Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.27. 01:12:59

Hú de jót szurkoltam a meccsükön. :D
Mostantól rajt-cél győzelem a cél! :mrgreen:
ZotyaFace
Barça B

2012.08.27. 00:06:05

Castiel írta: nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...
Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.
Ha már neveket kéne bedobnom. akkor jobb bekknek Van der Wiel,KP-ra Michael Essien neve merül fel. Csatár posztra viszont tényleg nem tudom,ki lenne a megfelelő,aki a nagy csapatok ellen is tudna robbantani,mert lehet,hogy mindkettő életveszély,semmi bajom sincs egyikkel sem,de amíg nem tudnak egy épkézláb megoldást mutatni egy Barca esetleg MU ellen,addig nincs miről beszélnünk.
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.26. 23:48:58

ZotyaFace írta:...Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán...
nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.26. 23:37:11

recrea írta:
Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1
Többit adom.
És valóban...első fordulóban kikaptunk, másodikban meg X...egy mítosz dőlt meg bennem :D Teljesen meg voltam győződve arról, hogy 2 X-el nyitottunk. Bár most nézem, hogy a Real akkor egy győzelem, egy vereséggel állt :D

Lényegtelen. 5 pont a 2. forduló után nem jelent semmit. Ezt meg kell őrizni a klasszikusig, mert akkor a Real eredménykényszerben lesz. És tudjuk, hogy milyen az, amikor egy csapat támadólag lép fel ellenünk... :twisted:
Kép
ZotyaFace
Barça B

2012.08.26. 23:35:07

salas9 írta:
ZotyaFace írta:A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.
Azért ez túlzás, hogy ki vannak offolva. De ha itt tartunk, kit tudnál elképzelni csatár igazolásba?
Igazából,nem szoktam neveket bedobni,én sem tudom,ki illene ebbe a szedett vedett,taktika nélküli Madridba.Nekem nem csak kimondottan a csatárposzttal van bajom,a középpálya,a védelem..minden hova elférne az erősítés. Arbeloa nálam nem kezdő..Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán,Albiol is kérdés,már a múltkor is Varane-t követeltem a kezdőbe.. mivel Pepét mindenki ismeri,és nekem sem a szívem csücske. Magyarul,van baj!
:roll:
kurdt
Megmentő :)

2012.08.26. 23:29:40

Igen, Guardiola úgy kezdett, hogy kikaptunk a Numanciától (:lol:), aztán jött egy döntetlen a Racing Szentendrével. De akkor az egy új csapat volt, egy olyan edzővel, aki az addigi egyetlen szezonját a negyedosztályban töltötte és akkor kezdett el egy új csapatot építeni. Ez meg most a tavalyi bajnok, El Unicummal a kispadon. Ég és föld a különbség...

Egyébként felmerült bennem az, hogy ha a Real tényleg kifogna most egy rossz szériát (elbukják a szuperkupát és mondjuk az elveszített bajnoki klasszikus után nem lennének dobogón), akkor Pereznek lenne-e elég töke elküldeni Mourinho-t, ahogy ezt Calderon megtette Schusterrel (csak azért, mert azt mondta, hogy nem fognak nyerni a Camp Nou-ban)...

És egyébként is van egy olyan érzésem, hogy ez José utolsó madridi szezonja és gyakorlatilag csak a BL a cél. És ha azt megnyeri, akkor azért lép le, ha nem, akkor pedig azért...
Ezt az elméletet szerintem alátámasztja Sahin opció nélküli kölcsönadása is: miért várná őt vissza Mourinho, amikor teljesen egyértelmű, hogy az ő keze alatt a srác egy percet nem fog játszani?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.26. 23:27:12

Azért fura hogy odaát azon sírtak tavaly hogy hátrányból kell mindig indulni futni az eredmény után (ellenünk, 1-től eltekintve) most lehet vissza sírják azt a forgatókönyvet, mert eddig az új szezonben 3 tétmeccset játszottak, mindhármon vezettek, s egyszer sem nyertek... :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2012.08.26. 23:25:52

Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...

Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Pep akkor új volt, Mou meg azért nem az.
Ja és Tito is új...vagy legalábbis vezetőedzőként mindenképpen.
Tény ami tény, a bajnokságot nem az első 2 fordulóban nyeri meg akár egyik, akár másik csapat, de mindenféleképpen jelentenie kellene ennek a 2 fiaskónak valamit Madridban.
Lehet szidni a játékvezetést (és nyilván fogják most is, minden vereséget erre ken Mou), csak nem érdemes, mert ezzel a játékkal veszélybe kerülhet az, amit felépítettek.
Pep! Gracias por todo!
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.26. 23:22:40

Szerintem senki nem írta, hogy na innen megvan a bajnokság. Szimplán csak örülünk, hogy a legnagyobb riválisunk elég gyatrán kezdi a bajnokságot. Nem hinném, hogy fordított esetben máshogy lenne.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.26. 23:21:22

Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.
Egyetértek.
2 forduló ment le az semmi, iszonyat sok meccs van, sok nehézkesek ezek közül, itt is ott is.

Viszont ez azért lelki pluszt adhat nekünk, hogy mi betudtuk húzni a saját meccsünket, a RM meg vezetésről elbukott.Szerdán meg kell kaparintani a Szuperkupát, de nem lesz könnyű lehet pont hogy óriási dacot vált ki a fővárosiakból a kialakult dolog.Meglátjuk, 1 gólt azért megtudunk tartani a Bernabeuban is.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.26. 23:21:08

Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1
Többit adom.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.26. 23:14:16

A Getafe éveken keresztül a Barca trollja volt éveken keresztül, most a nagytesót is elkapta végre :) A facebookon kitrollkodtam magamat, úgyhogy itt ügyes gyerek leszek.

És hogy miért jobb Messi? Szenvedett a csapatával együtt végig, mégis vállára vette a terhet, és eldöntötte a mérkőzést... 8)

BK:
Asszem ez már tiszta bann...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.08.26. 23:17:11-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.26. 23:10:11

Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...

Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.26. 23:10:10

Egyik srác írta odaát:

El único pont 2 forduló után...

:mrgreen:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
jenooo
Madridista

2012.08.26. 23:07:12

Csatár nem kell, ez a 3 srác orrba szájba döntötte tavaly a rekordokat, focizni meg valószínűleg nem felejtettek el a nyár alatt. Özil viszont botrány, illetve a szűk védelem sem normális. Modric sokat fog segíteni a helyzeten, de csak akkor, ha Khedira helyén kap lehetőséget, és akkor Alonso egy kicsit hátrébb húzódik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.26. 23:05:47

2 forduló ment le, gyakorlatilag a sportszárak még le se csúsztak...rengeteg van hátra, viszont még jobban felértékelődik a mai győzelmünk, Getafe ellen idegenben mi is megszoktunk szenvedni a Real is, mi szerencsére behúztuk a meccsünket ők nem, iylenek kellenek a bajnoki címhez.

Ráadásul ez adhat lelki erőt nekünk, s szerdán meg kell tartani az 1 gólos előnyt.
Kép
Kép
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.08.26. 23:05:14

ZotyaFace írta:A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.
Azért ez túlzás, hogy ki vannak offolva. De ha itt tartunk, kit tudnál elképzelni csatár igazolásba?
Kép
ZotyaFace
Barça B

2012.08.26. 23:03:29

salas9 írta:
ZotyaFace írta:Kell egy robbanékony csatár,és egy pengés középpályás.. mert ez a csapat semmit sem csiszolódott azóta. El vagyunk szállva,de nagyon.. :roll:
Csatár? Higuain és Benzema kész életveszély (ma mondjuk annyira nem), és ott van még Hiszti is. Szerintem felesleges. Pengés középpályást nem fogok hozni az "egyetlennek" Özil az egyetlen.
A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.
papek89
Jugador d'estrella

2012.08.26. 23:01:50

Tavaly minket sújtottak az ítéletek, most nekünk kedveztek. Kit érdekel? :D Lesz ez még így is meg úgy is.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.08.26. 23:01:49

Ezaz! 5 pontos előny!
szép kis kezdés :D
igy tovább!
Kép

Titi - The Legend!
salas9
Entrenador del Barça

2012.08.26. 23:01:42

ZotyaFace írta:Kell egy robbanékony csatár,és egy pengés középpályás.. mert ez a csapat semmit sem csiszolódott azóta. El vagyunk szállva,de nagyon.. :roll:
Csatár? Higuain és Benzema kész életveszély (ma mondjuk annyira nem), és ott van még Hiszti is. Szerintem felesleges. Pengés középpályást nem fogok hozni az "egyetlennek" Özil az egyetlen.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.26. 23:00:15

salas9 írta:
Coentrao sent off. (Ez a Szuperkupára érvényes?)

teljesen mindegy,úgyis eltörlik neki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.26. 22:59:45

Na most bizonyíthat az Egyetlen! :twisted: :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ZotyaFace
Barça B

2012.08.26. 22:59:23

Piszkosul gyenge játék tőlünk és egy bátor Getafe. ez volt a mai meccs..igazából semmi pozitívumot nem tudnék kiemelni,senki nem nyújtott kiemelkedő teljesitményt. A keretre ráfér a frissités,de inkább lustálkodtunk az átigazolási piacon...2 év alatt elköltöttünk 150 milliót...nehogy már most kezdjünk el spórolni :roll:

Kell egy robbanékony csatár,és egy pengés középpályás.. mert ez a csapat semmit sem csiszolódott azóta. El vagyunk szállva,de nagyon.. :roll:
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.08.26. 22:58:31

kicsit korán, de azért legalább már hűvösödik madridban... :wink:
Kép
Válasz küldése