2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem semelyik nem üti meg a Real szintjét,lehet Én vagyok válogatós..de na. Khedira aki a német válogatott egyik motorja,nálunk nem azt hozza,amit elvárnak tőle..vagy csak Mou kéri tőle azt amit játszik.Castiel írta: nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...
nem tudom, de simán többet értek vele mint a Khedirával... nem hasonlítom őket, Lass a játék minden elemében jobb...de talán mégis... sami talán jobb fejjátékban...ZotyaFace írta:...Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán...
És valóban...első fordulóban kikaptunk, másodikban meg X...egy mítosz dőlt meg bennemrecrea írta:Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Többit adom.
Igazából,nem szoktam neveket bedobni,én sem tudom,ki illene ebbe a szedett vedett,taktika nélküli Madridba.Nekem nem csak kimondottan a csatárposzttal van bajom,a középpálya,a védelem..minden hova elférne az erősítés. Arbeloa nálam nem kezdő..Lassana nem tudom mit keresett ma a pályán,Albiol is kérdés,már a múltkor is Varane-t követeltem a kezdőbe.. mivel Pepét mindenki ismeri,és nekem sem a szívem csücske. Magyarul,van baj!salas9 írta:Azért ez túlzás, hogy ki vannak offolva. De ha itt tartunk, kit tudnál elképzelni csatár igazolásba?ZotyaFace írta:A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Pep akkor új volt, Mou meg azért nem az.Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.
Egyetértek.Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Örüljünk, hogy most ez a helyzet, de én személy szerint óva intenék mindenkit arról, hogy felüljön a magas lóra, mert onnan lehet jó nagyot esni.
Én úgy emlékszem, h pontosan ennyi pontunk volt. Egy iksz, egy vereség. 1-1, 0-1Mihu írta:Mielőtt még pár ember már biztos bajnoki címről meg egyebekről kezdene beszélni, csak halkan emlékeztetném őket, hogy Guardiola első évében 2 forduló alatt 2 pontot gyűjtöttünk, ami össz-vissz 1-el több, mint ami most a Real-nak van...tehát ez az 5 pont hátrány semmit nem jelent, a bajnokság ezen szakaszában...főleg úgy, hogy tavaly mi voltunk az élő példa, hogy 3 hét alatt simán lehet hozni 6 pontot az élen állón...
Azért ez túlzás, hogy ki vannak offolva. De ha itt tartunk, kit tudnál elképzelni csatár igazolásba?ZotyaFace írta:A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.
A Szuperkupába is látszott,hogy semmit nem tudnak hozzátenni a játékhoz..nagy csapatok ellen rendre kivannak offolva.salas9 írta:Csatár? Higuain és Benzema kész életveszély (ma mondjuk annyira nem), és ott van még Hiszti is. Szerintem felesleges. Pengés középpályást nem fogok hozni az "egyetlennek" Özil az egyetlen.ZotyaFace írta:Kell egy robbanékony csatár,és egy pengés középpályás.. mert ez a csapat semmit sem csiszolódott azóta. El vagyunk szállva,de nagyon..
Csatár? Higuain és Benzema kész életveszély (ma mondjuk annyira nem), és ott van még Hiszti is. Szerintem felesleges. Pengés középpályást nem fogok hozni az "egyetlennek" Özil az egyetlen.ZotyaFace írta:Kell egy robbanékony csatár,és egy pengés középpályás.. mert ez a csapat semmit sem csiszolódott azóta. El vagyunk szállva,de nagyon..
salas9 írta:
Coentrao sent off. (Ez a Szuperkupára érvényes?)