2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És még véznább volt, amikor a PL-be került. Először a széleken játszott, mert középre nem volt meg a fizikuma, de aztán egyre többet játszott középső középpályásként, és kifejezetten jó játékossá érett. Az idei eb-n a spanyolok ellen kb. csak ő nézett ki focistának, technikailag is eléggé rendben van. A bajnokságban szerintem röhögve elég lesz az Alonso - Modric páros, annyit tudnak védekezni, amennyit kell, bár most azért van egy kis zavar az erőben odaát is. Na meg nyilván Özil-t is tudja helyettesíteni, de ha nagyon szükséges, a széleken is feltalálja magát.Rivaldo11 írta:Na, hivatalos lett a dolog. Modric...hát, ha az utcán látnám, lehet hogy a kezébe nyomnék egy vajas kenyeret, mert fizikailag kinézetre elég satnya...de nyilván nem élt volna meg angliában, ha ez tényleg így lenne. Felesleges igazolásnak tartom abból a szempontból, hogy nem egy ilyen ember hiányzott a madridból.
Pontosan ugyanígy látom Én is! Modricban sincs meg az az átütő erő,ami kéne,nem egy kifejezett vezér alkat,mint nálatok Xavi. Lassan visszasírom a Zidane,Guti kettőst...náluk volt fantázia,ami a mai Madridból hiányzik!Rivaldo11 írta:Na, hivatalos lett a dolog. Modric...hát, ha az utcán látnám, lehet hogy a kezébe nyomnék egy vajas kenyeret, mert fizikailag kinézetre elég satnya...de nyilván nem élt volna meg angliában, ha ez tényleg így lenne. Felesleges igazolásnak tartom abból a szempontból, hogy nem egy ilyen ember hiányzott a madridból.
daffy írta:modric bármelyik ember helyett játszhat a 4-2-3-1 kettes sorában. a kicsik ellen khedira helyén is beleférhet,alonso helyén is elvan,de még özilén is. én legjobban a 4-3-3ban tudtam volna elképzelni,de valószínűtlennek tartom,hogy vált hozé
modric bármelyik ember helyett játszhat a 4-2-3-1 kettes sorában. a kicsik ellen khedira helyén is beleférhet,alonso helyén is elvan,de még özilén is. én legjobban a 4-3-3ban tudtam volna elképzelni,de valószínűtlennek tartom,hogy vált hozéCastiel írta: Igen modric elfocizza azt amit kell játszani Jo5é-nál, de vele is ugyanaz a baj, mint Némoval, az hogy védekezni nem nagyon tud... így megint ugyanott vannak, max rotálni tud a portugál... mellesleg kit szorítana ki ebből a támadó szekcióból? ebben a felállásban csak özil posztja marad... vagy vált szerkezetet, amit kétlek hiszen 2 éve tökéletesíti...
Bizony egyik sem üti meg a Real szintet, viszont ők játszanak a Madrid szerelésében, így őket lehet viszonyítani... egymáshoz... essien játéka talán megfelelő lenne 1-2 évig, (de szerintem már nem akkora isten király mint pár éve) viszont az nem megoldás... hiszen pár évente ugyanarra a posztra költeni több mint pazarlás... fiatalabb tehetségeket kéne igazolni, de az megint nem a Madrid "pályája"... hiszen nekik kiforrott Top játékos kell mindig aki a posztján elit... nincs idő vegetálni címek nélkül... hiszen egy Madrid ezt nem engedheti meg... Ami még negatív hogy Lass-Khedira Alonso játékát is leronthatja, hiszen egyik sem ér fel hozzá, s nem is kell aggódnia xabinak, hogy ki fog e maradni v nem... kényelmesre is veheti a figurát... max a fáradság lehet vetélytárs...ZotyaFace írta:Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.
Ha már neveket kéne bedobnom. akkor jobb bekknek Van der Wiel,KP-ra Michael Essien neve merül fel. Csatár posztra viszont tényleg nem tudom,ki lenne a megfelelő,aki a nagy csapatok ellen is tudna robbantani,mert lehet,hogy mindkettő életveszély,semmi bajom sincs egyikkel sem,de amíg nem tudnak egy épkézláb megoldást mutatni egy Barca esetleg MU ellen,addig nincs miről beszélnünk.
Igen modric elfocizza azt amit kell játszani Jo5é-nál, de vele is ugyanaz a baj, mint Némoval, az hogy védekezni nem nagyon tud... így megint ugyanott vannak, max rotálni tud a portugál... mellesleg kit szorítana ki ebből a támadó szekcióból? ebben a felállásban csak özil posztja marad... vagy vált szerkezetet, amit kétlek hiszen 2 éve tökéletesíti...daffy írta:alonso,khedira,granero,lass a 4 kp-s a 4-2-3-1 kettes részlegében. modric nem fog kilógni negatívan a sorbólRivaldo11 írta:Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.
ilyen típusú játékosból nem nagyon van jobb a piacon. sajnos rajta kívül még 2 ember kéne ahhoz,hogy fel lehessen venni a versenytRivaldo11 írta:Azt aláírom, de gondolom nem az a cél, hogy ne lógjon ki...mindegy. Én abszolút nem látom benne azt a minőséget, ami egy jó madridhoz kéne. De ez már legyen mourinho problémája, ha így van.
nem olyan vicc az,mert nem csak az eredményekről van szóA túloldali hangulat meg vicc, a kupa odavágója után ugyanez volt, "edzőbát ki kell rúgni, szánalmas keret, ez gyenge, az harmatos, itt nincs csere, ott nincs az", aztán a visszavágón a mi ökörségünk visszahozta őket nem hogy a meccsbe, a szezonba...onnantól meg Hala Madrid volt végig, meg Hala Mou.
alonso,khedira,granero,lass a 4 kp-s a 4-2-3-1 kettes részlegében. modric nem fog kilógni negatívan a sorbólRivaldo11 írta:Ez a Modric mitől akkora zsugás, hogy megváltóként várják odaát? Egy képzett, jó futballista, de ennyi. Nem fogja megváltoztatni a madrid kp-ás játékát, vagy a játékuk stílusát... Egy jól játszó Özilnél semmiképp nem jobb, más kérdés, hogy jól játszó Özilt régen lehetett látni.
Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.Castiel írta: nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...