Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.15. 22:03:07

Reméljük meglesz a 8 pont :)
A legjobb lenne, ha Mourinho télen távozna, de kétlem, hogy le tudnák annyira égetni :)
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.09. 11:24:34

kanty írta: Azért tavaly csak lőtt 21 gólt a francia, igaz Higuain 22-t. Játékban szerintem Benzema sokkal jobb, ügyesebb, technikásabb, sokoldalúbb.
Higuain pedig belövi a helyzeteit, főleg a kisebb csapatok ellen, de fontosabb meccseken szinte képtelen a kapuba találni.
Szerintem abszolút rendben van, hogy Benzema a kezdő, legtöbb esetben, míg az argentin csak utána jön a sorban. Ő egy remek kiegészítő ember, amikor beáll, akkor általában nem okoz csalódást. Viszont hosszútávon, fontos meccseken én úgy érzem, hogy nem tudja hozni azt a szintet, amit egy a Real Madridban játszó kezdő középcsatárnak hoznia kell.
Csak tavaly Higunak volt egy 3-4hónap kihagyása,ezt azért még hozzá kell tenni a tisztánlátásért.Amire egy csatár kell,arra szerintem nem okés Benzi,idén meg botrány a srác,eddigi 2,5 éve alatt egy jó 5 hónapja volt a srácnak,azonkívül flop,míg Higu évek óta hozza magát,azért nekünk is lőtt már jó pár gólt,őt a Lyon elleni üres kapuval pár ember örökre leírta,pedig 10szer annyit tett a Madridért mint Karim.
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.09. 11:08:16

Mezner2 írta:Én vagyok az egyetlen aki nem érti,hogy a Higu-Benz összehasonlításokból,hogy kerülhet ki győztesen a francia????
Szóba került már korábban itt is,odaát meg minden napos téma,és mindig a gall dicsőítésével zárul a beszélgetés.
Benne van a pakliban,hogy vaskalapos vagyok,de én egy csatártól gólokat várok,és kis túlzással Casillas is gyakrabban talál be mint Benz,ezzel szemben Higu fossa a gólokat,és egyre inkább részt vesz az akciókban.
Szerintem Higu klasszisokkal jobb csatár mint Benzema.
Azért tavaly csak lőtt 21 gólt a francia, igaz Higuain 22-t. Játékban szerintem Benzema sokkal jobb, ügyesebb, technikásabb, sokoldalúbb.
Higuain pedig belövi a helyzeteit, főleg a kisebb csapatok ellen, de fontosabb meccseken szinte képtelen a kapuba találni.
Szerintem abszolút rendben van, hogy Benzema a kezdő, legtöbb esetben, míg az argentin csak utána jön a sorban. Ő egy remek kiegészítő ember, amikor beáll, akkor általában nem okoz csalódást. Viszont hosszútávon, fontos meccseken én úgy érzem, hogy nem tudja hozni azt a szintet, amit egy a Real Madridban játszó kezdő középcsatárnak hoznia kell.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.09. 10:50:35

Én vagyok az egyetlen aki nem érti,hogy a Higu-Benz összehasonlításokból,hogy kerülhet ki győztesen a francia????
Szóba került már korábban itt is,odaát meg minden napos téma,és mindig a gall dicsőítésével zárul a beszélgetés.
Benne van a pakliban,hogy vaskalapos vagyok,de én egy csatártól gólokat várok,és kis túlzással Casillas is gyakrabban talál be mint Benz,ezzel szemben Higu fossa a gólokat,és egyre inkább részt vesz az akciókban.
Szerintem Higu klasszisokkal jobb csatár mint Benzema.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.05. 12:49:35

Castiel
Capitá del Barça

2012.09.04. 12:32:02

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... nnak,34094
No még egy Morzsa!
azért akárhogy is Madridi, s ellenszenves, azért csak csak róla beszélünk oldalak óta! :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
jenooo
Madridista

2012.09.04. 12:16:24

Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy elvileg felmentést akart kérni Perez-től, hogy az apja halálának évfordulójára hazautazhasson Madeirára és ezt utasította el az Elnök Úr. Talán ez még a legésszerűbb magyarázat. Ha a szerződéshosszabbításról lenne szó, akkor az már szerintem valamilyen belső embertől kiszivárgott volna, viszont ez az eshetőség csak pletykaszinten merült fel. Ráadásul évi 12 milliót keres, ami a reklámbevételekkel együtt is 28-30 millióra rúg, ha ennél is többet akar, akkor meg... Illetve gondolom azt még ő is tudja, hogy nem mindegy a klubnak hogy évi 3 milliót, vagy 16 milliót (ha 15 milliós fizetést akar magának) kell adóznia. Hogy összeveszett volna a társakkal? Hát ez sem egy erős érv, illetve semmi látszatja sincs a dolgoknak. Esetleg még az, hogy úgy érzi nem támogatják őt az Aranylabda elnyerésében (hiszen sokan a klub emberei közül Casillast emlegetik, aki szintén megérdemelné, de kapusként 0.05% esélye van). Mindenesetre jókorra időzítette a dolgokat, éppen a válogatott meccsek idejére, úgyhogy 2 hétig nem is derül fény az igazságra (lehet utána sem). Addig viszont csámcsoghat rajta a média... Mondjuk tavaly José-val kapcsolatban is mindent kitaláltak, amikor Londonban látták háztűznézőben, aztán kiderült, hogy csak a lányának néz házat, aki oda fog járni egyetemre...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.09.04. 00:17:10

Szerintem meg Özil lenyúlta a nőjét.
Kötve hiszem hogy távozna, a két Manchesteri csapaton kívül-a Citynél a lové ellenére érdekes lenne, ha megjelenne...- esetleg a
PSG-nek futná rá, de hát...Tudja jól hogy jó helyen van a madridnál, de azért azt ne felejtse el, hogy a klub még mindig nagyobb, mint ő...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.03. 22:43:51

Amúgy még a Ronaldós dologhoz: Tegnap volt kereken 7 éve hogy elhunyt az édesapja, s ez meg is indította a padon, miután lecserélték!
Kép
garjud
Barça C

2012.09.03. 22:29:19

CR sztem se megy el, de ha igaz, hogy az a baja, ahogy Kakával bánnak, akkor tőlem kap egy piros pontot, mert amit vele tettek és tesznek az undorító.
Gara Judit
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.03. 18:29:08

Capon írta: Szomorú vagyok, de nem mondom meg mi a bajom. Felvetek egy dolgot a médiában de nem magyarázom meg ne is kérdezzenek róla :lol: :lol:
Most akkor vagy befogom a számat és az öltözőben oldom meg a felvetődött problémákat vagy ha már kifecsegem a sajtóban (hogy szerepeljek kicsit mert média ku.va vagyok) akkor meg tisztázom mi van ne menjenek a rosszindulatú találgatások, mert ez senkinek sem jó.
Mi ez ha nem szereplési vágy? Pedig előszeretettel vádolják a médiát, hogy miért olyan stílusban foglalkoznak Roncival amilyenben teszik. Hát ezért.
Annyiban azért tegyük tisztába a dolgot, hogy nem ő akart ezzel szerepelni, egyszerűen egy jó hülye volt, feltettek neki egy kérdést, miért nem örült a góljainak, ő erre válaszolt egy ilyet:
"Nem vagyok boldog, ezért nem ünnepeltem a góljaimat. Szakmai kérdésről van szó, és a klubnál tudnak róla. Nincs köze Iniestához és a díjhoz, megérdemelten nyerte meg. Nem mondhatok többet" - nyilatkozta Cristiano Ronaldo a mérkőzés után."
Lehet szándékos volt, lehet nem ezt nem tudjuk meg, az biztos felelőtlen nyilatkozat volt tőle, van ilyen hogy sportolók elkotyognak olyat ami nem az emberekre tartozik.

Én egyáltalán nem hiszem, hogy komoly gond lenne, a média aki ezt felkapta, aztán megy az értelmetlen fantáziálás.....Ha meg tényleg óriási gond lenne, pont most kezdene el panaszkodni, mikor pont vége az igazolásoknak ???Akkor meg még hülyébb :D
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.03. 16:38:33

Ronaldonak baja van.
Többezer pletyka kezd el terjengeni. Beindulnak a fantáziák.
Sokan már azt firtatják, h el lesz adva kit lehet venni abból a pénzből.
De ebbe belegondolva.... ki az aki megtudja fizetni CRt? :-k PSG meg City talán még a Chelsea. Több klubbot nem hinném... Ezek közül Citybe ő elvből nem menne, mert nem tűnik annak a hűtlen játékosnak. Ebből kifolyólag Chelseabe sem. Szerintem ha Anglia csakis a MU. Marad a PSG. Nehezen tudnám elképzelni, de mivel csak ott tudnák állni őt anyagilag... Ha csak nem vmi csoda folytán megalkudja a Madriddal, h engedjék el olcsóbban esetleg ő is beletesz. Akkor sztem uzsgyi vissza a MUba neki.
De szerintem a Barca is szívesen látná :mrgreen:

Elnézést, h itt kombinálok, de a fórum erről szól. Nem hiszem, h elmenne CR, inkább ezt azért írtam most, h mielőtt minden névvel dobálózni kezdenek az emberek, gondoljanak bele, h kik tudnák igazából is megszerezni.

szerk.: Capon! Azért sztem ez nem teljesen igaz. ÉRthető miért mondod, de azért nehogy már megint ő legyen a bűnbak, mert vmi baja van... Ha lenyilatkozza, ha nem mennek a találgatások, mert mindeki észrevette, h vmi nincs rendben. Persze így még jobban kicsesz az ebmerekkel, mert fantáziálnak, de biztos megvan rá az oka, h még nem mondja meg. Lehet később meglesz mondva. Akár akkor, amikor már elrendeződtek a dolgok.
Capon
Llegenda del Barça

2012.09.03. 16:37:07

recrea írta:
bence-barca írta: Ezt találtam: Paulo Futre: "Hallgattam reggel a rádiót és olvastam az újságokat és nem hittem el amit hallok. Állításuk szerint Cristiano új szerződést akar és több pénzt. Szerintem nem. A probléma az, hogy nem érzi úgy, hogy a Real Madrid teljes mértékben mögötte lenne."
A kiemelt rész lehet a baj.

:mrgreen:
:)

De különben is ez mi már?
Szomorú vagyok, de nem mondom meg mi a bajom. Felvetek egy dolgot a médiában de nem magyarázom meg ne is kérdezzenek róla :lol: :lol:
Most akkor vagy befogom a számat és az öltözőben oldom meg a felvetődött problémákat vagy ha már kifecsegem a sajtóban (hogy szerepeljek kicsit mert média ku.va vagyok) akkor meg tisztázom mi van ne menjenek a rosszindulatú találgatások, mert ez senkinek sem jó.
Mi ez ha nem szereplési vágy? Pedig előszeretettel vádolják a médiát, hogy miért olyan stílusban foglalkoznak Roncival amilyenben teszik. Hát ezért.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
recrea
Llegenda del Barça

2012.09.03. 15:56:24

bence-barca írta:Valaki tudja ki az a Paulo Futre?
Portugál válogatott focista volt, Atleticoban (is) játszott. Azt nem tudom most mi köze van CR-hez, lehet csak egy kibic. :D
bence-barca írta: Ezt találtam: Paulo Futre: "Hallgattam reggel a rádiót és olvastam az újságokat és nem hittem el amit hallok. Állításuk szerint Cristiano új szerződést akar és több pénzt. Szerintem nem. A probléma az, hogy nem érzi úgy, hogy a Real Madrid teljes mértékben mögötte lenne."
A kiemelt rész lehet a baj.

:mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.03. 15:48:55

Először is: aki azt hiszi Iniesta miatt van, annak ajánlom, h mártózzón meg egy jághideg vízben, h gyorsan megjöjjön az esze. Nem gyerekek, h irigyek legyenek a másikra!

Nyilvánvalóan magánéleti gondokkal küszködik.
Ezt találtam: Paulo Futre: "Hallgattam reggel a rádiót és olvastam az újságokat és nem hittem el amit hallok. Állításuk szerint Cristiano új szerződést akar és több pénzt. Szerintem nem. A probléma az, hogy nem érzi úgy, hogy a Real Madrid teljes mértékben mögötte lenne."
Valaki tudja ki az a Paulo Futre? :-k

Elnézést az idézetért, de úgy gondolom ebből lehet vmicskét tájékozódni.

A fizetésemelős dolgot is nehezen tudom elképzelni, de abban több a realitás, mint az Inisben. Az egész egyszerűen röhej, h egy díj miatt alakultak így a dolgok...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.09.03. 15:44:32

Castiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... idot,34032
Persze ez megint csak sajtó, de felkapták most! Anno így kezdődött a Unitednél is.
Én ezt olvastam ma:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... idnal.html

mint tudjátok: nem zörög a haraszt....
könnyen lehet, hogy ő is távozni fog Kakával?

szép lenne a Milanban egy Kaká-CR páros :-D
Capon
Llegenda del Barça

2012.09.03. 15:44:16

Szerintem Cunci azért szomorú mert már hetek óta nem találja a kedven árnyalatú körömlakájt amit kizárólag az edzéseken szokott viselni. Ez lehet a sportszakmai ok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.09.03. 15:45:14-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.09.03. 14:40:11

Mikaos írta:A Madridnak ez évben volt egy jó 30 perce, az összes meccset figyelembe véve - ez mégis egy kupát ért nekik :)
Egyelőre szenvedés nézni az idei meccseiket, még nagyobb az ötlettelenség, mint tavaly.
Nem úgy játszanak, mint tavaly, de amellett sem szabad elmenni, hogy mi sem úgy játszunk. Nem vagyok tőlük elájulva, de mi ugyanúgy megszenvedtünk a Valencia ellen, mint ők és legközelebb jön a Getafe. Ellenük pedig az lenne az igazán meglepő, ha nyerni tudnánk. 5 pont a difference, a játékuk gyenge, de a miénk is. Egyenlőre nekünk jobban összejönnek a dolgok, de ez egyik pillanatról a másikra megfordulhat. Remélem nem fog, de...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.03. 14:09:56

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... idot,34032
Persze ez megint csak sajtó, de felkapták most! Anno így kezdődött a Unitednél is.
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2012.09.03. 12:59:11

Valószínűleg az a baja, hogy a barátnője azt mondta neki csütörtökön, hogy a két kis "törpe" sokkal cukibb, mint Roncika.
És ismeritek a mondást: " Kis ember nagy bottal jár."
Mihu
Director del Fútbol

2012.09.03. 12:50:28

visca el barca írta:
nem mondtam hulyeseget, ugyanis forintot írtam.
De azt írtad, hogy 120ezer eurót keres hetente. Ha azt beszorzod az év 52 hetével, akkor megkapod, hogy 6.2 millió euró. És Ronaldo kb 12 millió eurót keres évente.

Szerk:

Egyébként szerintem ha Ronaldo elmenne (ami ugye nem fog bekövetkezni...), nem feltétlenül gyengülne a Madrid. Még azt mondom, hogy sőt...Például egy Suarez vagy Agüero leigazolásával óriásit húznának. Mind a kettő olyan játékos, aki meg tudja csinálni magának a helyzetet, akár a szélről indulva is. Jelenleg ez a Real nagyon Ronaldo-ra vagy kihegyezve. A támadások 95%-a rajta fut keresztül, rá is van kihegyezve. Ha nem is a góllövés, de a helyzet megteremtése, hogy majd Benzema-nak vagy Higanynak csak be kelljen lőni a labdát a kapuba. Egy kevésbé Ronaldo függő csapat szerintem veszélyesebb tudna lenni. És nem is kellene klasszikus szélsőt igazolniuk, hanem elég lenne egy olyan játékost, akit nem zavar az oldalvonal, még ha nem is az az eredeti posztja. És akkor tudnának csinálni egy olyan támadó hármast, mint ami volt nálunk a Tridentével, hogy állandóan váltogatjáka helyüket egymás közt. Eto'o is sokszor tűnt fel a két szélen, hiába középcsatár volt.
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.03. 12:31:52

visca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.

szegény pára. keres heti cirka 120.000 eurót, ami cirka 1,7 milliárd forint évente. ehhez jön még kb ugyanennyi reklámbevétel.

mi a csába lehet elkölteni évi 3 mrd forintot? :D
Én is olvasgattam arrafelé, de én több véleményt/variációt is láttam :)
Pl volt ilyen hogy nem tetszik neki hogy karvallyal, s Kakával hogy bánnak.
Aztán volt amit te írtál, aztán volt olyan is miszerint,a Spanyol és a portugál kontingens nincs kibékülve... Vagy Marcika (az egyik legjobb barátja)azt mondta a nyáron egy sajtótájékoztatón, hogy Casillas érdemelné az aranylabdát, s ezért berágott.... De volt aki a Psg-t fantáziálja a dolgok mögé. Legvalószínűbb a Szerződéses dolog lehet!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.03. 12:30:36

Mihu írta:
visca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.

szegény pára. keres heti cirka 120.000 eurót, ami cirka 1,7 milliárd forint évente. ehhez jön még kb ugyanennyi reklámbevétel.

És akkor még jó nagy hülyeséget is mondtál, mivel az a 120 ezer euró hetente az csak 6.2 millió euró évente :D
nem mondtam hulyeseget, ugyanis forintot írtam.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.09.03. 12:28:36

És akkor még jó nagy hülyeséget is mondtál, mivel az a 120 ezer euró hetente az csak 6.2 millió euró évente :D És ugye tudva levő, hogy Ronaldo az egyik legjobban fizetett focista a világon. Bőven 10 felett keres. Hát Angliában keresnek ilyen 150-200ezer FONTOKAT Rooney-ék.

Mi nem tudjuk, hogy mire lehet elkölteni annyi pénzt, amennyit ők keresnek, de ők meg valószinűleg nem tudják felfogni, hogy hogy lehet megélni havi 1 millió forintos fizetésből. Mi a fél karunkat odaadnánk ha havi 1 milliót kereshetnénk, de még akkor se kapnánk egy évben annyi fizetést, mint ők egy hét alatt...Tehát az arányokat is nézni kell. Ahhoz az életszínvonalhoz, amit ők kialakítottak maguk körül, kell az a pénz. És azt hisszük, hogy meg van mindenük, de biztos, hogy valamit mindig kitalálnak, ami még nincs, és ehhez kell a fizetésemelés.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.03. 12:15:03

nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése