Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kenny
Jugador d'estrella

2012.08.27. 11:42:27

Nagy zseni a csávó.De el kell telnie pár meccsnek míg felveszi a ritmust.Felesleges igazolásnak tartom.
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.27. 11:38:05

Rivaldo11 írta:Na, hivatalos lett a dolog. Modric...hát, ha az utcán látnám, lehet hogy a kezébe nyomnék egy vajas kenyeret, mert fizikailag kinézetre elég satnya...de nyilván nem élt volna meg angliában, ha ez tényleg így lenne. Felesleges igazolásnak tartom abból a szempontból, hogy nem egy ilyen ember hiányzott a madridból.
És még véznább volt, amikor a PL-be került. Először a széleken játszott, mert középre nem volt meg a fizikuma, de aztán egyre többet játszott középső középpályásként, és kifejezetten jó játékossá érett. Az idei eb-n a spanyolok ellen kb. csak ő nézett ki focistának, technikailag is eléggé rendben van. A bajnokságban szerintem röhögve elég lesz az Alonso - Modric páros, annyit tudnak védekezni, amennyit kell, bár most azért van egy kis zavar az erőben odaát is. Na meg nyilván Özil-t is tudja helyettesíteni, de ha nagyon szükséges, a széleken is feltalálja magát.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.27. 11:32:00

ráfért a madridba az erősítés, mert callejonnal, lassal, graneroval meg a többi sutával a fasorban sem lesznek.

egy kicsit tulértékelt játéko (nagyon), vissza lehet keresni, akkor is ezt mondtam, mikor idén, tavaly, whatever vki bedobta a nevét.

remélem összeroppan a teher alatt és buknak vele egy jó nagyot :D

szerdán uis elhoditjuk a kupát, uhogy majd egy kicsit lelankadnak megint :D (mert ugye mi nyerjük, elvégre az egész bírói kar minket támogat, ha meleg lesz a pite uis jön a lesgól+kiállítás+kamu 11-es :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZotyaFace
Barça B

2012.08.27. 11:22:18

Rivaldo11 írta:Na, hivatalos lett a dolog. Modric...hát, ha az utcán látnám, lehet hogy a kezébe nyomnék egy vajas kenyeret, mert fizikailag kinézetre elég satnya...de nyilván nem élt volna meg angliában, ha ez tényleg így lenne. Felesleges igazolásnak tartom abból a szempontból, hogy nem egy ilyen ember hiányzott a madridból.
Pontosan ugyanígy látom Én is! Modricban sincs meg az az átütő erő,ami kéne,nem egy kifejezett vezér alkat,mint nálatok Xavi. Lassan visszasírom a Zidane,Guti kettőst...náluk volt fantázia,ami a mai Madridból hiányzik!
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
jenooo
Madridista

2012.08.27. 11:02:10

Én csakis Alonso társaként tudom elképzelni hosszútávon, máskülönben felesleges pénzkidobás lenne.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.27. 10:59:14

Na, hivatalos lett a dolog. Modric...hát, ha az utcán látnám, lehet hogy a kezébe nyomnék egy vajas kenyeret, mert fizikailag kinézetre elég satnya...de nyilván nem élt volna meg angliában, ha ez tényleg így lenne. Felesleges igazolásnak tartom abból a szempontból, hogy nem egy ilyen ember hiányzott a madridból.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.27. 10:54:25

daffy írta:modric bármelyik ember helyett játszhat a 4-2-3-1 kettes sorában. a kicsik ellen khedira helyén is beleférhet,alonso helyén is elvan,de még özilén is. én legjobban a 4-3-3ban tudtam volna elképzelni,de valószínűtlennek tartom,hogy vált hozé
:) nos ha így van akkor inkább alonso mellett játszon mint helyette...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
daffy
Madridista

2012.08.27. 10:46:20

Castiel írta: Igen modric elfocizza azt amit kell játszani Jo5é-nál, de vele is ugyanaz a baj, mint Némoval, az hogy védekezni nem nagyon tud... így megint ugyanott vannak, max rotálni tud a portugál... mellesleg kit szorítana ki ebből a támadó szekcióból? ebben a felállásban csak özil posztja marad... vagy vált szerkezetet, amit kétlek hiszen 2 éve tökéletesíti...
modric bármelyik ember helyett játszhat a 4-2-3-1 kettes sorában. a kicsik ellen khedira helyén is beleférhet,alonso helyén is elvan,de még özilén is. én legjobban a 4-3-3ban tudtam volna elképzelni,de valószínűtlennek tartom,hogy vált hozé
barca2010
Jugador d'estrella

2012.08.27. 10:39:10

Tudom, most okoskodásnak tűnik, de vártam egy kis visszaesést a Madridtól. Azt is megmondom, hogy miért, de hozzáteszem nem kell már is temetni Őket! Azt, hogy tavaly megnyerték a bajnokságot, ahhoz nekik 120 % ot kellett teljesíteni, amit meg is tettek! Itt a lényeg, a Madrid játék tudása ebből 60 % a másik 60 % meg az akarat volt! Míg a Barcánál inkább játéktudást érzem a nagyobbnak, mint az akaratot. Kb. 80 % - 20 % arányban. Na most tisztán látszik, hogy mi a különbség, de ez az én véleményem. A Barca tavaly is hozta a szintet, csak volt egy Madrid aki iszonyatosan akarta a Bajnoki címet! A Barca minden évben a játékkal hozta a címeket, ami azért könnyebb, mert van egy stílusod, amit mindig tudsz. Persze ott is kell harcolni, de korántsem annyit, mint egy olyan gárdánál ahol ez nincs tökélyre fejlesztve. Ami nagyon fontos most, Mou szerepe!!! Vajon fel tudja e tüzelni újra ezeket a kifacsart játékosokat??? Én úgy gondolom, hogy nem véletlen lép le szinte minden capatnál 2 év után. Arra tökéletes edző, hogy két évig tűzbe tartson csapatot, de pontosan tudja, ezt amit Ő követel nem lehet sokáig bírni! Egyszer próbálta meg tovább (Chelsea), tudjuk mi lett a vége! Kíváncsian várom, hogy most mit tud kitalálni!?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Deeperintodark
Barça B

2012.08.27. 10:34:19

Modric hihetetlenül tehetséges , fiatal , agyszerkezettel rendelkező profi labdarúgó. A madrid messiásként várja , sajnos félhetünk tőle. Lehet agyobb a füstje, mint a lángja? érdemes lesz rá odafigyelni.
jenooo
Madridista

2012.08.27. 10:29:19

HIVATALOS KÖZLEMÉNY: A Real Madrid honlapján tette közzé, hogy mindenben megegyezett a Tottenham csapatával Luka Modricot illetően, aki 5 éves szerződést fog aláírni a mai napon! Az AS szerint 30 millió eurós vételárról és opciókról szól a megállapodás.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.27. 10:29:15

ZotyaFace írta:Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.
Ha már neveket kéne bedobnom. akkor jobb bekknek Van der Wiel,KP-ra Michael Essien neve merül fel. Csatár posztra viszont tényleg nem tudom,ki lenne a megfelelő,aki a nagy csapatok ellen is tudna robbantani,mert lehet,hogy mindkettő életveszély,semmi bajom sincs egyikkel sem,de amíg nem tudnak egy épkézláb megoldást mutatni egy Barca esetleg MU ellen,addig nincs miről beszélnünk.
Bizony egyik sem üti meg a Real szintet, viszont ők játszanak a Madrid szerelésében, így őket lehet viszonyítani... egymáshoz... essien játéka talán megfelelő lenne 1-2 évig, (de szerintem már nem akkora isten király mint pár éve) viszont az nem megoldás... hiszen pár évente ugyanarra a posztra költeni több mint pazarlás... fiatalabb tehetségeket kéne igazolni, de az megint nem a Madrid "pályája"... hiszen nekik kiforrott Top játékos kell mindig aki a posztján elit... nincs idő vegetálni címek nélkül... hiszen egy Madrid ezt nem engedheti meg... Ami még negatív hogy Lass-Khedira Alonso játékát is leronthatja, hiszen egyik sem ér fel hozzá, s nem is kell aggódnia xabinak, hogy ki fog e maradni v nem... kényelmesre is veheti a figurát... max a fáradság lehet vetélytárs...

daffy írta:
Rivaldo11 írta:Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.
alonso,khedira,granero,lass a 4 kp-s a 4-2-3-1 kettes részlegében. modric nem fog kilógni negatívan a sorból
Igen modric elfocizza azt amit kell játszani Jo5é-nál, de vele is ugyanaz a baj, mint Némoval, az hogy védekezni nem nagyon tud... így megint ugyanott vannak, max rotálni tud a portugál... mellesleg kit szorítana ki ebből a támadó szekcióból? ebben a felállásban csak özil posztja marad... vagy vált szerkezetet, amit kétlek hiszen 2 éve tökéletesíti...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
tibor1158
Barça B

2012.08.27. 10:21:11

nem tudom, hogy a Reált ez a pocsékul kezdett bajnoki mennyire veszi vissza fejben. szerdán mindenesetre nagyon vigyázni kell szk. visszavágón mert a semmiből is találhatnak egy gólt és akkor nehezebb lesz. bár köztudott, hogy a Barca Madridban is jól szerepel. pontrúgásokra nagyon oda kell figyelni. na meg a kontrákra.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.27. 10:17:54

Modric átigazolása hivatalosnak tekinthető. Ahhoz képest, hogy július első hetében már egyesek kész ténykényt kezelték, ma augusztus 27. van. Mindenképp erősítés, remélem nem nagy.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.27. 09:52:21

Ha mondjuk a statokat nézzük, nehéz dolgunk lesz...négyszer ne nyerne egymás után a Real? Nehéz elképzelni...úgyhogy oda kell figyelni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
daffy
Madridista

2012.08.27. 09:50:27

Rivaldo11 írta:Azt aláírom, de gondolom nem az a cél, hogy ne lógjon ki...mindegy. Én abszolút nem látom benne azt a minőséget, ami egy jó madridhoz kéne. De ez már legyen mourinho problémája, ha így van.
ilyen típusú játékosból nem nagyon van jobb a piacon. sajnos rajta kívül még 2 ember kéne ahhoz,hogy fel lehessen venni a versenyt
A túloldali hangulat meg vicc, a kupa odavágója után ugyanez volt, "edzőbát ki kell rúgni, szánalmas keret, ez gyenge, az harmatos, itt nincs csere, ott nincs az", aztán a visszavágón a mi ökörségünk visszahozta őket nem hogy a meccsbe, a szezonba...onnantól meg Hala Madrid volt végig, meg Hala Mou.
nem olyan vicc az,mert nem csak az eredményekről van szó
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.27. 09:50:02

Csak én gondolom úgy, hogy Madridéknál most kezdődik az átigazolási időszak? 99%-ra mondom, hogy Modric és Maicon is érkezik. :wink: Na jó annyira nem, de nagyon valószínű.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.27. 09:49:24

Lehet itt szidni a Madridot, de tavaly ősszel ugyanez volt, csak nem az első két fordulóban. Egy 0-0 és egy 0-1 volt ha jól emlékszem, szánalmasnál is gyengébb játékkal, illetve előtte ugyanúgy kikaptak tőlünk a Camp Nouban. Aztán meg legközelebb valamikor április-május környékén veszítettek pontot.

Azt se felejtsük el, hogy mi ezt a gyenge Madridot 3-2-re vertük meg csak otthon, még akkor is, ha Valdes bakizott meg stb, ez azért nem életbiztosítás már a Szuperkupára sem. A mi védelmünk még nagyobb bohóc, mint az övék. Simán megnyerhetik a meccset szerdán egy szögletből fejelt góllal és egy Ikarus beállításával 1-0-ra, aztán nézhetjük magunkat megint, ők meg lelkileg a mennyekben lesznek, aztán utána állítsa meg őket valaki...

Ennek ellenére piszkosul jól mutat a +5 két forduló után, tavaly 1x sem vezettünk ennyivel :D

A túloldali hangulat meg vicc, a kupa odavágója után ugyanez volt, "edzőbát ki kell rúgni, szánalmas keret, ez gyenge, az harmatos, itt nincs csere, ott nincs az", aztán a visszavágón a mi ökörségünk visszahozta őket nem hogy a meccsbe, a szezonba...onnantól meg Hala Madrid volt végig, meg Hala Mou.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.27. 09:46:30

Azt aláírom, de gondolom nem az a cél, hogy ne lógjon ki...mindegy. Én abszolút nem látom benne azt a minőséget, ami egy jó madridhoz kéne. De ez már legyen mourinho problémája, ha így van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
daffy
Madridista

2012.08.27. 09:44:08

Rivaldo11 írta:Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.
alonso,khedira,granero,lass a 4 kp-s a 4-2-3-1 kettes részlegében. modric nem fog kilógni negatívan a sorból
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.27. 09:40:33

Real Madrid - Valencia CF 1:1 1:1
Getafe - Real Madrid 1:1 2:1

Ennyi. :D Amikor 1-1-et tippelek a meccsükre, 1 gólt rúgnak, de nem nyernek. :D

A meccs előtt bizakodtam abban, hogy a Getafe jó lesz egy döntetlenre, de erre nem számítottam. :shock: Jó kezdés, az biztos, de ne bízzuk el magunkat, van még hátra 36 forduló, tényleg bármi lehet.
(Kivéve azt, hogy kiesünk, és a Valladolid lesz a bajnok.)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.08.27. 09:36:33

Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.27. 09:24:34

Nem semmi egy este volt az biztos... Én a mi meccsünk közben már elkönyveltem magamban az 1 pontos hátrányt, majd +5 lett belőle. Ez jó... :D Viszont a Madridéknál vmi van. Komolyan az az érzésem, hogy kb. 5 játékos teljesít úgy, ahogy kell a többiek meg még nyaralnak. Ronaldo elképesztően gyenge. Nem nagyon bírom a palit, de tavaly már a meccs elején látszott rajt, hogy pörög, benne van van a tűz, stb. Most meg lealibizve hozott 3 meccset. Özil szintén nagyon gyengén muzsikál, míg Pepe elvesztésével rengeteget buktak, mert ez az Albiol, finoman szólva is csak vicces. :D Benzema szintén mintha ott sem lenne. Higuain, Di Maria, Alonso, Ramos, Casillas. Én úgy érzem ők vannak fejben ott a többiek máshol. Mourinho is érdekes. Tavaly szenvedélyes irányított általában a 2-3 gólos előnyökig, most meg unottan végigülte az egész meccset. És ismét kiderült, mint a Valencia ellen, hogy a Realnak nincsen padja. Mikor már jött Callejon tudtam, hogy nagy bajban vannak, Morata meg 19-re volt a laphúzás. Madridisták kíváncsi lennék a véleményetekre azzal kapcsolatban, amit leírtam!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.27. 01:12:59

Hú de jót szurkoltam a meccsükön. :D
Mostantól rajt-cél győzelem a cél! :mrgreen:
ZotyaFace
Barça B

2012.08.27. 00:06:05

Castiel írta: nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...
Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.
Ha már neveket kéne bedobnom. akkor jobb bekknek Van der Wiel,KP-ra Michael Essien neve merül fel. Csatár posztra viszont tényleg nem tudom,ki lenne a megfelelő,aki a nagy csapatok ellen is tudna robbantani,mert lehet,hogy mindkettő életveszély,semmi bajom sincs egyikkel sem,de amíg nem tudnak egy épkézláb megoldást mutatni egy Barca esetleg MU ellen,addig nincs miről beszélnünk.
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
Válasz küldése