Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak tavaly Higunak volt egy 3-4hónap kihagyása,ezt azért még hozzá kell tenni a tisztánlátásért.Amire egy csatár kell,arra szerintem nem okés Benzi,idén meg botrány a srác,eddigi 2,5 éve alatt egy jó 5 hónapja volt a srácnak,azonkívül flop,míg Higu évek óta hozza magát,azért nekünk is lőtt már jó pár gólt,őt a Lyon elleni üres kapuval pár ember örökre leírta,pedig 10szer annyit tett a Madridért mint Karim.kanty írta: Azért tavaly csak lőtt 21 gólt a francia, igaz Higuain 22-t. Játékban szerintem Benzema sokkal jobb, ügyesebb, technikásabb, sokoldalúbb.
Higuain pedig belövi a helyzeteit, főleg a kisebb csapatok ellen, de fontosabb meccseken szinte képtelen a kapuba találni.
Szerintem abszolút rendben van, hogy Benzema a kezdő, legtöbb esetben, míg az argentin csak utána jön a sorban. Ő egy remek kiegészítő ember, amikor beáll, akkor általában nem okoz csalódást. Viszont hosszútávon, fontos meccseken én úgy érzem, hogy nem tudja hozni azt a szintet, amit egy a Real Madridban játszó kezdő középcsatárnak hoznia kell.
Azért tavaly csak lőtt 21 gólt a francia, igaz Higuain 22-t. Játékban szerintem Benzema sokkal jobb, ügyesebb, technikásabb, sokoldalúbb.Mezner2 írta:Én vagyok az egyetlen aki nem érti,hogy a Higu-Benz összehasonlításokból,hogy kerülhet ki győztesen a francia????
Szóba került már korábban itt is,odaát meg minden napos téma,és mindig a gall dicsőítésével zárul a beszélgetés.
Benne van a pakliban,hogy vaskalapos vagyok,de én egy csatártól gólokat várok,és kis túlzással Casillas is gyakrabban talál be mint Benz,ezzel szemben Higu fossa a gólokat,és egyre inkább részt vesz az akciókban.
Szerintem Higu klasszisokkal jobb csatár mint Benzema.
Annyiban azért tegyük tisztába a dolgot, hogy nem ő akart ezzel szerepelni, egyszerűen egy jó hülye volt, feltettek neki egy kérdést, miért nem örült a góljainak, ő erre válaszolt egy ilyet:Capon írta: Szomorú vagyok, de nem mondom meg mi a bajom. Felvetek egy dolgot a médiában de nem magyarázom meg ne is kérdezzenek róla![]()
![]()
Most akkor vagy befogom a számat és az öltözőben oldom meg a felvetődött problémákat vagy ha már kifecsegem a sajtóban (hogy szerepeljek kicsit mert média ku.va vagyok) akkor meg tisztázom mi van ne menjenek a rosszindulatú találgatások, mert ez senkinek sem jó.
Mi ez ha nem szereplési vágy? Pedig előszeretettel vádolják a médiát, hogy miért olyan stílusban foglalkoznak Roncival amilyenben teszik. Hát ezért.
recrea írta:A kiemelt rész lehet a baj.bence-barca írta: Ezt találtam: Paulo Futre: "Hallgattam reggel a rádiót és olvastam az újságokat és nem hittem el amit hallok. Állításuk szerint Cristiano új szerződést akar és több pénzt. Szerintem nem. A probléma az, hogy nem érzi úgy, hogy a Real Madrid teljes mértékben mögötte lenne."
Portugál válogatott focista volt, Atleticoban (is) játszott. Azt nem tudom most mi köze van CR-hez, lehet csak egy kibic.bence-barca írta:Valaki tudja ki az a Paulo Futre?
A kiemelt rész lehet a baj.bence-barca írta: Ezt találtam: Paulo Futre: "Hallgattam reggel a rádiót és olvastam az újságokat és nem hittem el amit hallok. Állításuk szerint Cristiano új szerződést akar és több pénzt. Szerintem nem. A probléma az, hogy nem érzi úgy, hogy a Real Madrid teljes mértékben mögötte lenne."
Én ezt olvastam ma:Castiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... idot,34032
Persze ez megint csak sajtó, de felkapták most! Anno így kezdődött a Unitednél is.
Nem úgy játszanak, mint tavaly, de amellett sem szabad elmenni, hogy mi sem úgy játszunk. Nem vagyok tőlük elájulva, de mi ugyanúgy megszenvedtünk a Valencia ellen, mint ők és legközelebb jön a Getafe. Ellenük pedig az lenne az igazán meglepő, ha nyerni tudnánk. 5 pont a difference, a játékuk gyenge, de a miénk is. Egyenlőre nekünk jobban összejönnek a dolgok, de ez egyik pillanatról a másikra megfordulhat. Remélem nem fog, de...Mikaos írta:A Madridnak ez évben volt egy jó 30 perce, az összes meccset figyelembe véve - ez mégis egy kupát ért nekik
Egyelőre szenvedés nézni az idei meccseiket, még nagyobb az ötlettelenség, mint tavaly.
De azt írtad, hogy 120ezer eurót keres hetente. Ha azt beszorzod az év 52 hetével, akkor megkapod, hogy 6.2 millió euró. És Ronaldo kb 12 millió eurót keres évente.visca el barca írta:
nem mondtam hulyeseget, ugyanis forintot írtam.
Én is olvasgattam arrafelé, de én több véleményt/variációt is láttamvisca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.
szegény pára. keres heti cirka 120.000 eurót, ami cirka 1,7 milliárd forint évente. ehhez jön még kb ugyanennyi reklámbevétel.
mi a csába lehet elkölteni évi 3 mrd forintot?
nem mondtam hulyeseget, ugyanis forintot írtam.Mihu írta:És akkor még jó nagy hülyeséget is mondtál, mivel az a 120 ezer euró hetente az csak 6.2 millió euró éventevisca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.
szegény pára. keres heti cirka 120.000 eurót, ami cirka 1,7 milliárd forint évente. ehhez jön még kb ugyanennyi reklámbevétel.
És akkor még jó nagy hülyeséget is mondtál, mivel az a 120 ezer euró hetente az csak 6.2 millió euró éventevisca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.