legtöbb szurkolója van, amely a legnagyobb történelmű OLASZ csapat...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon remélem, ha eligazol nem az Interbe megy. Én már jóideje figyelem, a vb-n is aprított, remélem a másik felröppent hír lesz a valós és Manchesterben köt ki!
Elkélne mindkét szélre egy hasonló képességű játékos. Amőgy a piaci ára attól is fog függni, hogy mennyire akarják pénzé tenni (szerintem eléggé) és, hogy mennyire akar ő menni egy adott csapatba. Szerintem 25-30 között lesz az ára.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Azt a mindenit! 0-7!
Nem kis teljesítmény... De az sem hogy a Di Natale (21) és Sanchez (12) együtt már 33 gólnál járnak. A Roma előtt pedig már 4 pontos előnyük van. Mennyi pénzt fognak kapni Sanchezért?!
Roma... Juventus...
A holnapi Milan meccsen hatalmas a tét, főleg ha ma nyer az Inter!

Roma... Juventus...

A holnapi Milan meccsen hatalmas a tét, főleg ha ma nyer az Inter!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ügyes gyerek, én azóta figyelem, mióta felreppent a hír, h vinné az Inter, és eddig nagyon jó benyomást tett rám. Ő is Di Natale nagyon gólerős emberek, utóbbit sztem már rég el kellett volna vinnie egy nagyobb csapatnak.
Ejha nem semmi gólok,főleg az mikor bicikli csellel átveri a kapust.Az utolsó gólja pedig...no commentsocio66 írta:http://www.youtube.com/watch?v=qLPhoc5fgm0
alexis sanchez góljai a mai udine-meccsről,érdemes megnézni őket.
gondolom lesz majd jobb minőségben is,egyelőre ezt találtam.

http://www.youtube.com/watch?v=qLPhoc5fgm0
-
- Llegenda del Barça
0-7 már (85.p) , igaz Palermonál 2 piros is voltRewolution5 írta:megemlítésre méltó még Sanchez 4 gólja, valamint az is hogy így a bajnokságba mostmár az Udinese csapatának van a legtöbb lőtt gólja ...Leomessi14 írta:palermo-Udinese 0-6 50 perc utan.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem látom a meccset, de ha megint leadja a Roma a több gólos előnyét sírva fogok röhögni. Szerintem méltányos lesz még az a jelző is rájuk, hogy nyomorékok.
(már bocs).
Az Udine kivégzi a Palermot. 0-7. Az kemény. Este szerintem az Inter behúzza, hétfőn pedig a Milan. A Napoli le fog ereszteni, ez biztos.

Az Udine kivégzi a Palermot. 0-7. Az kemény. Este szerintem az Inter behúzza, hétfőn pedig a Milan. A Napoli le fog ereszteni, ez biztos.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- barca0417
- Entrenador del Barça
Látom te szereted a zebrákat. Nekem is a második kedvenc csapatom, de botrányos amit művelnek és nemcsak a pályán. Hiányos a keretük, amit általában a pénzre fognak. viszont közben meg olyan fiatal tehetséges játékosokat hagynak elmenni, akik a sajátjaik. Giovinco, Criscito, Ariaudo mind mind olyan akinek lenne helye a Juvéban. Bután igazolnak, egy csomó játékos közös tulajdonban van, meg összevissza kölcsönbe adva-véve mindenféle opciós joggal. Évek óta átmeneti állapotban vannak. A felesleges játékosoktól nem tudnak megválni, Olyan összevisszaság van.L.Messi 10 írta:Itt mindennel gond van már. Marrotta 57 millió euróból hozott 14 játékost, szerintem senkinek nem kell magyarázni, hogy így nem lehet minőségi embereket szerezni. Del Neri a 4-4-2-es formációt favorizálja amihez ugye kellene két jó szélső védő, és egy-egy jó szélső középpályás. A védelem részéről mind2 hiányzik, a középpálya bal oldalán egy középső középpályás játszik, a jobb oldalán egy olyan ember aki végigjátszott egy Orosz bajnokságot, majd egy VB-t, és most egy Serie A-t. A csatársorban Matrin kívül, az egyetlen valamirevaló, az Alessandro Del Piero (na meg a fél évre kidőlt Quagliarella), aki bármennyire hajt, bármennyire vért izzad meccs alatt, nem tud végigjátszani 90 percet. Ennyit a keretről. Edző: Del Neri egyszerűen nem tudja feltüzelni a csapatát kisebb csapatok elleni meccsekre, ebből jól látszik, hogy csak a nagy csapatok ellen képesek elfogadható (!) játékot játszani a fiúk. A cseréi egyszerűen katasztrófák, tegnap 4-4-2-ről átáll 4-2-4-re, amivel taccsra vágja a csapatot. Múlt hétvégén kiállítják Buffont, és nem hogy levinné az alibiző Aquilanit, nem, leviszi azt a Krasicot aki legalább színt visz a szélekbe... Ha ide nem hoznak egy színvonalas edzőt, és nem csábítják vissza Moggit, nagy gondok lesznek...
Szerintem ezt kéne:
1. lépés:Szépen a nyáron a kapusposztról kezdve egyesével meg kell vizsgálni a játékosokat, kikre van még szükség. Őket megtartani.
2. lépés: akire nincs azt minél gazdaságosabban eltávolítani.
3. lépés: aki kölcsönbe van adva, vagy közös tulajdonban, megnézni kire van szükség és visszahozni. Akire nincs, végleg megszabadulni tőle.
4. lépés: Az így kialakult keretet kiegészíteni olyan igazolásokkal, akik nem kell hogy mindenképpen olaszok legyenek, de minőséget vigyenek a csapatba.
5. lépés: bár talán ezzel kéne kezdeni, egy győztes mentalitású edzőt találni,, akinek tekintélye és szakmai tudása is van.
Én sajnálnám, ha a "Juventus" név nem egy jól csengő európai nagy csapatot takarna többé.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
megemlítésre méltó még Sanchez 4 gólja, valamint az is hogy így a bajnokságba mostmár az Udinese csapatának van a legtöbb lőtt gólja ...Leomessi14 írta:palermo-Udinese 0-6 50 perc utan.

-
- Entrenador del Barça
palermo-Udinese 0-6 50 perc utan.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
A bundabotrány nagyon visszavetette a Juventust. Elment Ibra,Cannavaro,Zambrotta.
Aztán kiderült, hogy az inter is nyakig sáros volt.
Aztán kiderült, hogy az inter is nyakig sáros volt.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Itt mindennel gond van már. Marrotta 57 millió euróból hozott 14 játékost, szerintem senkinek nem kell magyarázni, hogy így nem lehet minőségi embereket szerezni. Del Neri a 4-4-2-es formációt favorizálja amihez ugye kellene két jó szélső védő, és egy-egy jó szélső középpályás. A védelem részéről mind2 hiányzik, a középpálya bal oldalán egy középső középpályás játszik, a jobb oldalán egy olyan ember aki végigjátszott egy Orosz bajnokságot, majd egy VB-t, és most egy Serie A-t. A csatársorban Matrin kívül, az egyetlen valamirevaló, az Alessandro Del Piero (na meg a fél évre kidőlt Quagliarella), aki bármennyire hajt, bármennyire vért izzad meccs alatt, nem tud végigjátszani 90 percet. Ennyit a keretről. Edző: Del Neri egyszerűen nem tudja feltüzelni a csapatát kisebb csapatok elleni meccsekre, ebből jól látszik, hogy csak a nagy csapatok ellen képesek elfogadható (!) játékot játszani a fiúk. A cseréi egyszerűen katasztrófák, tegnap 4-4-2-ről átáll 4-2-4-re, amivel taccsra vágja a csapatot. Múlt hétvégén kiállítják Buffont, és nem hogy levinné az alibiző Aquilanit, nem, leviszi azt a Krasicot aki legalább színt visz a szélekbe... Ha ide nem hoznak egy színvonalas edzőt, és nem csábítják vissza Moggit, nagy gondok lesznek...

Igy van. A Juvet jelentősen visszavetette a bundabotrány, de elég idő eltelt azóta, h felépítsenek egy normális csapatot. Sztem nagyon bután igazoltak az elmúlt években, ez is hozzájárul, h most itt vannak. A másik dolog az edzőkérdés, ott sem találják az ideális embert évek óta.
- ab1daL
- Director del Fútbol
A játékoskeret már tavaly is adott volt, mégis csúnya vége lett a dolgoknak. Inter elleni meccs után én is reménykedtem, hogy magukra találnak, de úgy néz ki nem igazán.Piqué írta:Óriási problémák vannak Torinoban,nekem ne mondja senki hogy a játékoskereten múlik,mert símán van olyan sőt még szerintem jobb is mint a Lazioé és mégis.Hétről-hétre leszerepelnek,de érdekes akkor az Inter elleni meccsre hogy tudtak felpörögni...

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Óriási problémák vannak Torinoban,nekem ne mondja senki hogy a játékoskereten múlik,mert símán van olyan sőt még szerintem jobb is mint a Lazioé és mégis.Hétről-hétre leszerepelnek,de érdekes akkor az Inter elleni meccsre hogy tudtak felpörögni... 

szerintem a kizárás elég mélyen érintette őket.ab1daL írta:Egy Juves elmagyarázhatná, hogy mi a gond ott Torinóban. Sajnos nemtudom nézni az olasz meccseket, de az eredményeket látom, és elszomorít, hogy most se megy annyira a szekér...S.Agüero írta:A Juve ma eléggé leszerepel...
kikapnak otthon a Bologna ellen.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Egy Juves elmagyarázhatná, hogy mi a gond ott Torinóban. Sajnos nemtudom nézni az olasz meccseket, de az eredményeket látom, és elszomorít, hogy most se megy annyira a szekér...S.Agüero írta:A Juve ma eléggé leszerepel...

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Llegenda del Barça
Miért is kéne egy 4. olasz csapat a BL-be?S.Agüero írta:A Juve ma eléggé leszerepel...

Ilyen Juveknél szívesebben nézek egy német csapatot. Majd ha építenek egy rendes csapatot, akkor jöjjenek a BL-be.
Egyet értek. Örültem, hogy 2006-ban világbajnok lett. Bár a Francia csapat nehezebb ágon jutott a döntőbe és az elveim alapján nekik kellett volna szurkolnom, de abban az olasz csapatban voltak azok a játékosok akiken keresztül megismerkedtem a komplett játékkal. Nesta,Totti,Del Piero,Cannavaro,Buffon. Kéne neki tartani vmi All star búcsúmeccset.Régebben még valamennyire kedveltem az olasz focit, mondanom sem kell, hogy Del Piero volt a kedvencem onnan, lassan utolsó mohikán ebben a serie a-ban. Sad

Régebben még valamennyire kedveltem az olasz focit, mondanom sem kell, hogy Del Piero volt a kedvencem onnan, lassan utolsó mohikán ebben a serie a-ban.